- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
ayyy kınalar konuşulmaya başlamış, benim daha aklımda hiçbişey yok
kızlar ya bizim nişan evde olacak, isteme ile aynı gün olsa sorun olur mu acaba
benimde isteme nişan bir arada oldu canım, daha iyi bence.ayyy kınalar konuşulmaya başlamış, benim daha aklımda hiçbişey yok
kızlar ya bizim nişan evde olacak, isteme ile aynı gün olsa sorun olur mu acaba
05.06.2015 isteme ve nişan tarihim. 12 temmuz kına gecem 13 temmuz düğünüm. 28 Yaşındayım muğlada oturuyorum :)
benimde isteme nişan bir arada oldu canım, daha iyi bence.
inşallah canım :) ya güzel telaşlar ama bunlar her yaptığım aldığım şey beni ayrı ayrı heycanlandırıyoBenimki askerdeyken tek meskalem ceyiz yapmakti canım:) hala odediklerim var ama taksidini.. Sende bitirirsin insallah kolayca :)
Teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsunnnMutlu mutlu giyinmek nasip olsun
düğün öncesi zayıflama olayına giren bir benim galiba
herkes normal de bir ben mi şüşkoyum
Ben de zayıflasam şahane olacak ama her akşam aç kurt gibi oturuyorum sofraya
Diyetisyene gidesim var ama vaktim yok, iştahım çok.
Bazen aaayyy kalayım böyle diyorum sonra da düğün resimlerine bakarken yıllarca mutsuz olacağım onu da biliyorum.
Bir çözümü olmalı ama nee
valla ben spora başladım.Leithia yı takip etmeni öneririm . Kendisi çok iyi spor konusunda ve paylaşımları acayip motive edici :)
bi baştan sona oku istiyosan.
Kaç kilosun, bedenin kaç ?
ben mesela 40 bedenim. bi 36 olsam süpper olcak
Ayyy hemen okuyayımmm , teşekkür ederimm
Bende 40 bedenim fazla olan 5-7 kilom var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ve-saglik-icin-motivasyon-taktikleri.849527/
lovelycoperontherope yolladığım linki takip etmelisin bence :)
Canım ben de varım diyetn yapanlar arasında: Boyum 1.63 kilom 68Bakalım düğüne 4 ay var. 57 kilo ile glein olmak istiyorum.
Çok teşekkür ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu! 2016 1 Haziran'a geri sayım yapıyoruz, 160 günümüz var. Bu 160 gün müthiş bir değişim için gayet fazlasıyla yeterli. Kurallar basit:valla ben spora başladım.Leithia yı takip etmeni öneririm . Kendisi çok iyi spor konusunda ve paylaşımları acayip motive edici :)
Çok teşekkür ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu! 2016 1 Haziran'a geri sayım yapıyoruz, 160 günümüz var. Bu 160 gün müthiş bir değişim için gayet fazlasıyla yeterli. Kurallar basit:
1- Yediğiniz her yiyeceğe "Bunu bir bebeğe verir miydim" diye düşünerek yaklaşın. Kola, abur cuburlar, ağır tatlılar, yağlı yiyecekler, sağlıksız ve katkı maddeli gıdalar, paketli işlenmiş yiyecekler yasak. Doğadan koparılmış her yiyecek, dengeli kurulmuş tabaklar, et balık tavuk protein yumurta meyveler sebzeler baklagiller yeşillikler serbest.
2- Çikolata şeker yemeyin demiyorum ama günde 5 çikolata ile 1 çikolata arasında tat olarak fark yok, ama göbek olarak fark var. Nefsinizi söndürecek kadar tadımlık yiyin ama şunu bilin, şekeri aniden kestikten sonra 21 gün içinde ağız tadınız değişir ve artık şeker çikolata aşermez olursunuz.
3- Spor için saatinizi ayırmanıza gerek yok. Ama hayatınıza sporu yerleştirin. Sabah kalkıp 5 mekik çekin yataktan kalkmadan, banyoda dişlerinizi fırçalarken duvara sırtınızı dayayıp duvar oturuşu (hayalet sandalyeye oturur gibi) yapın.
4- 90 gün yeterli büyük değişimler için, bizim 160 günümüz var. Yeter ki programdan çıkmayın. Her gün 5 mekik çekerseniz, 160 günde o minik 5 mekik damlasının bile karnınızı ne kadar eriteceğine inanamazsınız. Ama bunu sağlayan damlaların sürekliliğidir, pes etmek ara vermek yok.
5- Benim açtığım forum başlığına sık sık girin, ben sürekli sinir bozucu fit kadın fotoğrafları paylaşıyorum ve muhakkak bir süre sonra gaza geleceksiniz. :)
6- Sonuncusu, Bir spor programı takip ediyorsanız ve o gün yapmak istemiyorsanız, videoyu başlatın ve karşısına geçin. Başlama düğmesine bastıktan sonra spor yapmamak çok zor oluyor. Yeter ki başlatın videoyu, her gün. O düğmeye basın yeter ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?