- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #2.021
düğünü yemekli yapacaksan hiç girişme bence yemek işine. ama illa yapacam diyorsan da daha uygun bişeyler bulabilirsin bence. 1200 lira gerçekten çokmuş.günaydın kızlar kına gecemi 30 agustosa netleştirdim bugün yerin kaporası verilecek dernek evi tutacağız aynı hamamönünde ki konaklar gibi
5 garson mekan sanatçı fotografcı video 1800 demişlerdi ferderasyon başkanını araya soktuk gündüz fiyatı verdiler 1200 liraya hallettik yiyecek içecek almak bize ait ne alırsak
şimdi konu yiyecek içeceğe geldi
biz de genelde kınada yemek verilir dışarda oluyorsa pide yaptırılır ya da pilavla döner verilir ister et ister tavuk
şimdi benim düğün yemekli olacağı için yemek işine girmeyi pek düşünmedim
birçok fikir aldım kurupasta börek sarma içeçek sonrada kuruyemişini ver bitsin dediler
sizlerde nasıl olur ya da ne yapmalıyım tavuk döneri sordum 200 kişilik 1200 e gelir yaparım dedi adam çok pahalı keza kıymalı pide de o derece pahalı olacaktır
sizce ne yapmalıyım ?
Hadi ya.. Ben evlenemeyecegim bu gidişle.. Tayin de çıkarsa ki muhtemelen çıkacak, ben evlenmezsem yeni ev mi açacağım geçici süreliğine.. Tayin falan istemem o zaman.. Off off..
Biz düğün yapmayacağız canım, nikah salonunda nikah olacak sadece.. Herkesi oraya davet edeceğiz. Kendi ablam bile seneye yaza evlenirsin ne olacak sanki diyor. Ya anlamıyorum insanlardaki rahatlığı.. Benim yerim yurdum belli olmalı ki ona göre tayin isteyeyim. Burda tek yaşıyorum ufacik ilçede kimsem yok. 3 yıldır kafayı yicem artık.. Herkese çok kolay geliyor.hangi ilçede kıyılacak nikahınız. canım olmadı sen neredeysen orada kıyılır, düğün yaparsınız. ama su da var, biz bakırkoyden basvurduk kadıkoye belgeleri teslim ettik. bunu atlamayın. bir de eğer bakırkoye belgeleri teslim etseydik bir de nikah memurunu uzaktan getiridk diye extradan para verecektik.
düğünden önce nikah kıyılıyor ve hani gelinler guzel beyaz elbise sapka filan takıyorlar ya bence o çok hoş. girme strese nasipse her şey olur :) Ekim için başvur cnım olmadı sen de. ama yer var mıdır bilmiyorum. kötü haber vermek değil amacım. biz mart için basvuracaktık bakırkoy nisanda eylül için olanlar acılır dedi. ekim için olanlar ıcınde mayıs -hazirandır ellerinizi cabuk tutun.
kurupasta meşrubat yapacağım bu gidişledüğünü yemekli yapacaksan hiç girişme bence yemek işine. ama illa yapacam diyorsan da daha uygun bişeyler bulabilirsin bence. 1200 lira gerçekten çokmuş.
kurupasta meşrubat yapacağım bu gidişle
canım iki kişininde birlikte başvuru yapması gerekiyor sen izin almaya çalış nişanlınla beraber başvurunu yapCanım ben maalesef başka ildeyim, öğretmenim burda.. Istanbulda olacak nikah ve Istanbula 12 saat uzaktayimTemmuzda geleceğim, tayin işlemlerim var çünkü.. Off benden başka düşünen yok ki, herkes rahat.. Sadece hallolur diyorlar. Artık oturup ağlıyorum sürekli..
