- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #2.501
Merhaba. Ben gecen ay gelinlik kiraladim bugün bakmaya gittiğimde gelinliğin yoktu bana atölye te gönderdiklerini söylediler sizce baskasina kiralamis olabilirler mi.
Ama bana ilk siz giyiceksiniz dediler.kiralık gelinlik adı üzerinde, tabiki başkasına kiralamış olabilirler. sizin düğün zamanı için size ayırtılmış bir ürün sonuçta
Ama bana ilk siz giyiceksiniz dediler.
Kizlar merhaba
Elim kolum kirik
Kesinlikle anlamiyor bunalima giriyor uzuntuden beni dusunmuyor bu arada yeni kirginliklar birikiyor
Gelmeye karar verdigi zaman son gorusmemiz olacak haberi yok
Sozde cok seviyor ama beni dusunmeden benim istediklerimi dikkate almadan
Anlatamiyorum olmuyor pes etmek uzereyim
Merhaba. Ben gecen ay gelinlik kiraladim bugün bakmaya gittiğimde gelinliğin yoktu bana atölye te gönderdiklerini söylediler sizce baskasina kiralamis olabilirler mi.
Kizlaaar harika bir düğünle 24 temmuz da evlendimdarısı tüm bekleyenlerin başına olsun kazasız belasız 4 gün balayimizida yaptik ve şimdi evimizdeyiz
Bize de hep öyle geliyordu düğün öncesi ve düğün günü gerginlikten sürekli tartisir olmuştuk şimdi bakınca gülüyoruz bitti mi yani bu muydu filan oluyoruz hersey zamanda su gibi akıp geçiyor yeter ki kıymet bilelim mutlu olalım . Öyle o ilk gece korkutmalarinada takilmayin derim ben hep iyi olacak dedim ve sevgi kazandı ve gece güzel bittiayy darısı başımıza, kazasız belasız sıkıntısız geçiyor değil mi??düğünden önce sürekli bir eyler ters gidecek gibi geliyor muydu peki* bana hep öyle geliyorda
Bize de hep öyle geliyordu düğün öncesi ve düğün günü gerginlikten sürekli tartisir olmuştuk şimdi bakınca gülüyoruz bitti mi yani bu muydu filan oluyoruz hersey zamanda su gibi akıp geçiyor yeter ki kıymet bilelim mutlu olalım . Öyle o ilk gece korkutmalarinada takilmayin derim ben hep iyi olacak dedim ve sevgi kazandı ve gece güzel bitti
Kızlar beni de ekler misiniz 2 Ekim düğünüm. İnsan inanamiyor degil mi?
Ne güzel burada düğünlerini güzel bir şekilde atlatmış olanlar var.
Darısı başımıza artık :)
Benim de düğün tarihim 27 eylül arkadaşlar
hoşgeldiniz kızlar hayırlı olsunn :)
20 gün sonra gelin oluyorumm Allahım :)))
Hoşgeldiniz kızlar 3 gün sonra gelin oluyorum bendee :) :)
Ben nişanlımı çok sıkıştırdı m işler yestimeyecek diye o da hepinizinki gibi erkeklik yapıp hallederiz havalarindaydi en son ben umursamadim kina provama bile gitmedim annemler ile ailecek bize geldiklerinde sohbet açılınca konustular konu açılınca annem için alması gerektiğini ifade etti izin aldirdik bir gün bos geçmedi valla ve bana sen hakliymissin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?