ben bilemiyorum telefona göre yapıyorum baktim 14. günü bile degil.. çok karışık:))
ilk oğluma doktor kontrolünden sora hamile kalmişım..
devlete gidiyorum yumurtallarin güzel diyip geçiyo ne zaman yumurtlayacagi söleseler bari:)
off çok karışık nasıl bulcam yumurtalama günümü:)
Canm 4. dusukse bnce bi sebebini arastirin kimyasal yasamissinGÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BEN İYİ DEĞİLİM SALI GÜNÜ YİNE KAHVERENGİ AKINTIM OLDU ADETİME 5 GÜN VARDI DAHA GİTTİM İLÇE DE ÖLÇTÜRDÜM BETA YI 7.41 ÇIKTI DİĞER GÜN HEMEN KENDİ DOKTORUMA GİTTİM ORDA ÖLÇTÜM 5.5 ÇIKTI DEĞER DÜŞMÜŞ ÇOK KÖTÜYÜM 4. DÜŞÜK OLUYOR MORALİM ÇOK BOZUK..BÖYLE BİRŞEY BAŞINA GELEN VAR MI ACABA
ikinci kez kimyasal oluyor canımCanm 4. dusukse bnce bi sebebini arastirin kimyasal yasamissin
bn bi kere kimyasal gecirdim ama sebebi arastirlmadi
Aslinda brnim calismalar bitecek gibi cunku 12sinde catladi yumurtam artik eser kalmamistir. Bakalim ben kasmadim gunleri hesaplasam da takilmadim gun asiri devam ettik hayirlisiEvet yavrm 30 haziran benimkide bu ay tedaviye basladim ya dun doktora gittim 4 yumusum vardi ve catlatma ignesi vuruldm 36 saat gecti iste yeni çalışmalara basladik bizde su bikac gun yogunuz yaniseninde oyle olur muhtemelen
stres yaparim diye almiyorum. ne bilim.Ovu testi canım :)
Beren mrb ilk bebiş mi senin hamile kalmak için neler yaptın seninle bat tarihimiz yakınMerhaba kızlar topiginizi yeni keşfettim ben de sizlerle beklemek istiyorum BATı
29 haziran bat tarihim inşallah hic gelmezmorordek
Mrb canim evet rabbim nasip ederse ilk olacak. Doktor muayenesi oldum sorun yokmuş onun ovulasyon testi kullandim birkac ay.bu ay kullanmiyorum ama adetim duzenli ve akintim oldugu zaman anliyorum yumurtlama günümü. Bir de yataktan hemen kalkmiyorum dizlerimi cekip yatiyorum. İnşallah bu ay bize de uğurlu gelir rabbim kucaklarimizi doldurur. Sen ne yapiyorsun hamilelik icin? Birlikte bekleyelim bebişlerimiziBeren mrb ilk bebiş mi senin hamile kalmak için neler yaptın seninle bat tarihimiz yakın
Benim bir oğlum var 4 buçuk yaşında 9 ay önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim o günden beri deniyoruz olmuyor Can'ım bu ay ovulasyon kullandım ama beklenen yumurtlama tarihimden 5 gün önce pozitifi gördüm adet bitiminden beri her akşam birlikte oluyoruz bakalım ne olacak bende hemen kalkmıyorum ilk 1 saat bacaklar havada bekliyorum sabaha kadar da yatıyorum. Hayırlısı diyorumMrb canim evet rabbim nasip ederse ilk olacak. Doktor muayenesi oldum sorun yokmuş onun ovulasyon testi kullandim birkac ay.bu ay kullanmiyorum ama adetim duzenli ve akintim oldugu zaman anliyorum yumurtlama günümü. Bir de yataktan hemen kalkmiyorum dizlerimi cekip yatiyorum. İnşallah bu ay bize de uğurlu gelir rabbim kucaklarimizi doldurur. Sen ne yapiyorsun hamilelik icin? Birlikte bekleyelim bebişlerimizi
Üzüldüm canim allah sağlıklı hamilelikler versin. Biz de gun aşırı deneme yapiyoruz. Hergün olunca spermin kalitesi düşüyormuş o yüzden hayirlisi artikBenim bir oğlum var 4 buçuk yaşında 9 ay önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim o günden beri deniyoruz olmuyor Can'ım bu ay ovulasyon kullandım ama beklenen yumurtlama tarihimden 5 gün önce pozitifi gördüm adet bitiminden beri her akşam birlikte oluyoruz bakalım ne olacak bende hemen kalkmıyorum ilk 1 saat bacaklar havada bekliyorum sabaha kadar da yatıyorum. Hayırlısı diyorum
stres yaparim diye almiyorum. ne bilim.
