2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Siz ne zamandır birliktesiniz canımm
Yıllar geçtikçe beklemesi daha güç oluyor

Ya şimdi ne desem bilemedim :) sen 6.5 sene beklemişim diyince ben nankörlük etmiş olurum :)

Biz 24 aralık 2014te tanıştık. Mayıs 2015de nişanlandık... Kasımda askere gitti... Nisan ayında gelcek agustosta da düğün inş :)

08.11.2009 da sevgili olduk haziran 2015 isteme ağustos 2015 nisan 2016 ağustos düğün

Ooo maşallahh sizin yine güzel denk gelmiş :)
Biz tanıştığımızda 15 yaşında olduğumuz için uzadı biraz
Haziran 2009 da tanıştık, Ekim 2015 de söz Kasım 2015 de nişan
Kısmetse Temmuz 2016'da kavuşacağız
O yüzden çok zor beklemek

Sizin okul filan girmiş araya tabi. Beklemeniz gayet normal :) biz okulumuzu okuyup elimize işimizi alıp da belli bir olgunluğa eriştikten sonra tanıştığımız için cok bekleme gereği duymadık :)

Umarım temmuz ayı cabuk gelir de hem siz sevdiğinize kavuşursunuz hemde ben -30a düşerim

08.11.2009 da sevgili olduk haziran 2015 isteme ağustos 2015 nisan 2016 ağustos düğün

Oh ohh maşallah :) ben ona da diyom iyki okuyoken filan tanışmadık diye :) beklemek ne zormuş anacıım :) şimdi askerde 83 gün var gelmesine. O bile bana cook geliyo

Sizin de vuslat yakın , az kalmış :))

Ay en güzelini yapmışsınız canım :)
Bencedee hemencikkk gelsin gerçi temmuz dediğime de bakma 30 temmuz yani nerdeyse ağustos
Ama olsun 2500 gün beklemişim o kadarını da beklerim hahaahah

Hoşgeldiniz biraz kendinizi tanıtırmısınız. İsterseniz topiğin sahibi arkadaşımız panoya eklesin panodaki gibi tarihlerinizide belirtirseniz.

Hoşbulduk teşekkür ederim :) Orya ben İstanbul'dan 24 yaşındayım ,muhasebeciyim ,nişanlıyım İnşallah Bursa gelini olucam tam tarihimiz net değil ama temmuz sonu ağustos başı gibi düşünüyoruz Ramazan bayramından sonra şuan salon bakıyoruz en kısa zamanda netleştiricez. Tamamdır ben özelden mesaj atıyım :)) Sizler kimsiniz :)

Oh ohh maşallah :) ben ona da diyom iyki okuyoken filan tanışmadık diye :) beklemek ne zormuş anacıım :) şimdi askerde 83 gün var gelmesine. O bile bana cook geliyo

Sizin de vuslat yakın , az kalmış :))
Asker beklemek zor 460 gün bekledim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…