2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

merhaba,
kızlar eylül ayında düğünün olacak anadolu yakasında 350 kişilik yemekli müzikli bir düğün düşünüyoruz önerilerinizi varmıdır acaba?

Peki eşin eş durumundan yanına gelmiş ya sen doğuya atanırsan otomatikman geri gitmiyor mu. bizde her yılbasında evrak veriliyor diye biliyorum

biz gitmiyor diye biliyoruz. atanırsam ben onun yanına geliyorum. evrak işlerini de hiç bilemiyorum.

zaten atanacağım da yok

biz gitmiyor diye biliyoruz. atanırsam ben onun yanına geliyorum. evrak işlerini de hiç bilemiyorum.

zaten atanacağım da yok

o şu anki yerinden geri gitmez canım :) ama sen atandığında 1 senen dolmadan onun yanına tayin isteyemeyeceksin sadece. yani bu şubatta atandın diyelim, ancak bir sonraki şubat özründe eş durumundan faydalanabileceksin :)

evet canım ben de aynen böyle biliyorum.
atanabilsem keşkeeeee....
çok şükür çalışıyorum tabi ama insan atanmak da istiyor tabi kii

Kızlar selam iş yoğunluğundan ne zamandır giremiyordum , öncelikle herkese iyi seneler diliyorum

Şafaklar azaldıkça azalıyor , senesinede girdiğimize göre sayılı gün iyice çabuk geçer artık

sana da iyi seneler canım.emin ol bir şey anlamadan biter bu yıl da :)

sana da iyi seneler canım.emin ol bir şey anlamadan biter bu yıl da :)

Aynen kesinlikle doğru, biz 6. ayda evleniyoruz . O zamana kadar zaten telaş heycan falan o şekilde geçer , e evlendikten sonrada gene heycan , heves , yeni düzene alışma derken bi bakmışız 2017 ye giriyoruz

Merhaba kizlar! Araniza yeni katildim. Benimde 6 subatta soz&nisasim olcak. Bizim aileler uzun suredir tanistigi icin aslinda biz nisandan once dugun gununude kararlastirdik:) kismetse Eylul 15 2016 evleniyoruzzz:) Ayrica istedigimiz dugun mekaninda gun sikintisi olmasin diye bugun son pazarligimizi yapip kaporamizi yatirdik:)) bundan sonrasi once nisan hazirliklari sonra, ceyiz hazirliklari. Buraya katilip birimizin tavsiyelerinden ve goruslerinden faydalanirim dusundum:)

Merhaba kızlar benimde temmuz sonu ağustos başı düğünüm olacak. Mekan kararsızlığımdan çıldırmak üzereyim. Cumartesi netleştireceğiz inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlaar ben geldim. Malum finaller başladı gözetmenlikler kendi derslerimiz derken çok yoğun geçiyor. Nişanlımında şubatın başında önemli bir sınavı var oda ona çalışıyor durum bu olunca hiç bir şey yapmıyoruz bu aralar. Ev tutma işlerini mart başında halledicez gibi yetişir inşallah çok stresliyim. Uçuk çıktı dudağımda yine ocak ayı hemen bitsin istiyorum. Sizlerde ne var ne yok nasılsınız.

Merhaba kızlar benimde temmuz sonu ağustos başı düğünüm olacak. Mekan kararsızlığımdan çıldırmak üzereyim. Cumartesi netleştireceğiz inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hoşgeldinizz mutluluklar dilerim hepinize

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…