2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kızlar ilk dans için şarkı düşünen aklına olan var mı? Hangi şarkıyı beğensem ben nişanlım kelimelerini falan sevmiyor

460 günmü çok zor ya beklemek. Çok şükür bitmiş ama sizin benim nişanlım daha iki yıl askere gidemeyecek evliykende nasıl gidecek bilemiyorum hiç.
Valla canım sevgiliydik 15 ay bekledim öyle bile zor ki evliyken gonderenlere çok daha zor ... kimde kalacaksın o yokken evinde mi annen de mi kayinvaliden de mi çocuğun varsa ona sarılıp dişini sikacaksin valla erkekler genelde evliyken çocuk yoksa hamile bırakıp eşini öyle gidiyor askere :)

Kızlar ilk dans için şarkı düşünen aklına olan var mı? Hangi şarkıyı beğensem ben nişanlım kelimelerini falan sevmiyor
Ay benimki de yok bu kötü yok beğenmedim diyo en son git bul düğün ile ilgili hiç bişeye karışmıyorum dedim aşkım sen arastiriyosun buluyosun bnm vaktim olmuyo tamam sen hangisini istiyosan o olsun dedi

Düştük bu sayıya ama daha nikah başvurusunda bulunamadık fırınımız oturma odamız yok eksikler çok yaaa.

Ayy nikah günüü için geç değil mii benim 180 gnüm var 2 hafta sonra gidip gün alacağız inşallah :)
Çok zor di mi evlenmek
Ben yolun başındayım pek anlamıyorum zorluğunu ama ev döşemeye sıra geldiğinde çok zordur eminim
Allah yardımcımız olsun

YA valla mobilya işine girdik bizde yavaştan zorluyor insanı gerçekten .. bizimde tam 190 günümüz var 2 hafta sonra tarihimizi almaya gidicez :)

Bencede geç kaldık nikah tarihini almakta çünkü salonda olsun istiyoruz. Hadi doluysa belediye o gün başka düğüne gidecekse şu an çok panik oldum ama anca iki hafta sonra yapıcaz bu işi

Valla muhtemel Alanya ya da kıbrıs :)
Biz de Antalya Grand Luxury Hotel'i ayarladık
Çok iyi yorumlar okudum
Canım bizim belli
Kesinlikle Zerrin Özer - Her Şey Seninle Güzel şarkısı olacak
Çok dokunaklı harika bir şarkı

Canım bizim belli Kesinlikle Zerrin Özer - Her Şey Seninle Güzel[/B .!.:
şarkısı olacak
Çok dokunaklı harika bir şarkı
Not defterime eklemiştim bunu bende beğeniyorum. Bende salona giriş şarkısı olarak Oya Bora- Sevmek zamanını seçtim ama sadece ben seçtim

bizde karar veremedik hala ama büyük ihtimal Özdemir Erdoğa'nın pervane olacak. Seferad'ın" Seni Ne çok sevdiğimi "şarkısı ilk giriş için süperrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…