- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Yaaa çok sevindimmmm gözün aydın :)Aldım sonucumu. Dizlerim titriyor heyecandan 37,56 çıktı. Ne olduğunu bildiğim halde laboratuardaki görevliye 3 kez filan sordum. Sonra da oturdum ağladım. Cumartesi tekrarlamamı istedi testi. Henüz yeni daha küçük dedi. Ben de 3 gün erken yaptırdım deyince tekrarlayalım dedi. Allah'ıma şükürler olsun gönlüme göre dilediğim Zaman'da geldi bebeğim. Şimdi de sağlıkla kavuşmayı kısmet etsin inşallah. Allahım dileyen herkese hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
hayırlı olsun rabbim kucaginiza almaya nasip etsin inş:) darisi bizlerin başina..Aldım sonucumu. Dizlerim titriyor heyecandan 37,56 çıktı. Ne olduğunu bildiğim halde laboratuardaki görevliye 3 kez filan sordum. Sonra da oturdum ağladım. Cumartesi tekrarlamamı istedi testi. Henüz yeni daha küçük dedi. Ben de 3 gün erken yaptırdım deyince tekrarlayalım dedi. Allah'ıma şükürler olsun gönlüme göre dilediğim Zaman'da geldi bebeğim. Şimdi de sağlıkla kavuşmayı kısmet etsin inşallah. Allahım dileyen herkese hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Yaaa çok sevindimmmm gözün aydın :)
hayırlı olsun rabbim kucaginiza almaya nasip etsin inş:) darisi bizlerin başina..
Neee erkek müdür mü bunları diyor?valla bende öküz diycektim işde gözlüklerin arasindan beni süzüyor düşünüyor. kafasinin Tamam der gibi salliyor..
sorada ben çikiyorum hemen..
hiç hoş degil tabi tedavi oluyorsam oluyorum..
dedi ki bebegimi kaybedeli 9 ay felan olmuştu 1 seneyi bekle diyoo.
sanane diycektim.. diyemedim.. bi sene sora yap demek onun mu karari.. allah aşkına..
çocuk doğurmak benim hakkım onun degil hele de benim kocam da degil.. bi memurun özel hayatina karişmamali.. işte bizim öküz müdür işte
Canım yaaaaa bu sitede hiçbir habere bu kadar sevinmemiştim. Hayırlı uğurlu olsunAldım sonucumu. Dizlerim titriyor heyecandan 37,56 çıktı. Ne olduğunu bildiğim halde laboratuardaki görevliye 3 kez filan sordum. Sonra da oturdum ağladım. Cumartesi tekrarlamamı istedi testi. Henüz yeni daha küçük dedi. Ben de 3 gün erken yaptırdım deyince tekrarlayalım dedi. Allah'ıma şükürler olsun gönlüme göre dilediğim Zaman'da geldi bebeğim. Şimdi de sağlıkla kavuşmayı kısmet etsin inşallah. Allahım dileyen herkese hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Ya kimisi garip bi sekilde merakli oluyor. Benimkisi erkek ve Koreli,efsane bi kombinasyonben tedavi için izin istediğimde napcaksin neyin var gibi bi sürü soru soruyordu. benim müdürüm..
daha hamile degildim.. acil işim vardi hastaneye gidecektim...
dedi ki sık sık izin aliyorsun neyin var diyo...
bende tedavim var dedim sizi ilgilenmez müdürüm diycektim diyemedim...
en son patladii bana ne dedi biliyormusun?
Hamile misin??...
ayy sorduğu soruya bak...
bende yok degilim müdürüm dedim..
izin alicaksam alirim o kadarda abartili sorular sormasina gerek yok işte...
bi amir memura o şekilde soru sorulmaz... bu arada müdürüm erkektir.. bayan olsada bişey demezdim ama
evettt erkek müdürrr diyo öküz müdür işte.Neee erkek müdür mü bunları diyor?
Heyt beeeeeee biliyodum beeeee!!! 2 gun kala benim 35 ti. yani hamilesin su anda. YihuuuuuuuAldım sonucumu. Dizlerim titriyor heyecandan 37,56 çıktı. Ne olduğunu bildiğim halde laboratuardaki görevliye 3 kez filan sordum. Sonra da oturdum ağladım. Cumartesi tekrarlamamı istedi testi. Henüz yeni daha küçük dedi. Ben de 3 gün erken yaptırdım deyince tekrarlayalım dedi. Allah'ıma şükürler olsun gönlüme göre dilediğim Zaman'da geldi bebeğim. Şimdi de sağlıkla kavuşmayı kısmet etsin inşallah. Allahım dileyen herkese hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Ya afedersin ama bi tabir vardir ya 'kari gibi' mudurun aynen oyleymis yani. Sanane ayol sana mi sorcam ne kadar bekleyecegimi, uzman sanki pasamvalla bende öküz diycektim işde gözlüklerin arasindan beni süzüyor düşünüyor. kafasinin Tamam der gibi salliyor..
sorada ben çikiyorum hemen..
hiç hoş degil tabi tedavi oluyorsam oluyorum..
dedi ki bebegimi kaybedeli 9 ay felan olmuştu 1 seneyi bekle diyoo.
sanane diycektim.. diyemedim.. bi sene sora yap demek onun mu karari.. allah aşkına..
