2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Bende kına ve düğün salonunu tuttum. Kuaförüm zaten var o konudada sıkıntı yok. Fotografcım belli degil dha.. bide kına organizasyonu nasıl yapıyolar ki? Mekan sahibi biz organizasyon yapıyoruz dedi ama ek secenekleri bana sunarsan bende degerlendiririm :)

Canım merhaba, kına için organizasyon istiyorum ama daha araştırma aşamasındayım ama mekan ayarladık kına ve düğün için, mekanlar dolabiliyor şimdiden ayarlayın bence :)

Canım merhaba, kına için organizasyon istiyorum ama daha araştırma aşamasındayım ama mekan ayarladık kına ve düğün için, mekanlar dolabiliyor şimdiden ayarlayın bence :)
Kına icin nasil bi organizasyon istiyosun? Fikirlerini benimle de paylasir misin? :)

ayarladık canım biz.

kına için de kına organizasyon şirketi ile anlaştım

şirket istanbuldan mı ?? ben de bikaç şirket arasında kaldımda ondan soruyorum. bütceyi cok zorlamıcak ama kalitesizde olmıcak bişey istiyorum. yaaa ben bide güzel bi dans gösterisi yapmak istiyoruuummmm

Kızlar AÖF sınavlarına girenlere başarılar dilerim bende giriyorum ama gözetmen olarak :) Bu arada ilk gelinimize bir ömür mutluluklar diliyorum darısı bizlere inşallah

Halletiğimiz yeni şeylerdende bahsedeyim. Televizyonumuzu aldık nişanlım ses sisteminide aldı çok istediği bir ses sistemi vardı evde sinema keyfi yapıcaz inşallah Birde akrabamızın şubatta teslim edilecek sıfır evi varmış çokda istediğimiz yerde direk oturun ev aramayın dedi bakalım inşallah güzelse orayı tutucaz böyle haberler bende

şirket istanbuldan mı ?? ben de bikaç şirket arasında kaldımda ondan soruyorum. bütceyi cok zorlamıcak ama kalitesizde olmıcak bişey istiyorum. yaaa ben bide güzel bi dans gösterisi yapmak istiyoruuummmm

benim anlaştığım paket şu (bu pakete 3 nedime daha dahil yani toplam 4 nedime kız olacak)

ohh ne güzel haberler almışsınız :)

Davetiye siparislerimizi de verdik kızlar hazır dursun dedik ağustosta düğün ama haftaya inşallah elimizde olacak :)

kızlar küçük kırmızı olan kına için düğün de kına da kişi sayılı. düğüne çağıracaklarımızın hepsni kınaya çağırmayacağız bu yüzden aynı davetiye baskı kalitesinde kına için küçük kırmızı zarfın içinde çağıracaklarımızın davetiyesine koyacagız ana davetiye gözlüklü olan ama nişanlımın tarafında özel davetliler var belediye başkanı vs. gibi beyaz olan onlar için basılacak.

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-17-21-30-28.png
    176,4 KB · Görüntüleme: 153
  • KINA ZARF.png
    99,4 KB · Görüntüleme: 159
  • 20160117_212031.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 143

değişik bir davetiye seçimi olmuşş

ben de bu davetiyeyi beğendim, bunu istiyorum zamanı gelince düğün ve kına için

ne güzel ne tatlı telaşlarr yiaa

bende gecen hafta sonu yemek tabağımı, tencere ve çkb setimi aldım.. misafir için ağır güzel bi bardak takımı da bulursam mutfak tamamlancak gibi (kücük ev aletleri hariç )

değişik bir davetiye seçimi olmuşş

ben de bu davetiyeyi beğendim, bunu istiyorum zamanı gelince düğün ve kına için

Davetiyeler güzelmiş kızlar bende kına ve düğün için ayrı davetiye düşünüyorum sadece bayanlara özel olacağı için bakalım bizimde bu aralar halletmemiz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…