- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Bende kına ve düğün salonunu tuttum. Kuaförüm zaten var o konudada sıkıntı yok. Fotografcım belli degil dha.. bide kına organizasyonu nasıl yapıyolar ki? Mekan sahibi biz organizasyon yapıyoruz dedi ama ek secenekleri bana sunarsan bende degerlendiririm :)kına-düğün salonları tutuldu
kına organizasyonunu ayarladım
fotoğrafçıyı ayarladık
kuaförüm belli (daha konuşmadım ama)
çeyizim tamam olmaya çok yakın
şimdilik böyle bendeki durum
sen?
Yazın düğünü olacak kızlar mekanları falan ayarladınız mı ? Ben şimdi onlarla uğraşıyorum of çok zor. Zahmetli diye nişan yapmadım üşendim. Bu gidişle düğünde yapmıcam ay çok üşengecim
Kınayı organizasyon şirketleriyle mi yapacaksınız
Kına icin nasil bi organizasyon istiyosun? Fikirlerini benimle de paylasir misin? :)Canım merhaba, kına için organizasyon istiyorum ama daha araştırma aşamasındayım ama mekan ayarladık kına ve düğün için, mekanlar dolabiliyor şimdiden ayarlayın bence :)
ayarladık canım biz.
kına için de kına organizasyon şirketi ile anlaştım
Bende kına ve düğün salonunu tuttum. Kuaförüm zaten var o konudada sıkıntı yok. Fotografcım belli degil dha.. bide kına organizasyonu nasıl yapıyolar ki? Mekan sahibi biz organizasyon yapıyoruz dedi ama ek secenekleri bana sunarsan bende degerlendiririm :)
şirket istanbuldan mı ?? ben de bikaç şirket arasında kaldımda ondan soruyorum. bütceyi cok zorlamıcak ama kalitesizde olmıcak bişey istiyorum. yaaa ben bide güzel bi dans gösterisi yapmak istiyoruuummmm
Halletiğimiz yeni şeylerdende bahsedeyim. Televizyonumuzu aldık nişanlım ses sisteminide aldı çok istediği bir ses sistemi vardı evde sinema keyfi yapıcaz inşallah Birde akrabamızın şubatta teslim edilecek sıfır evi varmış çokda istediğimiz yerde direk oturun ev aramayın dedi bakalım inşallah güzelse orayı tutucaz böyle haberler bende
canım bu işi yapan şirketler var belli başlı onların araştırmasındayım hayalimde şekillenen ekstra bir şey yok :)Kına icin nasil bi organizasyon istiyosun? Fikirlerini benimle de paylasir misin? :)
Davetiye siparislerimizi de verdik kızlar hazır dursun dedik ağustosta düğün ama haftaya inşallah elimizde olacak :)
Davetiye siparislerimizi de verdik kızlar hazır dursun dedik ağustosta düğün ama haftaya inşallah elimizde olacak :)
of yerleri tarihi bile ayarlayamıyoruz siz davetiye basmışınızsüpersin
Tamam kuzum birazdan paylaşıyorum :)erken olmuş epey :) modeli paylaşır mısın :)
Hahaha :) teşekkür ederim valla napalım dusunmeyelim dedik son döneme kalmasın hersey hazır olsun :)of yerleri tarihi bile ayarlayamıyoruz siz davetiye basmışınızsüpersin
kızlar küçük kırmızı olan kına için düğün de kına da kişi sayılı. düğüne çağıracaklarımızın hepsni kınaya çağırmayacağız bu yüzden aynı davetiye baskı kalitesinde kına için küçük kırmızı zarfın içinde çağıracaklarımızın davetiyesine koyacagız ana davetiye gözlüklü olan ama nişanlımın tarafında özel davetliler var belediye başkanı vs. gibi beyaz olan onlar için basılacak.
Valla hersey farklı oldu benim ya standart bi düğün olmayacağı kesin :)değişik bir davetiye seçimi olmuşş
ben de bu davetiyeyi beğendim, bunu istiyorum zamanı gelince düğün ve kına için
kızlar küçük kırmızı olan kına için düğün de kına da kişi sayılı. düğüne çağıracaklarımızın hepsni kınaya çağırmayacağız bu yüzden aynı davetiye baskı kalitesinde kına için küçük kırmızı zarfın içinde çağıracaklarımızın davetiyesine koyacagız ana davetiye gözlüklü olan ama nişanlımın tarafında özel davetliler var belediye başkanı vs. gibi beyaz olan onlar için basılacak.
Davetiyeler güzelmiş kızlar bende kına ve düğün için ayrı davetiye düşünüyorum sadece bayanlara özel olacağı için bakalım bizimde bu aralar halletmemiz lazım.değişik bir davetiye seçimi olmuşş
ben de bu davetiyeyi beğendim, bunu istiyorum zamanı gelince düğün ve kına için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?