Kızlar bence eğer benm gibi duşuğu olan varsa kesinlikle pıhtılaşma test yaptrn bana doktr yoktur gerek yok teste dedi inat ettm yptrdm çkt şimd inş hamile klırsam iğne ilaca başlıcam
Bu doktorlar gercekten cok ilgincler illa ust uste aci yasatip ondan sonra caresini aratacaklar. Düşük kimyasal falan miydi senin. Bu pihtilasma testi ozelde yapiliyor sanirim ne kadar tutuyor ve ne kadar surede cikiyor.
Servikal mukus dedikleri sumuksu akintiyla birlikte yumurtanin catladigini anliyorum tatlim ben.dusta testini yapabilirsin iki parmaginin arasina alip uzuyorsa en dogurgan donemdeymissinBu arada bukadar bilgime rağmen şaşırıyorum akınt başladıktan ne kadar sure sonra yumurtlanıyodu
Aynen ben de öyle okudum canım ama yakı sanırım fazlaca rahatsız ediyormuş yakıp kaşındırıyormuş. Ama katlanılmıcak bişey değildir diye düşünüyorum. Bu ay onu da deneyeyim diyorum süt ve maydanozla birlikte... Rabbim yüzümüze baksınO yakı ile ilgili konuyu ben de okumuştum.çok ilginç gelmişti.ovulasyondan önce bellerine yapıştırıyorlar sanırım yumurtaların çatlamasını kolaylaştırıyor demişlerdi.
Canım benim tilavet secdesini unutma ama. Bende okumuştum 41 kez ve her okuduğumda huzur buluyodum çok etkileniyordum..Bugun ilk kez Meryem suresini okudum Turkce meali ile birlikte canlar. Okuyun siz de. Mealini de okuyunca hele insanin icini ferahlatiyor sanki. Dualarimiz yerini bulsun insallah hayirli ve tez vakitte.
Canım benim tilavet secdesini unutma ama. Bende okumuştum 41 kez ve her okuduğumda huzur buluyodum çok etkileniyordum..
:)) yumurtlama doneminden once iliski olmazsa sperm bekledigi icin kalitesi dusuyor bunuda goz onunde bulundurarak erken baslamakta fayda var canimBen adetten hemen sonra baslamiyordum maçailla bekliyordum yumurtlama donemini bu ay denicem karşilama yaicam bakalim tutcakmi planim Allahin izniyle
evet cnm sabah degistirdim. cunku adet oldum :))) gozundende hic kacmamis
Ne zaman yapacaksin test :) varmı belirtin falangünaydınnn hayırlı sabahlar olsun :) inşallah kırmızı kartı görmem :/
Ne zaman yapacaksin test :) varmı belirtin falan
Bel karim agrisida belirtidir :) inşallah vardir bebisin adetin gecikiyormu normalde persembeye kadar varsa askerlik bile olur iyi sabredeceksin :))ya canım aslında bi taraftan belim karnım ağrıyor bi taraftan midem bulanıyor gibi beynim bana oyun oynuyor :) perşembeye kadar bekliyecem doktora gidicem zaten
Bel karim agrisida belirtidir :) inşallah vardir bebisin adetin gecikiyormu normalde persembeye kadar varsa askerlik bile olur iyi sabredeceksin :))
Haklisin canim yanlis degilde kimyasal gebelikle alakali test icin beklenmesi daha uygun deniyor bir kac gun gecikme oluyor ama kanamayla zaten dusuyor o yizden testi gec yapin diyorlar. Test bozuk olmadigi surece pozitif cok zor yoksa.canım benim adetim düzenli değil zaten. hem bir sayfada okudum ne kadar doğru bilmiyorum adet geçikmesi olmadan yapılan testler yanıltıcı olabiliyormuş adet dönemine yakında 2 çift çizgi olabiliyormuş .
Haklisin canim yanlis degilde kimyasal gebelikle alakali test icin beklenmesi daha uygun deniyor bir kac gun gecikme oluyor ama kanamayla zaten dusuyor o yizden testi gec yapin diyorlar. Test bozuk olmadigi surece pozitif cok zor yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?