hayrlı olsn canm allah bagslasn ınsallah.. testlemı takp ettn yumrtlama dönemını .
Valla hakkını helal et tatlım. Ovulasyon testini senden öğrendim ben :)
Canım yaaa benim de aşılamanın 11. günü bugün. Çıkar mı diyorsunuz. Ben cumartesi gecesi yaptıracaktım. Gaza geliyorum bak
Âmin inşallah teşekkür ederim. Evet bu ay ovulasyon testi ile takip ettim. Tuttu çok şükür.
bnde bu ay ttmazsa öle dsnuyorm bakalm takdr allahın
Öyle tabi. Ben bu ay bunu denemek istedim. Tabi her şey Allahtan. O derse oluyor. Senin de gönlüne göre versin inşallah.
Bende bu ay ovulasyon testi kullandım da merak ettiklerim var yardımcı olurmuşum.yumurtlama günü dediğin en koyu olan gün mü yoksa silikleşmeye başladığı gün mü yani basıl hesapladın. Bende sata göre erken yumurtladım da Nasıl hesaplanacağımı şaşırmış durumdayım beklenen günden 5 gün önce yumurtladımÖyle tabi. Ben bu ay bunu denemek istedim. Tabi her şey Allahtan. O derse oluyor. Senin de gönlüne göre versin inşallah.
Bende bu ay ovulasyon testi kullandım da merak ettiklerim var yardımcı olurmuşum.yumurtlama günü dediğin en koyu olan gün mü yoksa silikleşmeye başladığı gün mü yani basıl hesapladın. Bende sata göre erken yumurtladım da Nasıl hesaplanacağımı şaşırmış durumdayım beklenen günden 5 gün önce yumurtladım
Hicbir zarari olmaz canim ben ilk hamileligimde hep girdim:)Kızlar bat a 2 gün kaldı haftasonu denize girsem hamilelik varsa bebişe zararı olur mu sizce çok giresim var ama içim de rahat değil
TM bende öyle yaptım ama benim merak ettiğim 13 haziran en koyu gündü 14 haziran akşamı silik çıktı buna göre ben test yapacağım Zaman 13 haziranı mı baz olmam gerekiyor.normalde bat 2 temmuz ama ovulasyon testine göre 19 gün önce falan yumurtlamış oldum. Şimdi ben Nasıl hesap yapmalıyım. Bir bilen yokmu bana yardımcı olun lütfennYumurtlama günü en koyu olan gün. Koyulaşıp silinmeye başladıktan sonra çatlamış demek. O nedenle koyu günü de değerlendirmek gerek. Ben mesela 17. Günde yakaladım çift çizgiyi. 16,17 ve 18. Günde birliktelik oldu. Ay boyunca da gün aşırı zaten. Önemli olan gün aşırı birlikte olmak.
Hangi gunleri degerlendirdin canim? Ben de bu ay olmazsa test alip kullanicam da bana yol goster:)Canım benim normalde regl olmadan 3 gün önce göğüs ağrım başlardı. Bu kez beklenen regl tarihinden 1 hafta önce yani bu pazartesi başladı. Öyle ki yanlışlıkla dokununca falan gözümden yaş geliyordu. Bir de iki gündür regl gibi sızı var ara ara. Bu ikisinden başka belirtim olmadı.
Sağol canım bende ilk hamileliğimde çok girdim ama eylülde doğum yaptım son aylarıma denk gelmişti rahattım o yüzden emin olamadım içimi rahatlattın :)Hicbir zarari olmaz canim ben ilk hamileligimde hep girdim:)
Normal şartlarda yumurtlamadan sonraki 14 ila 16. Gün kanama gelir canım adet döngüsü böyle işler bat ı da buna göre hesaplarsınTM bende öyle yaptım ama benim merak ettiğim 13 haziran en koyu gündü 14 haziran akşamı silik çıktı buna göre ben test yapacağım Zaman 13 haziranı mı baz olmam gerekiyor.normalde bat 2 temmuz ama ovulasyon testine göre 19 gün önce falan yumurtlamış oldum. Şimdi ben Nasıl hesap yapmalıyım. Bir bilen yokmu bana yardımcı olun lütfenn
Hayırlı oldun hamileligin canim inşallah biz de birgün bu güzel haberleri alırız.Aldım sonucumu. Dizlerim titriyor heyecandan 37,56 çıktı. Ne olduğunu bildiğim halde laboratuardaki görevliye 3 kez filan sordum. Sonra da oturdum ağladım. Cumartesi tekrarlamamı istedi testi. Henüz yeni daha küçük dedi. Ben de 3 gün erken yaptırdım deyince tekrarlayalım dedi. Allah'ıma şükürler olsun gönlüme göre dilediğim Zaman'da geldi bebeğim. Şimdi de sağlıkla kavuşmayı kısmet etsin inşallah. Allahım dileyen herkese hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Ben marmariste yasiyordum yani hep girdimSağol canım bende ilk hamileliğimde çok girdim ama eylülde doğum yaptım son aylarıma denk gelmişti rahattım o yüzden emin olamadım içimi rahatlattın :)
Bizde yazlığa taşıncaz artık haftasonu herkes girerken ben bakarsam çatlarım zaten oğlumda bensiz girmezBen marmariste yasiyordum yani hep girdimdoktor en bastan beri hep gir dedi
Yumurtlamadan sonra 16 gün sayıp bat mı oluyor yaniNormal şartlarda yumurtlamadan sonraki 14 ila 16. Gün kanama gelir canım adet döngüsü böyle işler bat ı da buna göre hesaplarsın
Hangi gunleri degerlendirdin canim? Ben de bu ay olmazsa test alip kullanicam da bana yol goster:)
Hayırlı oldun hamileligin canim inşallah biz de birgün bu güzel haberleri alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?