- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 34
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
ay içime korku düşürdünHayaller sözler yeminler düğünden sonra bu adam da kim nerde benim sevdiğim oluyo
nişan mı yazın olacak düğün mü
hemmeenn inceliyorum
bugün iki tane daha kupa aldım çeyizime, sırf kupa olacak sanırım bende
Günaydın...Günaydınnn kızlaaaarrr
Peki eşin eş durumundan yanına gelmiş ya sen doğuya atanırsan otomatikman geri gitmiyor mu. bizde her yılbasında evrak veriliyor diye biliyorum
evet galiba öyle yapmalı bende tüm detaylara bakıyorum o daha relaks sanki
Eylül'de düğünümüz var
biz gitmiyor diye biliyoruz. atanırsam ben onun yanına geliyorum. evrak işlerini de hiç bilemiyorum.
zaten atanacağım da yok
o şu anki yerinden geri gitmez canım :) ama sen atandığında 1 senen dolmadan onun yanına tayin isteyemeyeceksin sadece. yani bu şubatta atandın diyelim, ancak bir sonraki şubat özründe eş durumundan faydalanabileceksin :)
Kızlar selam iş yoğunluğundan ne zamandır giremiyordum , öncelikle herkese iyi seneler diliyorum
Şafaklar azaldıkça azalıyor , senesinede girdiğimize göre sayılı gün iyice çabuk geçer artık
sana da iyi seneler canım.emin ol bir şey anlamadan biter bu yıl da :)
Merhaba kizlar! Araniza yeni katildim. Benimde 6 subatta soz&nisasim olcak. Bizim aileler uzun suredir tanistigi icin aslinda biz nisandan once dugun gununude kararlastirdik:) kismetse Eylul 15 2016 evleniyoruzzz:) Ayrica istedigimiz dugun mekaninda gun sikintisi olmasin diye bugun son pazarligimizi yapip kaporamizi yatirdik:)) bundan sonrasi once nisan hazirliklari sonra, ceyiz hazirliklari. Buraya katilip birimizin tavsiyelerinden ve goruslerinden faydalanirim dusundum:)
Hoşgeldinizz mutluluklar dilerim hepinizeMerhaba kızlar benimde temmuz sonu ağustos başı düğünüm olacak. Mekan kararsızlığımdan çıldırmak üzereyim. Cumartesi netleştireceğiz inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba kızlar benimde temmuz sonu ağustos başı düğünüm olacak. Mekan kararsızlığımdan çıldırmak üzereyim. Cumartesi netleştireceğiz inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun[/QUOTE
gercekten kolay gelsin canim:) bende senin gibiydim, sonunda karar verdim ve uzerimden buyuk bir yuk kalkti. Nasil bir dugun istiyorsun cnm? Kir dugunu falanmi yoksa salon dugunumu?
Kızlaar ben geldim. Malum finaller başladı gözetmenlikler kendi derslerimiz derken çok yoğun geçiyor. Nişanlımında şubatın başında önemli bir sınavı var oda ona çalışıyor durum bu olunca hiç bir şey yapmıyoruz bu aralar. Ev tutma işlerini mart başında halledicez gibi yetişir inşallah çok stresliyim. Uçuk çıktı dudağımda yine ocak ayı hemen bitsin istiyorum. Sizlerde ne var ne yok nasılsınız.
Merhaba kızlar benimde temmuz sonu ağustos başı düğünüm olacak. Mekan kararsızlığımdan çıldırmak üzereyim. Cumartesi netleştireceğiz inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
gercekten kolay gelsin canim:) bende senin gibiydim, sonunda karar verdim ve uzerimden buyuk bir yuk kalkti. Nasil bir dugun istiyorsun cnm? Kir dugunu falanmi yoksa salon dugunumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?