İnşallah olur allah herkese nasip etsin.Hoşbuldum :) yaş 27 nasipse ikinci yavruşu düşünüyoruz inşallah
Evet canım bende oyle dusunuom gıtmıycem bugun vazgeçtim belki olurum bıkac gun daha bekleyim karnım ağrıo kesin olucam boşuna gidip kurcalatmayım kendimi hıc sevmiom muayene olmayı korkuom :)))Canım kırmızıya dönebilir belki uzun zamandır olmadığından ama belki de hamilesindir hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Anladım canımcım çok teşekkürler cevapladığın içinCanım ben daha yenı gordum msjınj kusura bakma ovulasyon mikroskop tukurukle yapılıo idrarla degıl sınırsız kullanımlı ama ıse yaradımı dersen henüz bende bilmiyorum adet olamadım yarındoktora gitcem hamıs cikarsam ise yaramadığını anlıycam cunku bunun yum gunu gösterdiği zaman dogru olsaydı ve coktan hamıs olup olmadığımı ogrenırdım aldım ama bir kere kısmet oldu adet olamadım bı turlu :)))
Canim sen pkolumusun adet dongun kac gun. Testlerin bekledigi icin cok bozulup dagilmis ve sanirim gunde tek test yapiyorsun tam koyu olmamakla beraber 22.gun gibi gozukuyor ama keske o gun yine yapsaydin.Eki Görüntüle 1775485 kızlar bugün 23. Günüm sizce ben ne gün yumurtlamisim
Canım klomen kullansın miKizlar yumurta icin doktora gittim catlamis hatta 15mn e kuculmus hepi topu bi tanecik yumosum vardi onunlada inşallah bu ay hayirli haberi aliriz
Canim sen pkolumusun adet dongun kac gun. Testlerin bekledigi icin cok bozulup dagilmis ve sanirim gunde tek test yapiyorsun tam koyu olmamakla beraber 22.gun gibi gozukuyor ama keske o gun yine yapsaydin.
gelsin mart dolsun gobuslerr
Evet canım bende oyle dusunuom gıtmıycem bugun vazgeçtim belki olurum bıkac gun daha bekleyim karnım ağrıo kesin olucam boşuna gidip kurcalatmayım kendimi hıc sevmiom muayene olmayı korkuom :)))
Hayir canim yumurta icin klomen yada baska bir ilac kullanmadim. Sadece inofolic kullaniyorum yumurta gelisimini desteklemek adina toz olanindan gunde 2 ser poset sabah aksam iciyorum. Kullanip hamile kalan cokmus folic asitten farkli daha etkili birsey. Bakalim vesile olur mu bu ay :)Canım klomen kullansın mi
ben de 20 ile 22 si arasında kaldım.muhtemelen geç yumurtlamışsın. idrar damlatırken 2 damladan fazlası dağılıyor 2 damla yetiyor.bazılarında dağılmış ne olduğu anlaşılmıyor.Eki Görüntüle 1775485 kızlar bugün 23. Günüm sizce ben ne gün yumurtlamisim
merr mesajlarina baktimda baya iyi kafa dagitiyor anlasilan
merr mesajlarina baktimda baya iyi kafa dagitiyor anlasilanherkesin derdini dinlemekle ve akil vermekle mesgul :)) bebegi unutmak icin guzel bi yontem :))))
yaaa fazla kilolar hamileliktee diyabetmi yapior benim seker eccikte yuksek cikio 90 falan . 10 kiloda fazlam var ama diyet yapasim yokcanım ben de burdan vazgeçmek istemediğimden kafa dağıtmak için diyete ve spora başladım.biraz fazlam var gebelikte diyabet yaşamıştım erken doğurmamın nedenlerinden biri de diyabetti aslında bu yüzden bu arada hızla zayıflamaya çalışıyorum.fazla kilolar gebelikte diyabet yapıyor.pazartesi diyete başladım 10 kilo vermek istiyorum 2 sini verdim verdim 8 i kaldı.
en azından 7 kilo versem gebelik olursa şayet çok iyi olur benim açımdan.
Kızlar benim kuşlar kuluckaya yattı bende tık yok daha
yaaa fazla kilolar hamileliktee diyabetmi yapior benim seker eccikte yuksek cikio 90 falan . 10 kiloda fazlam var ama diyet yapasim yokne olck simdi :)))
Ayni benmerr mesajlarina baktimda baya iyi kafa dagitiyor anlasilanherkesin derdini dinlemekle ve akil vermekle mesgul :)) bebegi unutmak icin guzel bi yontem :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?