2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar ben sanırım üstüne görüyorum ne zaman test yapmam lazım dün hasta oldum sandm ama rengi pembe düzensiz normal hastalığıma hiç benzemiyor
Canım benim de geçen ay pembe leke geldi ama hamiş değildim.Hamişsende bu normal bişey değil kanamalar tehlikelidir.Yarın kanda baktırırsan çıkacaktır inşallah.

Kizlar aranizda soğan kürü yapan varmi ?? Yada yapmiş olan faydasini goren veya gormeyen... bilgisi olan varmi

Bende bir kere yaptim cnm bnm asiri derecede kopurdu ama hamile dgldim o ay bu ayda hic takmadim sogan kuru kullandim hamile kaldim allaha sukurler olsun
Canım sabah ve akşam yemekten önce soğan kürü içtin di mi? Reglin kaçıncı günü başladın?

Canım sabah ve akşam yemekten önce soğan kürü içtin di mi? Reglin kaçıncı günü başladın?
Ben yaptim ama ne kadar faydasi olucak bakalim cnm adetimin 7.günü basladim 15 gün sabah aksam ac karnina birer bardak ictim her seferinde taze yapmak şartiyla dün bitti bakalim faydasini gorucekmiyim

Ben yaptim ama ne kadar faydasi olucak bakalim cnm adetimin 7.günü basladim 15 gün sabah aksam ac karnina birer bardak ictim her seferinde taze yapmak şartiyla dün bitti bakalim faydasini gorucekmiyim
Kizlar aranizda soğan kürü yapan varmi ?? Yada yapmiş olan faydasini goren veya gormeyen... bilgisi olan varmi

Benn yaptım ama düzenli olan adetimi bozdum resmen 21 gün adetlerim gecikti.

Ben zararlı demiyorum kesinlikle çok faydalı bişey belki stresten gecikti belki soğan kürü orasını bilemem ama kişiden kişiye etkisi değişiyor. Ama çok faydasını gören insanlar var insallah sen kullandığın ilk ay hamile kalırsın canım şifa olsun insallah. Soğan şifadır herşeye. İyi olmasını temenni ederim arkadaşım

Selamlar.
Bay dündü. Ne gelen var ne giden. Bu sabah test yaptım silik çizgi bile yok :) geçen ay 3 gün gecikmişti inşallah bu ay gecikmez. Düzenli reglime bir şeyler oldu.

Selamlar.
Bay dündü. Ne gelen var ne giden. Bu sabah test yaptım silik çizgi bile yok :) geçen ay 3 gün gecikmişti inşallah bu ay gecikmez. Düzenli reglime bir şeyler oldu.
adet oldum bugün

işte en kötüsü o 2-3 gün gecikmeyen adetlerimiz bebek denemesiyle beraber her ay bi kaç gün gecikip küçük küçük kalp krizleri geçirtiyor bize..

sağlık olsun ne diyelim..

Silik bir çizgim var üstüne görme yaşadığımı düşünüyorum bugün 3 gün oldu normal adet olmadım çok tuhaftı test yaptım şimdi kısa süreliğine çizgi görünüp kayboldu sizce fikri olan var mı

Eklentiler

• image.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 157
Test bozuk olabilir mi? Emin olmak için kan testi yaptır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…