- 7 Ağustos 2015
- 630
- 262
- 103
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
önemli olan senin içine sinmesi tatlım zaten benimde içime sinen bu oldu eminim sana da çok yakışmıştır :) ek te ön kısmını göstermiyorum kimseye ama arkası böylePrenses modeli kayınvalidem çok istiyordu gelinlik dediğin böyle olur diye bende denedim yakıştıda ama hayalim hep farklıydı hayalimdeki gelinliği seçtim eminim sanada çok yakışmıştır mutlulukla giyersin inşallah.
gelinlik modelini atabilme şansın var mı merak ettim :)Canım düğün nisanda olunca ilk bahar için renklerin çok uyduğunu düşünüyorum. Gelinliğimde de küçük çiçekler var gelinliklede çok uydular
bizim pastamız da bu :)Buda nişan pastamız nişanlanacak arkadaşlara fikir olabilir çok beğenmiştim ben pastayı
Çok güzelmiş pastaabizim pastamız da bu :)
Önüde eminim çok güzel olmuştur. Çünkü arkadan çok beğendim çok yakışmış canımönemli olan senin içine sinmesi tatlım zaten benimde içime sinen bu oldu eminim sana da çok yakışmıştır :) ek te ön kısmını göstermiyorum kimseye ama arkası böyle
AMİN İNŞALLAH hersey sırasıyla olur inşallah ya zaten ağustos gelinleri olarak saniyorum ki mart ayını gördük mu başlar iyice telaşlarr bu arada hangi sehirdeydin canım sen ben Ankaradayım :)
Ah ah herkes resim çekmeyi unutmuş ben giyince benimde aklıma gelmedi hiç. A kesim canım etek kısmı kollarda yarım kol aşağıdaki gibi üstünde çiçekler var ama uzaktan öyle pembe pembe durmuyor.gelinlik modelini atabilme şansın var mı merak ettim :)
canım seninkinin modelini denediğim yerde başka bi gelinde görmüştüm çok zarif eminim sana da çok yakışmıştır bu arada pasta için sağol :)Ah ah herkes resim çekmeyi unutmuş ben giyince benimde aklıma gelmedi hiç. A kesim canım etek kısmı kollarda yarım kol aşağıdaki gibi üstünde çiçekler var ama uzaktan öyle pembe pembe durmuyor.
senin baya telaşlı olacak gibi düğününistanbuldayım. ama kına gecem tokatta düğünüm sivasta olcak. benim de kına organizasyoncu ankarada :)
senin baya telaşlı olacak gibi düğünün
Ah ah herkes resim çekmeyi unutmuş ben giyince benimde aklıma gelmedi hiç. A kesim canım etek kısmı kollarda yarım kol aşağıdaki gibi üstünde çiçekler var ama uzaktan öyle pembe pembe durmuyor.
Canım straplez di kollarını falan biz yaptırdık. Modeli yok galiba çünkü gelinlikçinin sitesi yokayy hoş bişiye benziyo :) var mı internette modeli filan ?
gercekten cok hoş duruyo.
Teşekkür ederim hayırlısıyla giyeriz inşallahcanım seninkinin modelini denediğim yerde başka bi gelinde görmüştüm çok zarif eminim sana da çok yakışmıştır bu arada pasta için sağol :)
Canım straplez di kollarını falan biz yaptırdık. Modeli yok galiba çünkü gelinlikçinin sitesi yok
Günaydın canımiyi gecelerrr
Geçiyor canım ama zaman hiç geçmiyor gibi geliyorgeçer mi bu 193 gün
ahh ahh
geçer mi bu 193 gün
ahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?