2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Öyle tabi. Ben bu ay bunu denemek istedim. Tabi her şey Allahtan. O derse oluyor. Senin de gönlüne göre versin inşallah.
Bende bu ay ovulasyon testi kullandım da merak ettiklerim var yardımcı olurmuşum.yumurtlama günü dediğin en koyu olan gün mü yoksa silikleşmeye başladığı gün mü yani basıl hesapladın. Bende sata göre erken yumurtladım da Nasıl hesaplanacağımı şaşırmış durumdayım beklenen günden 5 gün önce yumurtladım

Yumurtlama günü en koyu olan gün. Koyulaşıp silinmeye başladıktan sonra çatlamış demek. O nedenle koyu günü de değerlendirmek gerek. Ben mesela 17. Günde yakaladım çift çizgiyi. 16,17 ve 18. Günde birliktelik oldu. Ay boyunca da gün aşırı zaten. Önemli olan gün aşırı birlikte olmak.

TM bende öyle yaptım ama benim merak ettiğim 13 haziran en koyu gündü 14 haziran akşamı silik çıktı buna göre ben test yapacağım Zaman 13 haziranı mı baz olmam gerekiyor.normalde bat 2 temmuz ama ovulasyon testine göre 19 gün önce falan yumurtlamış oldum. Şimdi ben Nasıl hesap yapmalıyım. Bir bilen yokmu bana yardımcı olun lütfenn

Hangi gunleri degerlendirdin canim? Ben de bu ay olmazsa test alip kullanicam da bana yol goster:)

Normal şartlarda yumurtlamadan sonraki 14 ila 16. Gün kanama gelir canım adet döngüsü böyle işler bat ı da buna göre hesaplarsın

Hayırlı oldun hamileligin canim inşallah biz de birgün bu güzel haberleri alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…