- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Geçiyor canım ama zaman hiç geçmiyor gibi geliyor
Aynı şeyi bende düşünüyoruuum
Geçmiyo ya 6,5 yıl geçti şu 6 ay geçmiyor bi türlü(
Siz ne zamandır birliktesiniz canımmAslında evet geçiyo da ama işte bekleyene cok zooor :/
Siz ne zamandır birliktesiniz canımm
Yıllar geçtikçe beklemesi daha güç oluyor
08.11.2009 da sevgili olduk haziran 2015 isteme ağustos 2015 nisan 2016 ağustos düğünYa şimdi ne desem bilemedim :) sen 6.5 sene beklemişim diyince ben nankörlük etmiş olurum :)
Biz 24 aralık 2014te tanıştık. Mayıs 2015de nişanlandık... Kasımda askere gitti... Nisan ayında gelcek agustosta da düğün inş :)
Maşallah canım bayada olmuş sizinkide bizimde 10 yıl oldu.08.11.2009 da sevgili olduk haziran 2015 isteme ağustos 2015 nisan 2016 ağustos düğün
Valla oldu ya :) 2 sene babam zorladı suan isteme olamaz diye o geçip ikna ettikten sonra surda 6ay kalmış :)Maşallah canım bayada olmuş sizinkide bizimde 10 yıl oldu.
Ooo maşallahh sizin yine güzel denk gelmiş :)Ya şimdi ne desem bilemedim :) sen 6.5 sene beklemişim diyince ben nankörlük etmiş olurum :)
Biz 24 aralık 2014te tanıştık. Mayıs 2015de nişanlandık... Kasımda askere gitti... Nisan ayında gelcek agustosta da düğün inş :)
Ooo maşallahh sizin yine güzel denk gelmiş :)
Biz tanıştığımızda 15 yaşında olduğumuz için uzadı biraz
Haziran 2009 da tanıştık, Ekim 2015 de söz Kasım 2015 de nişan
Kısmetse Temmuz 2016'da kavuşacağız
O yüzden çok zor beklemek
08.11.2009 da sevgili olduk haziran 2015 isteme ağustos 2015 nisan 2016 ağustos düğün
P Pembepatilikedi şimdi baktım da , benim kınamın olduğu gün senin düğün varmış :) benim düğünde de sen 3 günlük evli bir hatun olcan
Hoşgeldiniz biraz kendinizi tanıtırmısınız. İsterseniz topiğin sahibi arkadaşımız panoya eklesin panodaki gibi tarihlerinizide belirtirseniz.Kızlar herkese merhaba bende katılabilir miyim aranıza2016 Gelini olucam bende inşallahh :))
Sizin okul filan girmiş araya tabi. Beklemeniz gayet normal :) biz okulumuzu okuyup elimize işimizi alıp da belli bir olgunluğa eriştikten sonra tanıştığımız için cok bekleme gereği duymadık :)
Umarım temmuz ayı cabuk gelir de hem siz sevdiğinize kavuşursunuz hemde ben -30a düşerim
Hoşgeldiniz biraz kendinizi tanıtırmısınız. İsterseniz topiğin sahibi arkadaşımız panoya eklesin panodaki gibi tarihlerinizide belirtirseniz.
Yaa süperrr bende o kadarrr sayıya düşsem keskeeSon 80 gün
bizim de senle kınamız aynı gün
Asker beklemek zor 460 gün bekledim valla :)Oh ohh maşallah :) ben ona da diyom iyki okuyoken filan tanışmadık diye :) beklemek ne zormuş anacıım :) şimdi askerde 83 gün var gelmesine. O bile bana cook geliyo
Sizin de vuslat yakın , az kalmış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?