2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

*İsteme/Söz : 08.11.2015
*Nişan: 20.02.2016
*Nikah/Düğün: 12.11.2016
hani bana hani bana

evet yaaa su gibi geçiyor sankii tutamıyorum zamanıııııı

Kızlar sizce kınanın bir gün önce mi yoksa bir hafta önce olması mi daha mantıklı olur? Hafta içi çalışıyor olacağım o yüzden hafta içi olamaz.

Kızlar sizce kınanın bir gün önce mi yoksa bir hafta önce olması mi daha mantıklı olur? Hafta içi çalışıyor olacağım o yüzden hafta içi olamaz.
Merhaba, bir gün önce olması güzel olmaz mı? Araya bir hafta girerse ben gerilirdim :) kına iş güç iş güç düğün iş güç iş güç sıralaması gerginlik sebebi:) önce kına ısınma gibi olur, ardından düğün yapılır Prensesler gibi bu telaştan da kurtulursunuz.
Mutluluklar

Canım 1 hafta önce çok erken olabilir 1 gün öncesi daha mantıklı zaten telaşa giriyorsun ertesi gün de düğün oldu bittiii:))

Günaydınn gelin hanımlar pofuduk bu hafta cuma günü izine ayrılıyoorrr:)) 1 hafta once cıkmayı tercih ettim dugunden once dinlenmek sartt cunku ben yoruldum hayaattt:)))

nerede yaşayacaksınız istanbulda mı? ona göre de karar verebilirsin bence gelinliği nereden alacağına. tabi istanbul çeşit açısından çok daha zengin, sakarya o yönden kısıtlı biraz daha zaman var gerçi. Eylül 1'den sonra da sipariş versen Kasım'a kadar rahatlıkla yetişir

eğer salonda kalabalık ve büyük bir kına yapacaksan bir hafta önce yaparsan dinlenmeye fırsatın olur en azından. ama evde ya da küçük bir kafede kendi kendinize yapacaksanız bir gün önce olur, hem o gün çok heyecan yaşamazsınız hem de çifte stres olmamış olur.
ben evde yapacağım için bir gün önce yapacağım, çok büyük bişey de olmayacak zaten. yakınlarımız bir arada olacak, kız kıza eğleneceğiz, akşam da geçe kalmadan dağılır zaten herkes. ertesi güne de büyük yorgunluk olmaz

Aynı soruyu bizde çok düşündük
Fakat sonra peşoeşe yapmaya karar verdik
Düğün salonu tutulmuştu, cumartesi akşam
Bizde cuma akşamı kına yapacağız
En güzeli cuma akşam pazar gündüz olması
Bir hafta önce olursa gelenlere de eziyet, gelse kalsalar olmaz okullar açık, gerçi yaz tatilinde de olmaz
Gidip gelseler bir takı parası yol parası verirler
Bir hafta önce olması daha çok yorucu telaşeli olur

bende artık ne heyecan ne mutluluk kaldı, çok bunaldım. ev kalabalık, nişanlım anlayışsız bende tahammül adına bir şey kalmadı. ayrılasım geliyor sinirden bazen. kızlar ne yapacağımı bilmiyorum, alınganlık, sinir, yorgunluk, uykusuzluk.

birde beyefendi yine şehir dışına çıkmak istiyor, arkadaşları ile son kez görüşecekmiş. ölcek sanki töbe töbe, düğüne 3 hafta kala ne alaka yani ki geçen hafta gitti bir şey demedim. bide sürekli içinde bulunduğum durumu küçümsüyor, yaptığım işleri, ona göre hepsi çok basit ama kendi 10 da birini bile yapmıyor. damatlığını bile üşengeçliğinden dogru düzgün gezmeden aldı çıktı

Canımm önce derin bir nefes al ve sakinleşmeye çalış
Boşver eksik kalsın, senin huzurundan önemli değil, eşyalar olur
Düğünle ilgili eksiğin varmı?
Kendine iki gün vakit ayır sende hiç bişey yapma dinlen birazcık

klasik erkek sendromu, pek çoğu aynısını düşünüyor zaten. bizim peşinde koştuğumuz herşey olmasa da olur ama onlar atomu parçalıyorlar bu süreçte, o kadar çok şeyle düşünüp ilgileniyorlar
eğer gitmeyeceğini biliyorsan burnundan getir, üstüne git, gitmesin. ama yok nasıl olsa beni sallamaz gider diyorsan hiç bişey diyip de lafını değersizleştirme. sen de dinlen, gez, dolaş, ya da canın ne istiyorsa onu yap, onu da arama sorma, kendi haline bırak. 3 hafta sonra aynı evdesiniz nasılsa alırsın intikamını

işte gezip tozamıyorumi aklımda hep yapılacaklar var her şey bitti aslında, ufak detaylar kaldı ama yine de yetişmeyecek bir aksilk çıkacak, bitmeyecek gibi geliyor

işte gezip tozamıyorumi aklımda hep yapılacaklar var her şey bitti aslında, ufak detaylar kaldı ama yine de yetişmeyecek bir aksilk çıkacak, bitmeyecek gibi geliyor

