2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Canım kırmızıya dönebilir belki uzun zamandır olmadığından ama belki de hamilesindir hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Evet canım bende oyle dusunuom gıtmıycem bugun vazgeçtim belki olurum bıkac gun daha bekleyim karnım ağrıo kesin olucam boşuna gidip kurcalatmayım kendimi hıc sevmiom muayene olmayı korkuom :)))

Anladım canımcım çok teşekkürler cevapladığın için İdrarla yapılan ovulasyon testinin tükrükle olanı yani.. İnşallah vardır bebiş. Buradan güzel haberlerni bekliyoruz yarın o zaman

merhaba kızlar..bende katılabilir miyim aranıza?
4,5 senelik evliyim,yaklaşık 8 aydır çocuk istiyoruz..
bu ay için çok umutluyum, bat tarihim 18 şubat,sabırsızlıkla bekliyorum

Kizlar yumurta icin doktora gittim catlamis hatta 15mn e kuculmus hepi topu bi tanecik yumosum vardi onunlada inşallah bu ay hayirli haberi aliriz
Eki Görüntüle 1775485 kızlar bugün 23. Günüm sizce ben ne gün yumurtlamisim
Canim sen pkolumusun adet dongun kac gun. Testlerin bekledigi icin cok bozulup dagilmis ve sanirim gunde tek test yapiyorsun tam koyu olmamakla beraber 22.gun gibi gozukuyor ama keske o gun yine yapsaydin.

Yumurtlaya yumurtlaya bi hal olduk yaaa. bi ise de yaramio hic bi kadar kendimle ilgilenmemistim.ozelliklede idrarla artik gormek istemiorm

Canım klomen kullansın mi

Evet canım bende oyle dusunuom gıtmıycem bugun vazgeçtim belki olurum bıkac gun daha bekleyim karnım ağrıo kesin olucam boşuna gidip kurcalatmayım kendimi hıc sevmiom muayene olmayı korkuom :)))

canım neden korkuyorsun korkacak birşey yok.olacaksan da git olmayacaksan da sonuçta neden gecikmiş onu bilsen daha iyi olmaz mı?

Canım klomen kullansın mi
Hayir canim yumurta icin klomen yada baska bir ilac kullanmadim. Sadece inofolic kullaniyorum yumurta gelisimini desteklemek adina toz olanindan gunde 2 ser poset sabah aksam iciyorum. Kullanip hamile kalan cokmus folic asitten farkli daha etkili birsey. Bakalim vesile olur mu bu ay :)

merr mesajlarina baktimda baya iyi kafa dagitiyor anlasilan herkesin derdini dinlemekle ve akil vermekle mesgul :)) bebegi unutmak icin guzel bi yontem :))))

canım ben de burdan vazgeçmek istemediğimden kafa dağıtmak için diyete ve spora başladım.biraz fazlam var gebelikte diyabet yaşamıştım erken doğurmamın nedenlerinden biri de diyabetti aslında bu yüzden bu arada hızla zayıflamaya çalışıyorum.fazla kilolar gebelikte diyabet yapıyor.pazartesi diyete başladım 10 kilo vermek istiyorum 2 sini verdim verdim 8 i kaldı.
en azından 7 kilo versem gebelik olursa şayet çok iyi olur benim açımdan.

yaaa fazla kilolar hamileliktee diyabetmi yapior benim seker eccikte yuksek cikio 90 falan . 10 kiloda fazlam var ama diyet yapasim yok ne olck simdi :)))

Kızlar benim kuşlar kuluckaya yattı bende tık yok daha
yaaa fazla kilolar hamileliktee diyabetmi yapior benim seker eccikte yuksek cikio 90 falan . 10 kiloda fazlam var ama diyet yapasim yok ne olck simdi :)))

canım doksan yüksek değil ki zaten açken de tokken de normal 90
bi de herkeste olacak diye birşey yok benim bünyem yatkın demekki
üstelik çok kilom yok aslında balık etliyim BKI 25 civarı.yine de vermek istiyorum bi daha yaşamamak için.kafaya koydum inat ettim hedefim min 7 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…