2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

canım sana verdiği tedavi bilinen ve uygulanan bi yöntem.bana da uygulandı.ancak
başka sorunun var da anlamamış olabilir de inşallah başka sıkıntı yoktur.yine de için rahat değilse başka doktora git.gebe misin ki acaba?ilk önce kanda bi beta hcg baktırsan keşke

Canım benimde icime kurt dustu yarın sabah 10:30 da randevu aldım gidicem Insallah kotu bsy yoktur hamile olsam coktan cikardi tatlım testte 19. Gunum Du bugun

Canım benimde icime kurt dustu yarın sabah 10:30 da randevu aldım gidicem Insallah kotu bsy yoktur hamile olsam coktan cikardi tatlım testte 19. Gunum Du bugun

bazen böyle ilginç durumlar olabiliyor.iyi düşünelim iyi olsun.hayorlısı olsun inşallah

Canım başka doktora git yazik ya kaç zaman oldu neyse sorun çaresine bakarsin

Tmm canım haber veririm sarı kahve rengine benzeyen akıntım var koyu sarı gibi neyin nesi aceba
Canim hakkinda hayirlisi olsun seni umutlandirmak istemem ama benim bir arkadasta koyu sari akintidan sikayet ediyordu hamile cikti insallah seninkide öyle olur..hayirli haberlerle gel inşallah..

Canim hakkinda hayirlisi olsun seni umutlandirmak istemem ama benim bir arkadasta koyu sari akintidan sikayet ediyordu hamile cikti insallah seninkide öyle olur..hayirli haberlerle gel inşallah..
Keske canım ama testler negatif cıkınca umudum kalmadı tabi allah bilir yinede keske olsa cok mutlu olurum Rabbım bekleyen herkese nasip etsin bebısı inşallah

Biz yeni yeni bikaç aydır bebiş düşünüyoruz ve bu konularda çok cahilim canım o yüzden sorayım dedim. Bu nedir ?
Canım ben daha yenı gordum msjınj kusura bakma ovulasyon mikroskop tukurukle yapılıo idrarla degıl sınırsız kullanımlı ama ıse yaradımı dersen henüz bende bilmiyorum adet olamadım yarındoktora gitcem hamıs cikarsam ise yaramadığını anlıycam cunku bunun yum gunu gösterdiği zaman dogru olsaydı ve coktan hamıs olup olmadığımı ogrenırdım aldım ama bir kere kısmet oldu adet olamadım bı turlu :)))

Tmm canım haber veririm sarı kahve rengine benzeyen akıntım var koyu sarı gibi neyin nesi aceba

Canım kırmızıya dönebilir belki uzun zamandır olmadığından ama belki de hamilesindir hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…