ama dün çok acayip akıntım vardi hemde 14. günüydü.. bakalim tutacakmi..senin bileceğin iş tabii ama ben ovu testi kullanmayınca stres oluyorum günü bilmiyor ne zaman yumurtlayacağım haber yok tam bir stres kaynağı
Kesinlikle sana katılıyorum canım 21. Günde yumurtlamış biri olaraksenin bileceğin iş tabii ama ben ovu testi kullanmayınca stres oluyorum günü bilmiyor ne zaman yumurtlayacağım haber yok tam bir stres kaynağı
Ahah ya cok tatlısın :)Birkac giden alakasiz kalan için takip edenlere kıymayın
Kız temmuz da durgun ay olmasın sakınÇok tuhaf ama bir ay durgun 1 ay coşkulu geçiyor
Mart durgun
nisan coşkulu
mayıs durgun
haziran Coşkun
:)
Ben temmuz batlarını ilk mesaja yazdım söyleyenleri, bu ay negatif olup bat söylemeyenlerin de sadece isimlerini yazdım. Milletin peşinde koşturup bat söyleyin diyemedim artık ki mayıstan hazirana kalıp bat söylemeyenler var :) Sürekli takip edenlerle devam da edilebilir ama bilmiyorum sana kalmıs canım :)Selam canım. Ah keşke hamile olsam ama bilmiyorum ki öyle miyim :) Daha bat'a 10 gün var neredeyse :) Başladı mı temmuz bat'ları? Valla açayım istiyorum amamorordek gibi takip edemezsem diye çekiniyorum :))
Yukarıda da yazdım gerci boza yeni topik acmazsa da sadece aktif katılıp bat ve durum bildirenleri mi takip etsek :)İnşallah hamilesindir canım ama edersin edersin bence arada etiket yapmak gerek sadece :)
Biz de yardımcı olmaya calisiriz etiket konusunda :)
Hayırlısı olsun canımYok canım yine hüsran(
Canım yukarıda da baya uzun uzun yazdım ben temmuz bat'larını takip etmeyecegim yeni sayfa acılmazsa :) Gene de ekliyorum simdilik temmuz listesine seniHerkese mrb Sayfanızı tesadüfen buldum inşallah en kısa zamanda herkes gönlündeki dileğine kavuşur baştan itibaren bi okuyayım bakalım neler konuşmuşsunuz. Bu arada bende bu ay hamile kalmak istiyorum. Bat 2 temmuz benide listeye alırmısınız
Mahserin 3 atlısı olarak temmuza kaldık napalım kader kısmetmorordek tatlım ben regl oldum benim bat gelmeden söyliyeyim dedim:)
Ekliyorum canım :)Merhaba kızlar topiginizi yeni keşfettim ben de sizlerle beklemek istiyorum BATı
29 haziran bat tarihim inşallah hic gelmezmorordek
Kesinlikle sana katılıyorum canım 21. Günde yumurtlamış biri olarakeğer kullanmasaydım belki o günü hiç değerlendirmicektim döngüm 28-29 gün çünkü. 8 gün geciktim bakalım yarın akşam acilden test yaptırıcam dua edin bana
Kiz temmuzda gelceksiniz biliyorum ben siziiii :)Ahah ya cok tatlısın :)
Kız temmuz da durgun ay olmasın sakın
Agzımızdan yel alsın artık temmuzda patır patır hamile kalalım insallah :)
Ben temmuz batlarını ilk mesaja yazdım söyleyenleri, bu ay negatif olup bat söylemeyenlerin de sadece isimlerini yazdım. Milletin peşinde koşturup bat söyleyin diyemedim artık ki mayıstan hazirana kalıp bat söylemeyenler var :) Sürekli takip edenlerle devam da edilebilir ama bilmiyorum sana kalmıs canım :)
Yukarıda da yazdım gerci boza yeni topik acmazsa da sadece aktif katılıp bat ve durum bildirenleri mi takip etsek :)
Hayırlısı olsun canım
Canım yukarıda da baya uzun uzun yazdım ben temmuz bat'larını takip etmeyecegim yeni sayfa acılmazsa :) Gene de ekliyorum simdilik temmuz listesine seniBuradan devam edilirse sohbetlere katılırsın :)
Mahserin 3 atlısı olarak temmuza kaldık napalım kader kısmetNeyse en azından Y YESIMBOZ 'u hamile kervanına kattık
Ekliyorum canım :)
Yukarıda da yazdım gerci boza yeni topik acmazsa da sadece aktif katılıp bat ve durum bildirenleri mi takip etsek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?