2016 gelinleri

Tabiki de 1 yıl önceden seçtik
Zerrin Özer - Her şey seninle güzel :KK60:

Siz seçtiniz mi ?

ay yok ya :KK43:
o değilde ben en cok kına müziklerimi ayarlamk istyom :) ne güzel olur yaa ben dügünden cok onun icin heycanlanıyom :KK71::KK71: organizasyon ayarladım ama ben yine kendimde bi kac şarkı eklemek istyorum.

sen kına icin ne yapcaksın ? ayarladın mı bişiler ?

ay yok ya :KK43:
o değilde ben en cok kına müziklerimi ayarlamk istyom :) ne güzel olur yaa ben dügünden cok onun icin heycanlanıyom :KK71::KK71: organizasyon ayarladım ama ben yine kendimde bi kac şarkı eklemek istyorum.

sen kına icin ne yapcaksın ? ayarladın mı bişiler ?
Evet bende organizasyon ayarladım canım
Ama programı bilmiyorum açıkcası konuşmadık pek.
Hangi şarkıyla çıkıcam nasıl çıkıcam bilmiyorum :) Onlar usb getiriyomuş ama ben kendim hazırlıcam yine de bi kaç şarkı.
Kınam 100-150 kişilik olacak benim ya belki o kadar bile olmaz ben düğün için daha çok heyecanlanıyorum :KK1:

Evet bende organizasyon ayarladım canım
Ama programı bilmiyorum açıkcası konuşmadık pek.
Hangi şarkıyla çıkıcam nasıl çıkıcam bilmiyorum :) Onlar usb getiriyomuş ama ben kendim hazırlıcam yine de bi kaç şarkı.
Kınam 100-150 kişilik olacak benim ya belki o kadar bile olmaz ben düğün için daha çok heyecanlanıyorum :KK1:

benim kına bide büyükçe bi bahçede olcak :KK70: :KK70: aman sabahlar olmasıııın :p

benim kına bide büyükçe bi bahçede olcak :KK70: :KK70: aman sabahlar olmasıııın :p

Geleyim mi bende balayından dönmüş olucam :KK71:
Bi bayan için cidden çok önemli kına gecesi ya
Biz başta bu konuda da sorun yaşadık
Arkadaş kına gecesini önemsiz buluyordu ne gerek var kocaman yer tutmaya, ne gerek var organizasyona falan dedi, sonra konuşa konuşa anlaştık şükürler olsun ki. Kendi isteğiyle organizasyon ayarladı :KK74:

Geleyim mi bende balayından dönmüş olucam :KK71:
Bi bayan için cidden çok önemli kına gecesi ya
Biz başta bu konuda da sorun yaşadık
Arkadaş kına gecesini önemsiz buluyordu ne gerek var kocaman yer tutmaya, ne gerek var organizasyona falan dedi, sonra konuşa konuşa anlaştık şükürler olsun ki. Kendi isteğiyle organizasyon ayarladı :KK74:

ay o arkadaşlar cok biliyo :KK70:

gel valla keşke gelsen :) eğlenmek isteyene kapımız açık :KK70:
benim düğün şehir dışında olcak...
sadece 1.derece yakınlarım vs. gelebilcek. o yüzden benim tarafım cok olmıcak 30u gecmez öyle diyim :KK43:
bende o sebeple kendimi kınaya saklıyom :KK70:

ay o arkadaşlar cok biliyo :KK70:

gel valla keşke gelsen :) eğlenmek isteyene kapımız açık :KK70:
benim düğün şehir dışında olcak...
sadece 1.derece yakınlarım vs. gelebilcek. o yüzden benim tarafım cok olmıcak 30u gecmez öyle diyim :KK43:
bende o sebeple kendimi kınaya saklıyom :KK70:
Sen son derece haklısın o zaman
Umarım kınan çook güzel geçer :KK76:
Organizasyon da kaftan da dahildir herhalde, var mı kaftanının resmi merak ettim :KK28:

Resimdeki ben değilim canım organizasyon şirketinin sayfasından aldım
Bunu seçtim ben, tartlatanla giyeceğim tabiki . Kına mekanımın konsepti de mor olacak, :KK68:

Screenshot_2016-04-15-15-49-48.png

Arkadaşlar merhaba,
Evlenecek olanlara şimdiden hayırlı olsun, mutluluğunuz daim olsun :KK66:
İstanbul da olan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler mi uygun fiyata düğün çekimi yapıyorum.. Stüdyom yok dış çekim yapıyorum..

Ya ben her gelinligi begeniyorum nolcak benim bu halim:KK43: kabuslar goruyorum fugun gunum catmis ama benim ne gelimligim ne makyajim yokmus:/

Arkadaşlar Merhaba,
Ücretsiz düğün dış çekimi yapmak istiyorum..
Çektiğim fotoğrafların bana referans olması için çekimleri şimdilik ücretsiz yapacağım. Amacım bu konuda kendimi geliştirmek..

Son düzenleyen: Moderatör:
X