Ayy canım Allah tamamına erdirsin inşallah :) Darısı bizlere inşallah dua et bizler için de olur mu hamileler duası kabul olur derler.Aldım sonucumu. Dizlerim titriyor heyecandan 37,56 çıktı. Ne olduğunu bildiğim halde laboratuardaki görevliye 3 kez filan sordum. Sonra da oturdum ağladım. Cumartesi tekrarlamamı istedi testi. Henüz yeni daha küçük dedi. Ben de 3 gün erken yaptırdım deyince tekrarlayalım dedi. Allah'ıma şükürler olsun gönlüme göre dilediğim Zaman'da geldi bebeğim. Şimdi de sağlıkla kavuşmayı kısmet etsin inşallah. Allahım dileyen herkese hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Kan ver varsa çıkar yoksa rahat rahat gir :) ne olur ne olmaz :)Kızlar bat a 2 gün kaldı haftasonu denize girsem hamilelik varsa bebişe zararı olur mu sizce çok giresim var ama içim de rahat değil
Ayy canım Allah tamamına erdirsin inşallah :) Darısı bizlere inşallah dua et bizler için de olur mu hamileler duası kabul olur derler.
boza gözün aydın canım çok sevindim Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşaAllah :)
Aldım sonucumu. Dizlerim titriyor heyecandan 37,56 çıktı. Ne olduğunu bildiğim halde laboratuardaki görevliye 3 kez filan sordum. Sonra da oturdum ağladım. Cumartesi tekrarlamamı istedi testi. Henüz yeni daha küçük dedi. Ben de 3 gün erken yaptırdım deyince tekrarlayalım dedi. Allah'ıma şükürler olsun gönlüme göre dilediğim Zaman'da geldi bebeğim. Şimdi de sağlıkla kavuşmayı kısmet etsin inşallah. Allahım dileyen herkese hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Kızlar bat a 2 gün kaldı haftasonu denize girsem hamilelik varsa bebişe zararı olur mu sizce çok giresim var ama içim de rahat değil
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
INANMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
YUPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
canım ya bişi sorcam adet olcakmış gibi belirtin varmıydı 2 günüm kaldı benim ama adet olcakmışım gibi hissediyorum bu ayıda güzel değerlendirdik aslında ama umudum kalmadı gibiÂmin kızlar çok sağolun. Allah sizlere de versin inşallah.
canım ya bişi sorcam adet olcakmış gibi belirtin varmıydı 2 günüm kaldı benim ama adet olcakmışım gibi hissediyorum bu ayıda güzel değerlendirdik aslında ama umudum kalmadı gibi
tamam canım sağol bilgi için zaten her bünyenin tepkisi farklı oluyor ama merak işte :)Canım benim normalde regl olmadan 3 gün önce göğüs ağrım başlardı. Bu kez beklenen regl tarihinden 1 hafta önce yani bu pazartesi başladı. Öyle ki yanlışlıkla dokununca falan gözümden yaş geliyordu. Bir de iki gündür regl gibi sızı var ara ara. Bu ikisinden başka belirtim olmadı.
Canım benim normalde regl olmadan 3 gün önce göğüs ağrım başlardı. Bu kez beklenen regl tarihinden 1 hafta önce yani bu pazartesi başladı. Öyle ki yanlışlıkla dokununca falan gözümden yaş geliyordu. Bir de iki gündür regl gibi sızı var ara ara. Bu ikisinden başka belirtim olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?