- 7 Ağustos 2015
- 630
- 262
- 103
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Valla ben daha mutfak malzemelerine girmedim Mayıs gibi bi seferde hepsini alicam :)ne güzel ne tatlı telaşlarr yiaa
bende gecen hafta sonu yemek tabağımı, tencere ve çkb setimi aldım.. misafir için ağır güzel bi bardak takımı da bulursam mutfak tamamlancak gibi(kücük ev aletleri hariç )
Sağol canım bizim erkek kadın bir olacak kına ama düğün 350 kına 150 kişilik o yüzden malesef ayrı bi zarflarsadece kınaya geleceklerin zarfının içine kına zarfını koyucazDavetiyeler güzelmiş kızlar bende kına ve düğün için ayrı davetiye düşünüyorum sadece bayanlara özel olacağı için bakalım bizimde bu aralar halletmemiz lazım.
Valla ben daha mutfak malzemelerine girmedim Mayıs gibi bi seferde hepsini alicam :)
İyiyiz canım sen nasılsın ? Valla yavaştan heyecan bastı beni de haftaya ilk gelinlik provam var onun heyecanını yaşıyorum :)Herkes de ne var ne yok neler yapıyorsunuz arkadaşlar
Benim de ağustosta düğünüm canım aslında maddi imkanından değil is le alakali ben aileme yük olmamak adına bekletiyorumbenim düğün agustosta. ben yavaş yavaş tamamlama calısyom ki sonra bikerede sıkıntı olmasın diye.
sizin nakit sıkıntısı olmıcaksa tabi sonra da alınabilir :)
Benim de ağustosta düğünüm canım aslında maddi imkanından değil is le alakali ben aileme yük olmamak adına bekletiyorum
İyiyiz canım sen nasılsın ? Valla yavaştan heyecan bastı beni de haftaya ilk gelinlik provam var onun heyecanını yaşıyorum :)
AMİN İNŞALLAH hersey sırasıyla olur inşallah ya zaten ağustos gelinleri olarak saniyorum ki mart ayını gördük mu başlar iyice telaşlarr bu arada hangi sehirdeydin canım sen ben Ankaradayım :)he ben dügün mayısta sandım :) ya tabi bi dügün yapcas die kimseyi sıkıntıya sokmaya gerek yok... hepsi zamanla alınır yeter ki Allah ağız tadı versin
İndirim yakaladık canım istediğim gelinlik ve kalitesi her yerde 5000 6000 civarında idi bende 3000 tl indirimde bulduk dai gelinlik ile anlaştım .dügün agustosta. ama gelinlik icin erken diil mi
Ayy ne güzel ben halledeli çok oldu gelinlik işini ama ben hiç heycanlanmadım. Sabah çok erken uyanmıştım gelinlik alacağımız gün nişanlım benden daha hevesli daha heycanlıydıİyiyiz canım sen nasılsın ? Valla yavaştan heyecan bastı beni de haftaya ilk gelinlik provam var onun heyecanını yaşıyorum :)
Valla benim ki de tam tersi çokta gezmedik ama al artık bitsin diye söylendi durdu espri yapar gibi sinir olmuştum gelinliği anlaşmaya gittik sonunda aldık oley diye uçtu valla havalara bi gün gezdik altı üstü yaniAyy ne güzel ben halledeli çok oldu gelinlik işini ama ben hiç heycanlanmadım. Sabah çok erken uyanmıştım gelinlik alacağımız gün nişanlım benden daha hevesli daha heycanlıydı
Demekki farklı ya erkekler genelleme yaparız ya hep böylesiniz diye bu konudada ben ilk girdiğim mağazadan aldım kayınvalidem nişanlım gezsekmi biraz daha dediler. Nasıl model tercih ettin canım nasıl bişi gelinliğinValla benim ki de tam tersi çokta gezmedik ama al artık bitsin diye söylendi durdu espri yapar gibi sinir olmuştum gelinliği anlaşmaya gittik sonunda aldık oley diye uçtu valla havalara bi gün gezdik altı üstü yani
Tam prensesin bi tık üstü kabarık bi model canım Swarovski taş işlemeli üstü üç boyutlu taşlar şeffaf eteği Simli kısa uzun duvaklı el çiçeği ve tacı hediyeliydi kampanyasi bu aradaDemekki farklı ya erkekler genelleme yaparız ya hep böylesiniz diye bu konudada ben ilk girdiğim mağazadan aldım kayınvalidem nişanlım gezsekmi biraz daha dediler. Nasıl model tercih ettin canım nasıl bişi gelinliğin
YALNIZ tam istediğim gibi çiçeğin bir de kır dugunu olacağı icin düğünümüz çok romantik olur ya :)Kızlar sizlerle gelin çiçeğimi paylaşmak istedim baya oldu alalı.
Benim nisan pastası da bu tarzda ama koydukları zemin karton du tam bir hayal kırıklığı pcden yükleyim 5 dakikaya fikir olsun benimki deBuda nişan pastamız nişanlanacak arkadaşlara fikir olabilir çok beğenmiştim ben pastayı
Prenses modeli kayınvalidem çok istiyordu gelinlik dediğin böyle olur diye bende denedim yakıştıda ama hayalim hep farklıydı hayalimdeki gelinliği seçtim eminim sanada çok yakışmıştır mutlulukla giyersin inşallah.Tam prensesin bi tık üstü kabarık bi model canım Swarovski taş işlemeli üstü üç boyutlu taşlar şeffaf eteği Simli kısa uzun duvaklı el çiçeği ve tacı hediyeliydi kampanyasi bu arada
Canım düğün nisanda olunca ilk bahar için renklerin çok uyduğunu düşünüyorum. Gelinliğimde de küçük çiçekler var gelinliklede çok uydularYALNIZ tam istediğim gibi çiçeğin bir de kır dugunu olacağı icin düğünümüz çok romantik olur ya :)
Bu pastalarda zemin önemliymiş canım bende pastayı teslim aldığımda anladım. Sağolsun yapan kişi cam zemine koymuştu güzelde oldu.Benim nisan pastası da bu tarzda ama koydukları zemin karton du tam bir hayal kırıklığı pcden yükleyim 5 dakikaya fikir olsun benimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?