2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

canım bence silik değil gayet net çizgi bu hemen kan testine gidip onaylat hayırlı olsun

@1melekvardi bence de hemen kan testi yaptır en azından net bi şekilde ögrenirsin durumunu :)

Seni de listemize hamile olarak ekleriz insallah :)

kızlar mantar olmuşum yaa bu ay da ümidim yok hiç çalışma yapmadık . yumurtlama günüme iki gün var fitil ve krem kullanıyorm napcam bilmyorm :/

Merhaba,
Ben araniza yeni katildim.. Neredeyse 10 aylik evliyim. Ilk 8 ay dogum kontrol hapiyla korundum.. Gecen ay sonkez regl olduktan sonra korunmayi biraktim. Zira bekarken adet duzensizligim vardi, doktor polikistik over demisti.. Ve ben bu ay 5 gün geciktim.. Gebelik testi aldim ama korkuyorum yapmaya:)) ya yine duzensizlik sebebiyle gecikme varsa??? Bende de su belirtiler var, gece uyku arasi cok tuvalete cikma, bel agrisi,kasik agrisi, siskinlik, bacaklarim da cok sizliyor.. Ama bunlar benim ayni zamanda adet donemlerimde de gorunen belirtiler.. Bu yuzden korkuyorum. Tek farklilik sanki midemde bir baski var bu da ta bogazima kadar tikiyor gibi.. Ama ben yine umitlenmemek icin usuttum herhalde diyorum.. Gazimda cokk (

Belirtileri boşver
idrar ya da kan testi yap canım

erken gebelik testi yapayım diye düşünüyorum kızlar fakat predictor early beni geçen ay yanılttığı için ona da güvenemiyorum.

Tes testi yap hiç bekleme sabah ilk idrarı varsa çıkar zaten. Benim adete iki gün kala gün ortasındaki idrarla çıkmıştı ilk hamileliğin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…