2016 Gelinleri Olarak Burada Toplanalım :)

vallahi ramazandan sonra başlayacağız hazırlıklara öncesinde bişi yapmanın anlamı yok :)
düğün salonumuzu tuttuk çok şükür:) haziranda nikah tarihini de alırsak miss:)

biz de ramazanda size yetişsek yeter işte

evde olması rahatlık gerçekten ama biz eve sığamadık işte, mecbur dışarıda oldu o yüzden.
elinden geliyorsa eğer kurabiyeleri ve pastayı kendin yap tabi çok güzel olur
ben pastayı sipariş verdim, kurabiye de yaptırmadık. hediyelik dağıtacağız zaten, onların süslemesini tamamladık dün.
yüzük tepsisi de el yapımı kesinlikle çok daha güzel oluyor. benim teyzem yaptı, tam istediğim gibi oldu. hem piyasadakilerin benzeri değil, hem de tam benim zevkim
fikir olmasını istersen fotoğrafını ekleyebilirim canım

canım ben de merak ettim fikir olur bana da. ben de söz tepsimi kendim yapmıştım geçen haftada ablamın nişanı vardı ona da çok güzel bi tepsi seçtim şimdi kendi nişanıma onun tepsisisni kullanmayı düşünüyorum 1 tepsi daha yapmak veya almak istemiyorumda

kızlar nişanda saat aldınız mı veya alacak mısınız ? biz de şimdi saat bakıyoruzda size de bi sorayım dedim

tepsi bu canım, tabi üstündeki kelebeklerin ve harflerin yeriyle sürekli oynuyorum, hala kalıcı haline karar veremedim
daha sözlümün yüzüğü gelmedi diye de benim alyansım ve tektaşımı koyduk temsilen tabi yatağın üstünün dağınıklığına da bakmamanız lazım, bohça hazırlıkları yüzünden her yer her yerde
kızlar nişanda saat aldınız mı veya alacak mısınız ? biz de şimdi saat bakıyoruzda size de bi sorayım dedim

biz aldık canım nişanda takacağız saati

bak güzel olmuş ben sözde kendim yaptım fotoğrafını da ataym ablama da sade bişey aldım ama çok güzel fotoğraf bulursam atarım onu da. nişanda belki onunkini süslerim diyorum yani lavanta konseptli olacak her şey lavanta fln eklerim belkii. seninkini de çok beğendim amaa.. peki onlar sana saat aldı mı ? ve ne kdra aldınız amma çok soru sordm

ben saat çok kullanmadığım için saat istemedim, sözlüm dedi de alalım diye ben gerek yok dedim, kullanmıyorum çünkü.
biz ona davidoff'tan aldık sanırım normalde 900 gibi bişeydi de 400e aldık. ananem falan ayrıyetten küçük altın da takacaklarmış, yeter herhalde ona daha fazlasını ne yapsın
Eki Görüntüle 1838151 bu benmki
Eki Görüntüle 1838154
bu foto çok ii değil ama bu da ablamınki.

seninkini görmüştüm zaten fotoğraflarda, ben çok parlak bişey istemediğim için hep polyester tepsilere baktım zaten, en sonunda istediğim gibi tepsi olmayınca teyzeme yaptırmaya karar verdim tüm malzemeleri ben aldım, o boyadı, snra da çeşitli kombinlerle üstünde nasıl duracağını deniyoruz hala. tam net kararı vermedik yarın akşam son bi düzenler yapıştırırız artık
benim elbise mavi olunca gri-mavi renklerine gittik direk. davetiyelerde de dore rengi kullanılınca o da hoşuma gitti, boyle ortaya karışık bişeyler oldu işte

en iyisini yapmışsın canım . benm elbisem lila ya lavanta kullanmayı planlıyorum. ayırca davetiyemi kendim yaptım bak sana ataym özelden beğenecek misin bakalm
elbiseni atmadın dimi merak ediyorum
bence tepsinin fotoğraftaki hali de çok güzel. böyle de durabilir yani saati biz seçtik ben bugün eminönüne bakıcam orda baya pazarlık şansım olcak gibi ordan alabilirim bana da alcaklar saat öyle karşılıklı oluyormuş sözlümün beğendiği 1000 tl civarı ben de beğendim bi tane o da 500 civarı bakalım ne kdra alıcaz

