2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Ikisi de cok guzeller masallah :) sanirim ben mor olani tercih ederdim cunku tam bir mor aşığıyim bordo dusunmezmisin peki

organizasyon şirketinin modelleri arasından seçeceğim, ve bordo hoşuma giden model görmedim.

Kırmızı güzelmiş canım

teşekkürler fikrin için :)

Canım çok güzel Allah içine sindirsin mutlulkla giyin

Ayy karar vermek ne kadr zor yaa ama bir mor tutkunu olarak ben mor olanı seçerdim

ikisi arasında kaldım, hatta bi de kırmızı-yeşilin farklı bi rengi daha var, lacivert-turuncu, o da çok değişik geldi gözüme

ben de kapadokya istiyorum sanırımmm

Bende mor ve fuşya konsept yaptığım için , sende de morluyu beğendim

mor aşığı ne çokmuş burda

kızlar hangi kına organizasyon şirketi ile anlaştınız

ben henüz anlaşmadım ama karar verdim, kına-düğün tarihimiz netleşince hemen anlaşacağız. istanbulda "kozy kına organizasyonu". balıkesire gelecekler

ben de kırmızıyı beğendim canm

ikisi de çok güzelmiş:) ama yeşilli olanı daha çok sevdim

teşekkürlerr

Kızlar izleyin bayıldım danslarına yaa
Ama benim nişanlım hayatta hayatta yapmaz böyle şeyler

böyle şov şeklindeki danslar bana itici geliyor ya ama bizim oralarda dans kursu gibi bi yer varsa, harmandalı dersi almak istiyoruz biz

Ooo süper ozman
Kınada testi oyunu yapıcakmısınz kızlar ben bayılıyrum ona yaa

benim kına organizasyonu olarak seçtiğim pakette var testi kırma yapıcam yani

şimdi istanbuldayım ama evlendikten sonra antalyada yaşıcaz :)

gecenlerde ilk kez gezmeye gittim de en sevdiğim özelliği trafiği olmamasıydı

ama genel olarak nasıl güzel mi?

Ben seviyorum galiba İş için falan arada İstanbul'a gidince hava gri gibi geliyor Antalya'nın havası mis gibi. Trafik yok, genelde şehir merkezinde yürüyerek her yere gidebiliyorsun. Kışın maksimum yağmur yağar o yüzden kara kışlar olmaz burada, klima bile yeter evi ısıtmaya. Meyve sebze desen ucuz ve bol olur.
Ama;
Yazın çok sıcak olur,
Giyim İstanbul'a kıyasla daha pahalı
Seversin bence artıları eksilerinden çok fazla

Kızlar izleyin bayıldım danslarına yaa
Ama benim nişanlım hayatta hayatta yapmaz böyle şeyler

Bana da sanki okul gösterisi gibi geliyor nedense :)) O'nu sevdiyseniz buna bayılırsınız.

Bizde daha doğrusu bende çok istiyorum düzgün bir ilk dansımız olsun. O yüzden umarım bizde dans dersi alacağız

Evet ben yapıcam testi oyunu , ay çok heycanlı

Yalnız attığın videonun başları güzeldi evet ama sonları sanki ilkokul 4 yıl sonu gösterisi gibi oluyor o yüzden sevemiyorum ben ya

aynı fikirdeyiz demek ki bu tür şov amaçlı danslar bana çok itici geliyor.

herkes de hazırlıklar tam gaz gidiyor ama bi bende hazırlık yok sanırım tek hazırlık mütemadiyen kpss ve yds çalışmam

güzelmiş şartları :)
insanın sevdiği yanında olunca her yer yaşanılcak oluyo tabi o da ayrı bişey

Gelin ördeğe benzio , tarlatan giymemiş galiba içine , üzerinde kaz tüyü yorgan var gibi :)

Su anda erken rezervasyon fırsatları var kacirmayin derim kizlar su salon tutulsa bi an once.. Antalya düşünüyorduk fakat kibrisla karşılaştırınca fiyat farki olmadigindan (erken rezervasyon ile) Kıbrısa karar verdik.

O nasıl bişey ki
Testi oyunu yaz izle netten canım .Eklemedir koca konak şarkısına bi kız dans etmş o hoşuma gitti aslnda ama bir de aynalı körük şarkısı var harektli mi yavaş mı yapaym kararsız kaldm ben

Evet ben yapıcam testi oyunu , ay çok heycanlı

Yalnız attığın videonun başları güzeldi evet ama sonları sanki ilkokul 4 yıl sonu gösterisi gibi oluyor o yüzden sevemiyorum ben ya

Kızlar yok ya begendiğimden atmadım çok farklı geldi gözüme ne damatlar var benmki hayatta yapmaz diye öyle paylaştım
Ben aslnda salona girişte ege yöresi harmandalı istiyordum ama biz sanrm düğün yapmıcaz kına ve sade nikah düşünüyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…