2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Slm yeni üyeyim 15 aylık evliyim çok şükür dün haber aldım hamileyim ya ben kızlar çok şükür Rabbime nasip etti isteyen herkesin göbüşü dolsun taşsın Amin
Allah saglijla kucsina almayi nasip etsin.ne kadardır deniyordun canım?sorun varmiydi?

Slm yeni üyeyim 15 aylık evliyim çok şükür dün haber aldım hamileyim ya ben kızlar çok şükür Rabbime nasip etti isteyen herkesin göbüşü dolsun taşsın Amin

hayırlı olsun canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Doktorlara taşındık resmen eşime de ilaç verdi ama kullanmadı bi aktara girip sormuş böyle böyle olmuyo demiş Sperm çoğaltacak ürünler var mı demiş adam da benim özel bi ilacım var istersen yaparım demiş çocuğun olur olmazsa gel paranı tekrar al demiş ve eşim sadece üç beş kaşık yedi ondan mıdır bilinmez ama kullandığı ilk ay ben hamiş kaldım çok şükür

merhaba canım gözün aydın allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşalah.
çok sevdiğim yakın bi arkadaşımın da eşinin sperm sayısı düşük ve hareketsiz. o aktar nerde adresini verebilir misin profiline baktım gaziantep yazıyor ben de gaziantep de yaşıyorum.yardımcı olursan çok sevinirim.

Hayirli olsun tatlim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..bu topiginde ilk gebişi gelmiş oldu ayağini sürüde bizde arkandan gelelim inşallah

benim kırmızılar gelmeye başladı.2 gün erken oldum. zaten hormonlarım tam düzelmedi sanırım.yeni bat 15 mart ilk defa beklemediğim adet tarihim olacak hadi hayırlısı bakalım neler olucak

benim kırmızılar gelmeye başladı.2 gün erken oldum. zaten hormonlarım tam düzelmedi sanırım.yeni bat 15 mart ilk defa beklemediğim adet tarihim olacak hadi hayırlısı bakalım neler olucak
Battasizz canimmm birlikte beklicezzz :)))))))))))

Ebruserkan canım Naptin bugün doktora gidecektin gittin mi
Yok tatlım gidemedim ama aradım söyledim boyle boyle bana dediği Allah allah nie olmadın ki baska ilaç veriyim gelde dedı baska doktora mı gitsem kı bu kadın bıseyden anlamıo sanırım verdiği cvp neden ileri geleceğini bıle söylemedi ama cok sıstım allah kimseye yokluğunu göstermesin hamilelik haricinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…