2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Çok güzel oldu bu :)

Çok güzel oldu bu :)

üniversiteyi orda okudum, sonra da 2 sene orda ufak tefek işlerle çalıştım, çok severim ankarayı ama sevgilim hiç sevmiyor orda yaşamayı istemiyor o yüzden şimdi pek tercihlerimiz arasında değil malesef ankara

Ankara'yı ben de çok seviyorum. Ben de şehir dışında başka yerde geçirmiştim okul dönemimi. Ya siz mutlu olun da dünyanın her yeri bir :)

Ankara'yı ben de çok seviyorum. Ben de şehir dışında başka yerde geçirmiştim okul dönemimi. Ya siz mutlu olun da dünyanın her yeri bir :)

öyle dedim zaten bende ben sakaryadayım o istanbulda yakınız zaten birbirimize bakalım nerede yaşayacaz çok kesin değil şuan

Bende yaş: 21, söz: 7.11.2015, nişan tahmini şubat 2016, düğün de tahmini ağustos 2016

anaaaammmmm kim gelmişşşşş

yaş ve şehir bilgiside verrsen tmmdir canım :) bu arada eylül gelinleri ilk dolan alan oldu

canım benim yüksek olasılık ağustos ayı, beni eylüle yazmışsın

anaaaammmmm kim gelmişşşşş

canım benim yüksek olasılık ağustos ayı, beni eylüle yazmışsın

Canım ağustos eylül dedin ya bende en kötü ihtimali yazdım netleşnce ağustosa alırız daha çok sevinilir diye düşündüm kendimi de öyle yaptım
Seni ağustosa alyrum ozmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…