eğer telafisi olmayan detaylar değilse (ayakkabı, çiek, kuaför, fotoğrafçı gibi) hiç de takma eksikleri. evlendikten sonra da alınır nasıl olsa. boşuna son zamanlarını gerginlikle geçirme.
erkekler zaten bizim kadar önemsemiyor, bunu kabullenmek lazım. 1 ay oldu nerdeyse nişanlıma 10 kere söyledim çiziver dolabın içini, şifonyeri falan, yaptırıyoruz nasıl olsa gönlümüze göre olsun diye, yok çizmedi. nasıl olsa eylülün başında yapmaya başlayacaklar, daha vaktimiz var dedi, ama adım gibi biliyorum unuttu. ben de sallamıyorum artık bana ne. o da gezmenin tozmanın derdinde, ona uydum ben de. yetişmezse ya da bi sıkıntı olursa o çekecek nasıl olsa derdini, ben niye yıpranayım.

Ay kızlar sizin gelinlikelr felan nekadar ucuzmuş. Benim burda beğendiklerim kiralık olarak 2500 üstü hep
ucuz olanlarda çok kalitesiz danteli felan

Kızlar cevaplar için teşekkür ederim. Bizim kına büyük salonda olacak. Kına Sakaryada olacak, nişanlım ve akrabaları İstanbulda.. Cumartesi kınaya gelip Istanbula geri dönüp Pazar da kız almaya gelmeleri zor olur diye düşünüyorum. Cuma günü de yapamam çünkü çalışıyor olacağım, izin alamam. Yine de karşı tarafla da konuşacağım konuyu, onlar bizim için sorun olmaz derse bir gün öncesinde de olabilir.

Ay kızlar sizin gelinlikelr felan nekadar ucuzmuş. Benim burda beğendiklerim kiralık olarak 2500 üstü hep
ucuz olanlarda çok kalitesiz danteli felan

2500 üstü kiralık için çok yüksek, neredesiniz? ben gayet duyulmuş bir yerle 3.400 e anlaştım, 2.500 e iyi yerlerden alan arkadaşlarım oldu ki kiralık değil, satın aldık.

istanbul sakarya arası uzak değil aslında ama salonda olacaksa yorgunluk olabilir tabi. kınaya gelirlerse geri dönmeseler o akşam mesela, gelin alma yapılıp öyle gidilse olmaz mı? kuaför falan burda ayarlanır, giyimlerini de getirirler yanlarında pazar günü burdan beraber çıkarsınız.
yoksa o şekilde git gel çok yorar insanları, bir hafta önce olması daha mantıklı gibi sanki cuma yapamam diyorsan

haklısın tatlım, aslında evdeki eksikler dışında eksiğimiz kalmadı. onda da annesigilden çekiniyorum, gelince demesinler aylar önce tutuldu ev her şeyi eksik diye. yoksa bana kalsa düğünden sonra halledelim hem daha keyifli olur. bizimkilerin huyu çok benziyor maalesef, fazla rahatlar, dün zorla götürdüm kuafördür damatlıktır onları hallettik, damatlık a da zorla götürdüm şimdi araba kiralanacak, hiç oralı olmuyor, halbuki arkadaşı uyardı yaz dönemi sıkıntı oluyor önceden anlaş, bulamayabilirsin diye. şimdi de onu takmaya başladım.

istanbulda yım maltepe kartal pendikte baktık hep. en begendiğim aysira daydı. o da duvak felan hariç 2500 dedi valla

konunu okudum az önce de nişanlının ailesiyle benim nişanlımın ailesi de benzeşiyormuş biraz. ben de dünden beri o konuda çemkiriyorum da, kimse bişeye ihtiyaç var mı napıyorsun diye sormuyor. annemler de yarın gidiyor kalacam sap başıma ortada. sanki kendi oğlunu evlendirmeyecek kadın, normal yaşantısını yaşıyor. herşeyle biz uğraşıyorduk, şimdi annem de gitti kaldım bi başıma. ama düz mantık olarak düşünüyorum, ben tek başıma debelenirken tutup da bana evde neden eksikler var diyen ya da aklından geçiren kişiye çok rahat bi şekilde tek başıma ancak bu kadarı oldu, malum bana yardımcı olan kişi sayısı oldukça azdı derim. bu ister kayınvalidem olsun, ister kardeşim teyzem akrabam olsun fark etmez. sanırım fazla yumuşk kalıyoruz biz, ondan da herkes istediği gibi davranabiliyor.
damatlık konusunda da erkekler cidden önemsemiyor, ben de sordum napalım ne zaman alalım sen ne diyosun diye, alırız ya bi ara ne acelessi var sanki alt tarafı bi takım elbise değil mi dedi, iyi o zaman sen karar ver ne zaman alacağımıza benim nasıl olsa gelinliğim dikiliyor o isterse çıplak çıksın beni hiç bağlamaz.
üzerlerinden sorumluluklarını almak da iyi değil canım, gelin arabası onun sorumluluğundaysa bırak o halletsin, araba bitermiş, bulamazmış bilmem ne seni hiç ilgilendirmesin boşver, mahçup olacak olan o. zora girip de aranacak olan, bu işe çözüm bulacak olan o. sen niye kendini yıpratacaksın ki adam tatilini yaparken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…