2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ayy canım Allah tamamına erdirsin inşallah :) Darısı bizlere inşallah dua et bizler için de olur mu hamileler duası kabul olur derler.

Kızlar bat a 2 gün kaldı haftasonu denize girsem hamilelik varsa bebişe zararı olur mu sizce çok giresim var ama içim de rahat değil

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

INANMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

YUPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

INANMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

YUPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Valla hakkını helal et tatlım. Ovulasyon testini senden öğrendim ben :)

Âmin kızlar çok sağolun. Allah sizlere de versin inşallah.
canım ya bişi sorcam adet olcakmış gibi belirtin varmıydı 2 günüm kaldı benim ama adet olcakmışım gibi hissediyorum bu ayıda güzel değerlendirdik aslında ama umudum kalmadı gibi

canım ya bişi sorcam adet olcakmış gibi belirtin varmıydı 2 günüm kaldı benim ama adet olcakmışım gibi hissediyorum bu ayıda güzel değerlendirdik aslında ama umudum kalmadı gibi

Canım benim normalde regl olmadan 3 gün önce göğüs ağrım başlardı. Bu kez beklenen regl tarihinden 1 hafta önce yani bu pazartesi başladı. Öyle ki yanlışlıkla dokununca falan gözümden yaş geliyordu. Bir de iki gündür regl gibi sızı var ara ara. Bu ikisinden başka belirtim olmadı.

tamam canım sağol bilgi için zaten her bünyenin tepkisi farklı oluyor ama merak işte :)

hayrlı olsn canm allah bagslasn ınsallah.. testlemı takp ettn yumrtlama dönemını .

Heyt beeeeeee biliyodum beeeee!!! 2 gun kala benim 35 ti. yani hamilesin su anda. Yihuuuuuuu Insallah saglikla ilerlesin canim benim hayirli ugurlu olsun. yesa kiz hazirla halay ekibini boza ya gidiyoruz

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BEN DE HALAYA GİRMEK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM

morordek
cansu0812
@nisandeniz

KIZLAR YAAAAAAAAAA BİZ DE GİRELİM HALAYAAAAAAAA :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…