2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Ben veremediğim son 5 kiloyu düğün koşturmacasında o kadar kolay verdim ki inanamadım. Öncelikle düğün stresi vardı, ayrıca incecik bir gelin olma hayalleri beni çok motive etti.

Onun dışında canım bir şeyler çektiğinde hep su içip yoğurtla tıkamıştım kendimi. Yemekte öncelikle salataya saldırıp onunla midemi şişirdim. Haşlama tavuk yedim sık sık. Tatlı bir şeyler çektiğinde şekerli doğal yiyeceklere (elma, havuç, ananas) yöneldim. Tarçınlı limonlu su hazırladım, her sabah kalkar kalkmaz onu içerek güne başladım (tarçın tatlı krizini bastırıyor)

Buna rağmen yiyeceğe yöneliyorsanız, bu psikolojik açlık oluyor. Yani sırf yemek yemek için yiyorsunuz, karnınızı doyurmak için değil. Psikolojik açlığı, o duygusal sorunlar çözülmeden çözemezsiniz. Bir şeyi yemeden önce, gerçekten aç mıyım yoksa sıkıntıdan mı yiyorum diye kendinize sorun. Sıkıntıdansa kendinize iş yaratın. Dışarıya çıkın, oje sürün, temizliğe girişin, bir şekersiz kahve yapın...

Fire verdiğinizde bunu kabullenin. "Bu hakkımdı" diyerek rahatlayın, "Diyeti bozdum" diye düşünürseniz daha çok baskı yaratırsınız üzerinizde. O kaçamağın keyfini çıkarın ama bunu haftada 1'den fazla yapmamaya zorlayın. Ayrıca spora başlayın, ayakkabılarınızı giyip dışarı atın kendinizi. Spor yaparak metabolizmayı ateşleyin, sırf diyetle aç kalarak verilen kilolar kalıcı olmuyor. Çünkü o "yememeliyim" düşüncesi sürekli stres yaratıyor ve elinde sonunda patlayıp tatlılara saldırıyor insan.

Spor yapıp doğal beslenince, canınız hiçbir abur cuburu çekmiyor. Sanırım en son geçtiğimiz yılbaşında kola içtim, hamburgeri ise en son ne zaman yediğimi anımsamıyorum. Ağız tadım, damak lezzetim değişti. 21 gün bir şeyi yemezseniz, lezzet hafızanızdan siliniyor. Bir daha hiç canınız çekmiyor.

Takip etmeye başladım dünden beri

acıktığım için yemiyorum ki, doyduğumu bile bile gidip ikinci tabağı alıp 2 kaşık sonra bırakıyorum falan saçma bir ruh halindeyim spor imkanım yok işte, çevremiz yürümeye pek musait değil yollar falan, spor salonuna da gidemiyorum evde yapılacak bişeylerde de hep motivasyonum eksik, ki 3-4 ay sonra nişanım olacak daha nasıl motive olabilirim acaba

ama tarçın bir ara baya işe yaramıştı yine ona yönlenebilirim ve salataya da tabi. üşengeçlikle kilo verilmiyor malum, bir yerden başlamak gerek yardımlarınız ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim

Napucuk bu göbüşleri bilmiiim

spor ve az yemek

yapıciğizzzzzzzz

Benim evlendiğim dönemde de benzer şartlar vardı inanın. Çevre koşmaya uygun değil, spor salonu uzak. Ben Jillian Michaels ve Ebru Şallı ile kilo vermiştim. JM'nin 30 Day Shred'i çok etkili. Ebru Şallı'nın da herhangi bir pilates videosu işe yarıyor. O dönemde sadece Ebru Şallı'nın TV8'deki programını yapıyordum, o bile 3 ayda sıkılaştırmıştı vücudumu. 2 ay kala da 30 day Shred'i iki kez yaptım, 48 kiloya dek düşmüştüm.

Kendinizi hırslandıracak bir şeylere ihtiyacınız var, kıskandığınız ve sinir olduğunuz birini düşünüp motive olabilirsiniz, ince ve düzgün fizikli bir başka hemcinsinizi düşünüp hırslanabilirsiniz. Benim motivasyonum negatif değildi, müstakbel eşime güzel görünmek istiyordum sadece.

Yemeğe başlamadan önce 1 bardak su, yemek esnasında her lokmada 1er yudum ile 1 bardak su; yemekten sonra da yine 1 bardak su yöntemini öneririm. Her yemekte 3 bardak yani. İyi şişiriyor. Şekersiz kahve öneririm, tok tutuyor. Ve her atıştırma ya da açlık krizinde elinizin altında sağlıklı abur cuburlar olsun. Mesela salatalık, domates, elma, havuç vs... Ben bunlarla kendimi tıkıyordum.

dediklerinizin hepsini çok iyi biliyorum aslında ama işte birşeyler engel oluyordu bana, ama arttık bahane üretmek yok sanırım, zaten zamanda kalmadı dediğiniz videolar inceleyeceğim mutlaka, pilatesi yanlış yaptığımdan sanırım direk belime etki ediyor ama 30 day shred ve leslieyi dönüşümlü olarak yapıp sanırım bişeyler yapabilirim en azından nişana kadar geçecek 3-4 ay içerisinde bi 10 kilo versem, sonra düğün için zaten koşturma bile yeter istediğim kiloya inmeme. evet evet artık bahane yok, başlıyoruz

mekan artı organizasyon 3 bin ise iyi bence

bizim orda sadece mekan 2500, 2000 de organizasyon olacak ayrıca, bi de tüm gece kamera çekimi istiyorum o da artı 400 yani kına gecesi bize 5000 e gelecek toplam
Allah yardımcımız olsun :) her adım bir masraf. Gereksiz pahalı o yüzden gözüme geliyor bir organizasyon neden iki bin lira olurki :)

yeni nikah yaptık. 16 temmuzda düğünümüz var inşallah. 2015 gelini miyim. 2016 sayılır mı bilemedim :)

2016 sayılırsın hala baba evindeysen benim gibi :)

Allah yardımcımız olsun :) her adım bir masraf. Gereksiz pahalı o yüzden gözüme geliyor bir organizasyon neden iki bin lira olurki :)
ok

öyle valla çok paraaa

İlk gelinimizsin diyelim , mutluluklar ve tebrikler canım

ilk gelin benim kiii 30 kasım da oldu benim nikahım

Günaydın kızlaaar,
İyi Haftalar

Beyaz eşyaları alan ya da seçimini yapan var mı?
Acaba sevgililer günü, anneler günü mü beklesek kampanya olur mu?
Yoksa şimdiden almak mı lazım bilemedim. Fikri olan var mı?

Canım bizede fiyatlar artacak denildiği için aldık. Alalı iki ay oldu galiba.
Buzdolabını LG aldık. Çamaşır bulaşık makinesi hotpoint aldık. Kısmetse fırın ankastre seti bosch düşünüyırum.

Ben de LG buzdolaplarını beğendim ama bi aklım da Samsung'a gidiyor. Hepsini aynı yerden alırsak indirim yaparlar diye düşünüyoruz bakalım:)

Çamaşır makinamı bekodan bulaşk makinamı samsungtan aldık fiyat model özellik araştryrum bakalm bizim karışk olcak sanırım

bizde siemens bakıyoruz kısmetse yeni yıla girmeden hafta içi alalım diyoruz çünkü ocak ayı fiyatları zamlı gelecek muhtemel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…