çocuk doğurmak benim hakkım onun degil hele de benim kocam da degil.. bi memurun özel hayatina karişmamali.. işte bizim öküz müdür işte
valla yaa.. hiç sormasa daha iyi.. küçük bişey sölesem yetmiyo dünya kadar soru soruyo be adam.. bende hımm mımm diyip diyorum.. ne diycem çok zor soru soruyor nabimYa kimisi garip bi sekilde merakli oluyor. Benimkisi erkek ve Koreli,efsane bi kombinasyonOzel hayata cok merakli, kim kimle ne yapmis, kim kimle kusmus, kimin kocasi karisi ne is yapiyomus falan... Bi tane daha is arkadasim var benim bi ustum. O biliyo durumu sagolsun hem cok yardimci oluyor hemde idare ediyor. Cuma acil olarak ciktim cantami alip kani gorunce. Merdivende mudurumle karsilastik konusamadan kosarak ciktim. Is arkadasima sormus o da sagolsun esi biraz rahatsizlanmis acil cikti demis. Boyle durumlar gercekten zor. simdiden sana da Allah kolaylik versin :)
demii.. bende diyemedim sizi ilgilenmez müdürüm desem ne der ki beni ilgilendirir ben müdürüm der herade...Ya afedersin ama bi tabir vardir ya 'kari gibi' mudurun aynen oyleymis yani. Sanane ayol sana mi sorcam ne kadar bekleyecegimi, uzman sanki pasam
Canım yaaaaa bu sitede hiçbir habere bu kadar sevinmemiştim. Hayırlı uğurlu olsunAllah sağlıkla dünyaya getirsin yaaaaaaaaaaa
Ben de öğretmenim, hesaplamıştım mart başı doğum yapacaksın :) Neyse ikinci dönemi kapatırsınBenim de aşılamanın 11. günü. Yakında haber veririm inşallah
En garantisi gelecek ay olması ama artık gelsin bebişlerimiz ya , bir ay fazla izin alırız :)Amaaaan her şey yolunda gitsin de kapatırız inşallah :) ben zaten bu ay ya da gelecek ayı bu sebeple istiyordum. İnşallah senden de alırız güzel haberi :))
Hadi gel gel :) doktoru aradım 1 temmuzda çağırdı kese için :))
Allah sağ salim nasip etsin kucağına almayı maşallah. Ben hamile olmuş kadar sevindim desem yeridirAldım sonucumu. Dizlerim titriyor heyecandan 37,56 çıktı. Ne olduğunu bildiğim halde laboratuardaki görevliye 3 kez filan sordum. Sonra da oturdum ağladım. Cumartesi tekrarlamamı istedi testi. Henüz yeni daha küçük dedi. Ben de 3 gün erken yaptırdım deyince tekrarlayalım dedi. Allah'ıma şükürler olsun gönlüme göre dilediğim Zaman'da geldi bebeğim. Şimdi de sağlıkla kavuşmayı kısmet etsin inşallah. Allahım dileyen herkese hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Allah sağ salim nasip etsin kucağına almayı maşallah. Ben hamile olmuş kadar sevindim desem yeridir
Oyy super yaa bende 1 temmuzda insallah kalp atisi icin gidicem. Hayirli haberler alalim insallaaah. Esinde kimbilir nasil havalara ucucak :) Allah tamamina erdirsin yaa resmen yegenim falan olcak gibi hissettim :)Amaaaan her şey yolunda gitsin de kapatırız inşallah :) ben zaten bu ay ya da gelecek ayı bu sebeple istiyordum. İnşallah senden de alırız güzel haberi :))
Hadi gel gel :) doktoru aradım 1 temmuzda çağırdı kese için :))
Oyy super yaa bende 1 temmuzda insallah kalp atisi icin gidicem. Hayirli haberler alalim insallaaah. Esinde kimbilir nasil havalara ucucak :) Allah tamamina erdirsin yaa resmen yegenim falan olcak gibi hissettim :)
testi ben 6 gün gecikince yapmıştım canım bariz çift çizgi çıkmıştı. öncesinde hiç test yapmadım. ama pembe akıntım gelmişti bat'dan 3-4 gün önce ben erken regl oldum sanmıştım meğersem yerleşme lekesiymiş. ama benim iç çamaşırda 2-3 damla şeklinde 1 kez oldu başka olmadı. umarım hayırlı güzel haberler alırsın canım
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.. bekliyoruz güzel haberleriniinşalla canım yaa yarın bat günüm bakalım sabırla bekliyorum.
Allah razı olsun :) Bakalım bir şeyler hazırladım akşama haber vermek için ama resmen vakit geçmiyor ya. 19:00 gibi evde oluyor eşim daha 4 saat var :) çok garip bir hismiş Yeşim ya. İnanamıyorum hala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?