- 7 Aralık 2015
- 676
- 1.128
- 63
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
ayyy daha ancak çeyiz hazırlıklarındayız, bide ufak ufak söz hazırlıklarıaman Allahım ne kadar çok detay var düşünülmesi gereken, çoğu şeyi anneme paslayıp kaçıyorum valla
ayyy en sevdiğim ankaraaa
Tmm canım ekledimİsteme Eylül'de oldu tarihi hatırlamıyorum desem3 Ekim'de de nişanlandık. Şimdi geri sayım
Çok güzel oldu bu :)
Ankara'yı ben de çok seviyorum. Ben de şehir dışında başka yerde geçirmiştim okul dönemimi. Ya siz mutlu olun da dünyanın her yeri bir :)üniversiteyi orda okudum, sonra da 2 sene orda ufak tefek işlerle çalıştım, çok severim ankarayıama sevgilim hiç sevmiyor orda yaşamayı istemiyor o yüzden şimdi pek tercihlerimiz arasında değil malesef ankara
Ankara'yı ben de çok seviyorum. Ben de şehir dışında başka yerde geçirmiştim okul dönemimi. Ya siz mutlu olun da dünyanın her yeri bir :)
Hoşgeldin hemen ekliyrumBende yaş: 21, söz: 7.11.2015, nişan tahmini şubat 2016, düğün de tahmini ağustos 2016
Hoşbulduk çok sağolHoşgeldin hemen ekliyrum
Tmm dır canım sende hoşgeldinMerhaba. Çok güzel oldu bu topik. Yaş:26 Söz:2.10.2015 Nişan:21.11.2015 Kına:15.04.2016 Düğün:16.04.2015
ilk ben geldim galibahenüz istemem falan olmadı ama düğüne kısa sürede yapmak istiyoruz hepsini, bide iş durumları falan malum bekliyoruz ama nasipse nisan mayısta isteme - nişan işlerini halledip eylülde de evlenmek istiyoruz tahmini düğün tarihimiz bi aksilik çıkmazsa 17 ya da 24 eylül
yaş ve şehir bilgiside verrsen tmmdir canım :) bu arada eylül gelinleri ilk dolan alan oldu
anaaaammmmmkim gelmişşşşş
anaaaammmmmkim gelmişşşşş
canım benim yüksek olasılık ağustos ayı, beni eylüle yazmışsın
Canım ağustos eylül dedin ya bende en kötü ihtimali yazdım netleşnce ağustosa alırız daha çok sevinilir diye düşündüm kendimi de öyle yaptım
Seni ağustosa alyrum ozmn
yeni açılmış 2016 gelinleri konusu görünce bakayım dedim, o da aslında bi konunun devamıymış ama ben içine girivermişim meğer
orda muhabbet ilerlemiş ya geri kalırım sanki muhabbetten gibi geliyor
GünaydınlarrrGÜNAYDIN KIZLAAR
Hayırlı cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?