gördüm canım davetiyeyi, gayet güzelmiş ben instagramdan bi sayfadan sipariş vermiştim davetiyeyi ama bayıla bayıla sipariş verdim yani, telefonda resmi varsa atarım özelden
elbisemi atmıştım sanki ama emin olamadım, onu da özelden atayım
benim zaten bilezik takacaklar sanırım nişanda, annesi öyle demiş sözün olduğu gün anneme. saat de kullanmayınca istemedim.
1000 lira iyi paraymış valla, kolay gelsin size

ayy gayet güzel olmuş davetyen ve elbisende gayet güzelmiş güle güle giy canımm. sadeliği seviyosunn besbellliii

ayy gayet güzel olmuş davetyen ve elbisende gayet güzelmiş güle güle giy canımm. sadeliği seviyosunn besbellliii

ayy evet biraz çok belli olmuş galiba benim bu sadeliğimden de çevremdeki bir çok çoğunluk hoşalnmadığı için ha bire bişeyler eklemeye çalışıyorlar onlar ekliyor ben çıkartıyorum
masada dore peçeteler olacak, pastada dore kurdele olacak falan o renk ağırlıklı olacak benim de. bi saçıma karar veremedim bi de nişanda bizim için ayrı masa olacakmış o masanın üstüne konulacak çiçeğe karar veremedim. üstelik sadece 2 günüm kaldı

aaa şaka gibi cidden 2 gün kaldı yaa çok heyecanlıı..

aaa şaka gibi cidden 2 gün kaldı yaa çok heyecanlıı..

ayyy ben hala sakinim ama o gün kesin uçuşacağım yine heyecandan

haftaya da biz götüreceğiz bohçayı sonra bir süre rahatız en azından. gerçekten evde hiçbişey yapmadan boş boş oturup kitap okumayı özledim

ben hiç sakin kalamıycam bence arada 1 sene olmasına rağmen nişan biter bitmez başlarım

ben hiç sakin kalamıycam bence arada 1 sene olmasına rağmen nişan biter bitmez başlarım

haftasonları yine aktif oluruz ama akşamları evimde dinlenmek istiyorum valla, en azından ramazan bitene kadar, sonra koşturmaya devam
siz bohça yapacak mısınız canım?

Hayırlısı olsun :)

Hazırlıklar ne alemde peki

Ben açıkcası burayı okuyunca çok rahat davrandığımı düşünmeye başladım... 1 aya nişan var, ne elbise baktım ne de alyans vs

ben söz yapacaktım, son 5 gün de nişana çevirdim ne elbise ne alyans vardı :) sadece söz için pasta sipariş vermiştim burcinbirdaneye bakabilirsin instagramdan onu nişan pastası yaptırdım. strese gerek yok. zaten bir süre sonra bitsede artık nisanlansak diye bakıyorsunuz :)

haftasonları yine aktif oluruz ama akşamları evimde dinlenmek istiyorum valla, en azından ramazan bitene kadar, sonra koşturmaya devam
siz bohça yapacak mısınız canım?
Biz aslında bohça yaparız diye konuşmuştuk fakat geçen hafta bayram alışverişi yapınca çamaşır vs de aldık kayınvalidem bunları bohça mı yapalım sen götürür müsün dedi ben götüreym uğraşmayalım dedim. Ben de sözlüme gömlek fln almıştm pierre cardinden onları götürdüm ona verdim direk. Yapmıcaz yani :)
Burçin birdaneye bayılıyorum ben ya harika ötesi gerçekten

günaydın kızlar. dün sözlümün saatini aldım nişan için mekan süslerinitacımı ve buketimi aldım aslında buketi kendim yaptım desem daha doğru olur şuan alyanslarımız takım elbise pasta vs kaldı eee tabi 2 ayımız var daha hediyelil kokulutaş yapmaya başladım bir de güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…