2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

İyi akşamlar kızlar topiğiniz hayırlı olsun

Ayy başım döndü resmen herkes bir gergin herkes bir atarli hayirdir inşallah ortalik karışmış

Minesuu tatlım benim abimde varikosel ameliyatı olmuş bekarken onun Ağrısı oluyormuş hatırlamıyorum ben daha küçüktüm.şimdi maaşallah beş çocuğu var.bu ay senin eşin daha yeni ameliyat olduğundan zaten gebe kalman çok zordu tatlım ben bilmiyordum yeni ameliyat olduğunu.gelecek aya inşallah göbişin dolar

insallah canim. tup bebek asilama istemiorm ben Allahima dua ediyorm ki normal yoll olsun

Kızlar test yaptım ama bembeyaz ikinci çizgi oda ışıkta yani yok bat 16 Şubat.. Mine su 2016 da kalmak isteyenler olarak tanışalım mı? Kaç yıldır bebek isteğimizde ekleyelim..

Ben ankara da yasıyorum 26 yas iki yıla yakın evlilik.. 3 ay denedik tutmadı saglık sorunları yüzünden bıraktık üç ay şimdi tekrar Rabbim nasip ederse inşallah olacak.. Eşimle aramda kötü cok mutsuzum cok yalnızım kızlar

canim ben memnum oldum ben de 1 bucuk yillik evliyim 8 aydir istiorz ama yok esinle aran neden kotu canm ozel degilse anlatabilirsin

canim ben memnum oldum ben de 1 bucuk yillik evliyim 8 aydir istiorz ama yok esinle aran neden kotu canm ozel degilse anlatabilirsin

Ailesi canım. Hepsinden nefret ediyorum kısır diye adımı çıkardılar kilo aldın dha cocugun olmaz dediler kilolarım basıma dert iddia edip zayıfladım ama şuan tekrar stres ten yiyorum. Eşim ailesine maddi yardımda bulunuyor bende kavga cıkardm büyük kavga ettik bana küfür etti. Allah bu mutsuz evliliğe cocuk vermez dedi cok üzüldüm çok...

ahh cnm kiyamam yaa erkekler iste onlarla bas etmek zor. cocuk meselesine 3. sahizlar neden karisir hic anlam veremiorm sizene ya. insan biraz empati yapar karsindakini dusunur ama yok hep bencillik. hic uzulme rabbimize sigin canm dua edelim sana bugun insallah Allahim yuvana huzur versin. esinede hidayet nasip etsin inaallah. herkes kapinin disinda kalir. sen esinin ailesi yuzunden esinle kotu olma. Rabbim yardimcin olsun insallah cnm benim kiyamam

Disardan birine anlatsan derdini anlamiyor bir sure sonra dedikodu kaynagi oluveriyorsun buranin en guzel yani bizi biz anliyoruz hepimizin derdi ortak..birbirimize dua ediyoruz yeri geliyo akil fikir veriyoruz destek oluyoruz.buraya girmesem yine google abiden biseyler karistircam kendi adima buradaki arkadasliga guveniyorum ve seviyorum..en cok biri gebe kaldimi sevinmemizi seviyorum :) iyi geceler kizlarrr

tedavıye gııdyomusun cnm ankarada nrde oturuyosun hangı hastane

sabret cnm sabrn onu selamettr. ewde huzurszluk ckkötu oluyoo allah yardmcn olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…