- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #2.041
Ben zaten karakter olarak çok stresli biriyim, en kötüyü düşünürüm hep.. Neyse artık bekleyip göreceğiz bakalım. Sizin ne zaman düğün?
Tüm tarihler alabilirmiyiim sonra tek tek ekleyince kafam karışıyor malum panomuz baya genişledi
canım benim kına 02.09.2016 ayrıca ilk düğünde diyebiliiriz. :) istanbuldanım yaş 26.5-27 :)
Tmmdır canım ekledimsöz nişan 13.03.2016
kına 02.09.2016
düğün 18.09.2016
Düğününüz ne zaman olacak bizim düğünümüz Ağustos'ta olacağı için bir buçuk ay önceden davetiyeleri göndereceğiz oturma planını ayarlayacağız, önceden haber vermek daha iyi gelip gelmeyecekler belli olurgünaydın kızlar
düğün davetiyesini ne kadar zaman önce bastırıp dağıtmamız gerekiyor fikri olan var mı arkadaşlar
1 ay öncesi uygunmudur
Benim elime bir ay evvel davetiye gecse ben unuturum, atarim. Son iki hafta ginderilmesi uygun bence.hatta son hafta. Zaten dugun yogunlugu olan zamanlar. Yani bebim fikrim ve etrafimdan gördüğüm zamanlama bu, son iki hafta dagitilirgünaydın kızlar
düğün davetiyesini ne kadar zaman önce bastırıp dağıtmamız gerekiyor fikri olan var mı arkadaşlar
1 ay öncesi uygunmudur
Canım benim çok güzel.Bende yarın kadıkoye gelinlikçilere bakicam bakalım hayırlısı ile güzel bütceye uygun gönlüme gore bir yer bulursam modelim belli .Nişanligim prenses modeli dikilmişti.Bu sefer balık modeli istiyorum bakalım dikime başlanacak.Kızlaar bugün gelinlik giydim çok güzeldi yaa rüya gibi tam prenses gibi hissettim kendimi cidden
Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
Canım benim çok güzel.Bende yarın kadıkoye gelinlikçilere bakicam bakalım hayırlısı ile güzel bütceye uygun gönlüme gore bir yer bulursam modelim belli .Nişanligim prenses modeli dikilmişti.Bu sefer balık modeli istiyorum bakalım dikime başlanacak.
Gerçekten yorucu ama çok güzel koşturmalar dimi insan hem seçmeye zorlanıyor hemde heycandan eli ayagına dolanıyorArkadaşlar biz evinizi tuttuk bir 15 gün önce falan,ev tam gönlüme gore sıfır daire bütcemize uygun çok güzel bir ev oldu.Bu hafta sonunda yemek odamizi,salon koltuklarimizi,oturma odası koltuklarımızı,sehpalarimizi vb.aldık.Geriye bir benim ailem yatak odami alicak,perdelerimiz ve halilarimiz kaldi.Eşyaları 20 gün falan bekliycez,fabrikada yapimini.Çok telasli,yorucu bir o kadarda güzel şeyler bunlar.Rabbim herkesin yuvasini kurmayi nasip eylesin.Hepimiz çok mutlu olalım inşallah arkadaşlar.
öyle dağıtmayı düşündük ama insanlar tatilini iznini önceden ayarlıyor onun için erken mi versek diye düşündük bakalım artık zaman kalırsa uğraşırız :)Benim elime bir ay evvel davetiye gecse ben unuturum, atarim. Son iki hafta ginderilmesi uygun bence.hatta son hafta. Zaten dugun yogunlugu olan zamanlar. Yani bebim fikrim ve etrafimdan gördüğüm zamanlama bu, son iki hafta dagitilir
Tatile gidecek kisiler zaten gider :) facebooktan invent oluştur bir ay evvel, davetiyeyi son hafta dagit.öyle dağıtmayı düşündük ama insanlar tatilini iznini önceden ayarlıyor onun için erken mi versek diye düşündük bakalım artık zaman kalırsa uğraşırız :)
GÜNAYDIIINNNN
Evlilik güzel şey kızlar çoook hem deÇabuk çabuk gelin peşimden
Ne gibilerden istersen. Komplene gibi mesela _?
Benimde ağustosta düğün. Bizde nikah memuru tanıdık. Gün ve saat rezarvasyonunu martta yaptık. Belgeleri teslim edeli 10 gün oluyor. İzmir'deyim ama ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?