İzin alamam çünkü tercihlerim başlayacak, buradaki evi taşıyacağım. Benim işler çok karışık..canım iki kişininde birlikte başvuru yapması gerekiyor sen izin almaya çalış nişanlınla beraber başvurunu yap
illaki orada olman gerekiyor evrak imzalıyorsun 2 tarafında rızasının olduğu belli olsun diye temmuz da gidersen geç olabilir
telefonla arayıp da sorabilirsin musaitlik durumu nedir diye
ben kendi belediyemizde yer bulamayınca düğün salonunda kıyılacak olduğundan saat önemliydi netten belediyelerin evlendirme dairelerini arayıp gün ve saati sordum en uygununu seçip sevk istedim sende öyle yapabilirsin
o zaman ancak izin alabildiğinden olur çünkü tek kişi evlilik işlemnlerini baslatamıyorİzin alamam çünkü tercihlerim başlayacak, buradaki evi taşıyacağım. Benim işler çok karışık..
kelebekcim, benim nişan tarihini de ekleyebilirsin eğer önceden söylemediysem. 28 mayıs 2016
umuyorum ki 1 ay içerisinde düğün tarihi ile karşınızda olurum
kızlar benim düğün 2 eylülde okuldu vs derken ankaradamn sürekli ereğliye gidiyordum iş güç gelinlik bakmadım herkes geç kalmışsın dedi moralım bozuldu aklımda hiçbir fikir yok nasıl bsy isteidğime dair netten bakıyorum ama beğenemiyorum ev vs hiçbir şey ortada yok geç mi kaldık sizce ben böyle söyledikçe aceleci oluyorum ama artık bir şeylerin oturması zamanı değil mi sizce de eylül 2 si ne ne kaldı
Hoşgeldin canım ekliyorum hemenBende yeni katıldım aranıza
Yaş= 26
Şehir = İzmir
İsteme söz nişan = 19 Aralık 2015
Kına = 06.08.2016
Düğün = 07.08.2016 benide eklersen mutlu olurum
Panoya yazmışım canım söylemişsin
Bizimde 2 eylül cnım bizde daha almadık nikah tarihini. düğün salonumz belediyenin kır düğün salonu zaten o günü tuttuk o saate de boş memur buluruz muhtemlen bakalım
Hoşgeldin canım ekliyorum hemen
İzin alamam çünkü tercihlerim başlayacak, buradaki evi taşıyacağım. Benim işler çok karışık..
belirlsizlik çok kötü birşey ama kendini harap etmeninde anlamı yok. Bırak hersey olacağına varır. benim de ev yok o yüzden hiç bir şey alamıyorum mutfagım ne renk bilmiyorum. nişanlımın mesleğinden dolayı müsait zamanları az ne zaman gider mobily a bakarız ne zaman gider gelinlik damatlık bakarız bilmioyrum. daha saatini bile almadık. hala daha araştırıyor paşa. gelinlik ilk provama 3 saatlik uykuyla geldi. onunda yarısında uyudu :) Allah razı olsun yine de geldi :)
Soğan suyu söküyor canım.. Ben regl için doğum kontrol hapı kullanıyorum, öyle bir derdim olmayacak çok şükür..kızlar günaydın
benim regl dönemim 2 gün öne ya da arkaya geliyor şuan hastalanmama 2 gün var yani 4 ünde olacağım
benim düğünde 2 eylül 2 ayda 2 öne 2 arkaya atsa her sekilde düğüne ya da balayına gelecek
geçiktirici de kullanmak istemiyorum
3 4 gün erken söktürmesi için ne yapabilirim bilginiz var mı?
Ya benimde balayına denk gelicek gibi gözüküyor ama stres heycandan çok etkileniyorum nolcağı belli değil yani çözüm için doktora danışmak en iyisikızlar günaydın
benim regl dönemim 2 gün öne ya da arkaya geliyor şuan hastalanmama 2 gün var yani 4 ünde olacağım
benim düğünde 2 eylül 2 ayda 2 öne 2 arkaya atsa her sekilde düğüne ya da balayına gelecek
geçiktirici de kullanmak istemiyorum
3 4 gün erken söktürmesi için ne yapabilirim bilginiz var mı?
canım benim kına 02.09.2016 ayrıca ilk düğünde diyebiliiriz. :) istanbuldanım yaş 26.5-27 :)
Onu deneyeceğim canım benim hep o iki günden karışıyor seker mi geri mi gelir bilmiyorum o yüzden 28 gibi bitsin istiyorumSoğan suyu söküyor canım.. Ben regl için doğum kontrol hapı kullanıyorum, öyle bir derdim olmayacak çok şükür..
benim de aklımda o var stresten erteleniyormuş falan diye duydum ertelenirse işim zor :)Ya benimde balayına denk gelicek gibi gözüküyor ama stres heycandan çok etkileniyorum nolcağı belli değil yani çözüm için doktora danışmak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?