2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

önemli olan senin içine sinmesi tatlım zaten benimde içime sinen bu oldu eminim sana da çok yakışmıştır :) ek te ön kısmını göstermiyorum kimseye ama arkası böyle

Eklentiler

• 20151223_160835.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 216
AMİN İNŞALLAH hersey sırasıyla olur inşallah ya zaten ağustos gelinleri olarak saniyorum ki mart ayını gördük mu başlar iyice telaşlarr bu arada hangi sehirdeydin canım sen ben Ankaradayım :)

istanbuldayım. ama kına gecem tokatta düğünüm sivasta olcak. benim de kına organizasyoncu ankarada :)

gelinlik modelini atabilme şansın var mı merak ettim :)
Ah ah herkes resim çekmeyi unutmuş ben giyince benimde aklıma gelmedi hiç. A kesim canım etek kısmı kollarda yarım kol aşağıdaki gibi üstünde çiçekler var ama uzaktan öyle pembe pembe durmuyor.

Eklentiler

• IMG_8570.JPG
    63,4 KB · Görüntüleme: 196
  • IMG_8571.JPG
    55,4 KB · Görüntüleme: 174
Ah ah herkes resim çekmeyi unutmuş ben giyince benimde aklıma gelmedi hiç. A kesim canım etek kısmı kollarda yarım kol aşağıdaki gibi üstünde çiçekler var ama uzaktan öyle pembe pembe durmuyor.
canım seninkinin modelini denediğim yerde başka bi gelinde görmüştüm çok zarif eminim sana da çok yakışmıştır bu arada pasta için sağol :)

ayy hoş bişiye benziyo :) var mı internette modeli filan ?
gercekten cok hoş duruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…