• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

canım ben de burdan vazgeçmek istemediğimden kafa dağıtmak için diyete ve spora başladım.:KK49::KK49::KK49:biraz fazlam var gebelikte diyabet yaşamıştım erken doğurmamın nedenlerinden biri de diyabetti aslında bu yüzden bu arada hızla zayıflamaya çalışıyorum.fazla kilolar gebelikte diyabet yapıyor.pazartesi diyete başladım 10 kilo vermek istiyorum 2 sini verdim verdim 8 i kaldı.
en azından 7 kilo versem gebelik olursa şayet çok iyi olur benim açımdan.:KK70:
Ne mutlu sana ben gecen ayki kimyasaldan sonra hoooop 4 kilo birden aldim. Su surecte vermeyi birak daha fazla almamanin cabasindayim. Onu yiyeyim bal corek otu kasiklayayim. Omega3 ile destekleyeyim ohh bademde koy cevizde gelsin derken bebekten once gobek sahibi oldum:KK48::mad:

canım neden korkuyorsun korkacak birşey yok.olacaksan da git olmayacaksan da sonuçta neden gecikmiş onu bilsen daha iyi olmaz mı?
canım neden korkuyorsun korkacak birşey yok.olacaksan da git olmayacaksan da sonuçta neden gecikmiş onu bilsen daha iyi olmaz mı?
Öyle canim tabı gidicem en kısa zamanda perşembe yada cmts Insallah

Ne mutlu sana ben gecen ayki kimyasaldan sonra hoooop 4 kilo birden aldim. Su surecte vermeyi birak daha fazla almamanin cabasindayim. Onu yiyeyim bal corek otu kasiklayayim. Omega3 ile destekleyeyim ohh bademde koy cevizde gelsin derken bebekten once gobek sahibi oldum:KK48::mad:

aslında sağlıklı bi gebelik için sağlıklı beslenmek gerekiyor. ama çok korktuğumdan yiyemiyorum.normalde yemek yemeye de yapmaya da yedirmeye de bayılırım:KK48:

kuzum yaa aslında tam yerleşme kanaması gibi birşey bu ama işte belli de olmuyor.ümitlendirmiş gibi olmak istemiyorum.
Tatlım ama tam kahve degil kotu bı sarı gibi duruo pedım de valla bilmiom bı aciklıga kavussa rahatlıycam karnımda ağrıo arada bı ama sokulecegı yok

İyi aksamlar kizlar..bu ay malesef yumiyumi kacirdim adetim 3 gun surdu dedim ovuya erken baslayayim 4.gun yaptim eee hafif siliklesti sanirim erken yumurtladim.7 gunum hic silik cizgi kalmadi.ee adetle beraber 5 veya 6. Gun catlamis oldu buyumemistirde o degisik bisey yasadim bu aydan bicacik olmaz bana dualarim sizinle..

İyi aksamlar kizlar..bu ay malesef yumiyumi kacirdim adetim 3 gun surdu dedim ovuya erken baslayayim 4.gun yaptim eee hafif siliklesti sanirim erken yumurtladim.7 gunum hic silik cizgi kalmadi.ee adetle beraber 5 veya 6. Gun catlamis oldu buyumemistirde o degisik bisey yasadim bu aydan bicacik olmaz bana dualarim sizinle..
Canim adetin kacinci gunundesin ve kac gunde adet goruyorsun ?

Canim adetin kacinci gunundesin ve kac gunde adet goruyorsun ?
Canim 25 gun.7 gunumdeyim.lhda cift cizgiyi 5.gunde gordum.hatta ozaman yazmistim bu defa yumurtlamayi beklemicem gun gelmeden calismalara baslicam diye :) e basladim ve bitti oldu ;) 4ayim lh da hep 10. Gun catlardi ilginc oldu simdi.

Canim 25 gun.7 gunumdeyim.lhda cift cizgiyi 5.gunde gordum.hatta ozaman yazmistim bu defa yumurtlamayi beklemicem gun gelmeden calismalara baslicam diye :) e basladim ve bitti oldu :KK66: 4ayim lh da hep 10. Gun catlardi ilginc oldu simdi.
Kız belki tutmuştur denizde kum bizde umut bitmez :KK69:bekle bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler:KK56:

Kizlar yumurta icin doktora gittim catlamis hatta 15mn e kuculmus hepi topu bi tanecik yumosum vardi onunlada inşallah bu ay hayirli haberi aliriz

Canim sen pkolumusun adet dongun kac gun. Testlerin bekledigi icin cok bozulup dagilmis ve sanirim gunde tek test yapiyorsun tam koyu olmamakla beraber 22.gun gibi gozukuyor ama keske o gun yine yapsaydin.
ilk defa yapıyorum bilemedim canım:KK43: çok sagol cevap verdiğin için cok küçük mm çapta var dedi ultrasonda pcos ama doktora gösteremedim tedavi gerekirmiydi bilmiyorum :110: adet döngüm 30 35 gün bazen 40 gün bile oluyor, şeffaf akıntım çok vardı dünden beri kesildi şimdide kasığım ağrıo kımıldandıkça testde silikleşti ama neden ağrıo bilemedim

ben de 20 ile 22 si arasında kaldım.muhtemelen geç yumurtlamışsın. idrar damlatırken 2 damladan fazlası dağılıyor 2 damla yetiyor.bazılarında dağılmış ne olduğu anlaşılmıyor.
sanırım canım o dönemde şeffaf akıntımda vardı çünkü artk yok testde silikleşti kasık ağrım var şimdide çok teşekkür ederim cevapladığın içn

ilk defa yapıyorum bilemedim canım:KK43: çok sagol cevap verdiğin için cok küçük mm çapta var dedi ultrasonda pcos ama doktora gösteremedim tedavi gerekirmiydi bilmiyorum :110: adet döngüm 30 35 gün bazen 40 gün bile oluyor, şeffaf akıntım çok vardı dünden beri kesildi şimdide kasığım ağrıo kımıldandıkça testde silikleşti ama neden ağrıo bilemedim
Kasik agrisi yumurtlama sonrası norml canim hatta karin agrisi mide bulantisi kabiz yada ishalde olabiliyor takip eden gunlerde.

Back