2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Bu arada bende temmuz geliniyim. Nikah tarihi almak için erken değilmi? Panik oldum mesajlarınızı görünce :/

Evi tutucaz ben daha süpürge alamadım herşeye hemen karar verdim süpürgeyi seçemiyorum çıldıracam.
Fakir turbo Veyron çok iyi diyor herkes toz torbasız 2400 watt mis bu olacak sanırım bizim de 600 lira civarında fiyatı benim de kedi var toz a alerjim de en iyisi bu olur kedi tüyü için ayrı bi aparatı bile varmış

Bende onu düşünüyorum canım tek kötü yanı en yüksek seviyede çok fena sesi var gürültülü baya.

Kuşak takı kurdele seti

Eklentiler

• edited_20160122_141755.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 71

hoşgeldin aramıza :) ben MissGamzeli :) 29 yaşındayım, İngilizce öğretmeniyim, resmi olarak evli ama hala nişanlıyım 5 ağustos geliniyim

Hahahayttt resim atalım o gün buraya :)

"Kına tahtındayken ben" diye

Bencede geç kaldık nikah tarihini almakta çünkü salonda olsun istiyoruz. Hadi doluysa belediye o gün başka düğüne gidecekse şu an çok panik oldum ama anca iki hafta sonra yapıcaz bu işi

birazcı geç kalmışsınız gibi gibi, inşallah sıkıntı yaşamazsınız tarih ve saat konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…