Allah saglijla kucsina almayi nasip etsin.ne kadardır deniyordun canım?sorun varmiydi?Slm yeni üyeyim 15 aylık evliyim çok şükür dün haber aldım hamileyim ya ben kızlar çok şükür Rabbime nasip etti isteyen herkesin göbüşü dolsun taşsın Amin
Slm yeni üyeyim 15 aylık evliyim çok şükür dün haber aldım hamileyim ya ben kızlar çok şükür Rabbime nasip etti isteyen herkesin göbüşü dolsun taşsın Amin
neler yaptiniz duzelmek icin canim veya sen neler denedin bilgilendirirmiain bizi..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinEşimin Sperm sayısı düşüktü dokuz aydır deniyoruz çok şükür Rabbim nasip etti
Doktorlara taşındık resmen eşime de ilaç verdi ama kullanmadı bi aktara girip sormuş böyle böyle olmuyo demiş Sperm çoğaltacak ürünler var mı demiş adam da benim özel bi ilacım var istersen yaparım demiş çocuğun olur olmazsa gel paranı tekrar al demiş ve eşim sadece üç beş kaşık yedi ondan mıdır bilinmez ama kullandığı ilk ay ben hamiş kaldım çok şükür
Hayirli olsun tatlim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..bu topiginde ilk gebişi gelmiş oldu ayağini sürüde bizde arkandan gelelim inşallahDoktorlara taşındık resmen eşime de ilaç verdi ama kullanmadı bi aktara girip sormuş böyle böyle olmuyo demiş Sperm çoğaltacak ürünler var mı demiş adam da benim özel bi ilacım var istersen yaparım demiş çocuğun olur olmazsa gel paranı tekrar al demiş ve eşim sadece üç beş kaşık yedi ondan mıdır bilinmez ama kullandığı ilk ay ben hamiş kaldım çok şükür
Hayirlisi olsun canim inşallah bu son olur 9 ay boyunca olmazsinbenim kırmızılar gelmeye başladı.2 gün erken oldum. zaten hormonlarım tam düzelmedi sanırım.yeni bat 15 mart ilk defa beklemediğim adet tarihim olacak hadi hayırlısı bakalım neler olucak
ay inşallah bebeğim hepimiz için mart ayı bakalım kedileri bile etkiliyorsa bizi de etkiler herhalde.Hayirlisi olsun canim inşallah bu son olur 9 ay boyunca olmazsin
Slm kizlar beklenmeyen adete bir hafta kaldi.ama nedense icimde burukluk var hamile gibi de hissetmiyorum.insallah bana da nasip olur rabbim isteyen bekleyen herkese nasip olur
Battasizz canimmm birlikte beklicezzz :)))))))))))benim kırmızılar gelmeye başladı.2 gün erken oldum. zaten hormonlarım tam düzelmedi sanırım.yeni bat 15 mart ilk defa beklemediğim adet tarihim olacak hadi hayırlısı bakalım neler olucak
canım zaten genellikle bu dönemde hissetmezsin hayırlıysa eğer inşallah gebesindir.
Yok tatlım gidemedim ama aradım söyledim boyle boyle bana dediği Allah allah nie olmadın ki baska ilaç veriyim gelde dedı baska doktora mı gitsem kı bu kadın bıseyden anlamıo sanırım verdiği cvp neden ileri geleceğini bıle söylemedi ama cok sıstım allah kimseye yokluğunu göstermesin hamilelik haricindeEbruserkan canım Naptin bugün doktora gidecektin gittin mi
benim daha ilk ayım olacak daha önce sağlık problemlerim vardı onları halletmem gerekiyordu.işte bu aydan sonra kısmet artık olursa 2. olacakİnşallah canim.sen ne zamandir istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?