- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Ben de geldimm
Nişan: 28.11.2015
Kına: 03.09.2016
Düğün: 04.09.2016
Gerekli olan başka bir şey var mı
O nasıl bişey kiOoo süper ozman
Kınada testi oyunu yapıcakmısınz kızlar ben bayılıyrum ona yaa
Teşekkür ederim canımNe kadar nostaljik ve hoş bişey. Ben çok beğendim hatırası da çok güzel güle güle kullanırsın inş.
Giydiğinide beğendim ama benim nişanlımda yapmaz hayattaKızlar izleyin bayıldım danslarına yaa
Ama benim nişanlım hayatta hayatta yapmaz böyle şeyler
Ooo süper ozman
Ikisi de cok guzeller masallah :) sanirim ben mor olani tercih ederdim cunku tam bir mor aşığıyimbordo dusunmezmisin peki
Kırmızı güzelmiş canım
Canım çok güzel Allah içine sindirsin mutlulkla giyin
Ayy karar vermek ne kadr zor yaa ama bir mor tutkunu olarak ben mor olanı seçerdim
Canım hadi bakalım çok heyecanlı... Balayı için biz önce yurtdışı bakıyorduk ancak nişanlım yeni iş kuruyor dedik çok uzak kalmayalım, bende kapodokya yı hiç görmemiştim, oraya gidelim civar alanlar filan bir hafta dolanalım dedik. Yani bizimki daha çok doğaçlama, planı olmayan bir balayı olacak.Ama açtığın konu başlığını da hemen merceğime alıyorum canım
Bende mor ve fuşya konsept yaptığım için , sende de morluyu beğendim
kızlar hangi kına organizasyon şirketi ile anlaştınız
ben de kırmızıyı beğendim canm
ikisi de çok güzelmiş:) ama yeşilli olanı daha çok sevdim
Kızlar izleyin bayıldım danslarına yaa
Ooo süper ozman
şimdi istanbuldayım ama evlendikten sonra antalyada yaşıcaz :)
gecenlerde ilk kez gezmeye gittim de en sevdiğim özelliği trafiği olmamasıydı
ama genel olarak nasıl güzel mi?
Kızlar izleyin bayıldım danslarına yaa
Evet ben yapıcam testi oyunu , ay çok heycanlı
Yalnız attığın videonun başları güzeldi evet ama sonları sanki ilkokul 4 yıl sonu gösterisi gibi oluyor o yüzden sevemiyorum ben ya
aynı fikirdeyiz demek kiBana da sanki okul gösterisi gibi geliyor nedense :)) O'nu sevdiyseniz buna bayılırsınız.
Bizde daha doğrusu bende çok istiyorum düzgün bir ilk dansımız olsun. O yüzden umarım bizde dans dersi alacağız
herkes de hazırlıklar tam gaz gidiyor ama bi bende hazırlık yok sanırımtek hazırlık mütemadiyen kpss ve yds çalışmam
Ben seviyorum galibaİş için falan arada İstanbul'a gidince hava gri gibi geliyor Antalya'nın havası mis gibi. Trafik yok, genelde şehir merkezinde yürüyerek her yere gidebiliyorsun. Kışın maksimum yağmur yağar o yüzden kara kışlar olmaz burada, klima bile yeter evi ısıtmaya. Meyve sebze desen ucuz ve bol olur.
Ama;
Yazın çok sıcak olur,
Giyim İstanbul'a kıyasla daha pahalı
Seversin bence artıları eksilerinden çok fazla
Bana da sanki okul gösterisi gibi geliyor nedense :)) O'nu sevdiyseniz buna bayılırsınız.
Bizde daha doğrusu bende çok istiyorum düzgün bir ilk dansımız olsun. O yüzden umarım bizde dans dersi alacağız
Benimki askerdeyken tek meskalem ceyiz yapmakti canım:) hala odediklerim var ama taksidini.. Sende bitirirsin insallah kolayca :)ooo maşallah canım senin işin baya kolaylamış
Testi oyunu yaz izle netten canım .Eklemedir koca konak şarkısına bi kız dans etmş o hoşuma gitti aslnda ama bir de aynalı körük şarkısı var harektli mi yavaş mı yapaym kararsız kaldm benO nasıl bişey ki
Evet ben yapıcam testi oyunu , ay çok heycanlı
Yalnız attığın videonun başları güzeldi evet ama sonları sanki ilkokul 4 yıl sonu gösterisi gibi oluyor o yüzden sevemiyorum ben ya
Bana da sanki okul gösterisi gibi geliyor nedense :)) O'nu sevdiyseniz buna bayılırsınız.
Hayırlı uğurlu olsunnnDamatlığımızı aldıkk çok şükür buda bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?