2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Merhana ben de Antalyada tedavi oluyorum. Agustosta tedavi olmustunuz sonucun ne oldu?

InsaaAllah gebesindir canim.. sonucta tedavi sprecinde hamile kalanlari duyuyoruz.. ben dondurulmus embriyo transferine baslamadan önce adetim hemen hemen 45 günü bulmustu.. dr ilacta vermemisti cok stres yaptigin icin gelmiyor.. kendini rahatlatirsan gelir demisti.. dedigi gibide oldu baska seylere odaklandim hemen geldi..ama umarin seninkisi gebelikten dolayidor..

Ben de stresten olduğunu düşünüyorum ama insan diger seçeneği de düşünmüyor değil. Gelse de bir an önce başlasak artık diye sabırsızlanıyorum. Hakkımızda hayırlısı...

Tebrikler canımm hayırlı ugurlu olsun insallah :) rabbim kucagımızada almayı nasip etsin

çok teşekkür ederim cnm saol şimdide onun korkusu başladı bende bakalım hayırlısı yarın sabah tekrarlıycam testi ve çok korkuyorum değerin katlamamasından.

teşekkür ederim cnm çok saol rabbim hepimize nasip etsin inş.

D dehaaa kuzum nasılsın test tarihin ne zamandı canım sonucunu merakla bekliyorum inşallah umut olursun bana bitanemmm benim tedavi bugün başlıyor çok heyecanlıyım başlamadan önce heyecan yoktu ama şimdi heyecan dorukta hayırlı haberini bekliyorum inşallah umut ol bana

Canimmm iiyimmm nolsun merakla bekliyorum bugün transferin 10.günü 11 kasım test tarihim inşallah güzel haberler veririm canimmm. tedavin hayrli olsun canim bu surece başlamak bile guzel. seninde güzel haberlerini bekliyorum

Canimmm iiyimmm nolsun merakla bekliyorum bugün transferin 10.günü 11 kasım test tarihim inşallah güzel haberler veririm canimmm. tedavin hayrli olsun canim bu surece başlamak bile guzel. seninde güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah canım inşallah pozitif haberler alırız hayırlısı olsun inşallah bak ne güzel az kalmış bebişinin merhaba demesine

Herkese iyi geceler kızlar. Yazmasamda sürekli sayfayı takipteyim bugün yazıp içimi dökmek geldi içimden ekim ayında ilk tüp denemesiyle başladım bu serüveni . Tabi öncesinde klomenle 2kimyasal 1 dış gebeliğim var.2yıl öncede 2 yumurtalıktan açık kist ameliyatım var. Çıkan kistler patolojik olarak da çok iç açıcı olmayınca tüp tedavisine geçtim. Tüp tedavisinde gördüm ki bir yumurtalık artık tedaviye bile yanıt vermiyor . Tek yumurtadan 4tane toplandı 2si dolu çıktı ve 1i döllendi . 3.gün kaliteli 8hücreli dondurduk. Transfer yaptırmadım havuz yöntemi uygulayacagız tabi gücümüzün yettiğince takviye ilaçlar kullanıyorum şimdi. kasım sonu yeniden başlayacagım aynı sürece. İğneler ilaçlar aynı süreç inşallah bu sefer fazla döllenen yumurtamız olur ve bende artık bu süreçte mutlu sona ulaşabilirim. 3.toplamaya maddi manevi hazır değilim. 2yeterli olur inş. 2 yıla çok korku çok sevinç çok burukluk sıgdırdım bunları yaşamayan anlamaz . Burda hamile arkadaşlar yeni umutlar yeşertiyor bende de. Hamile arkadaşlarıma saglıklı gebelikler hamile kalmak için umutla bekleyen arkadaşlarıma da bir an önce müjdeli haberler nasip etsin Rabbim .

Oyy canım çok sevindim bu habere bende randevu aldım 3 hafta sonrasına anca müsaitmiş dr 14 dünde inşallah görüşmeye gidicez az kaldı. Yeni dr yeni umutlarla dolu olur inşallah..

Kızlar 2 kasım adet tarihimdi hala yok. evde test yaptım negatif ama cesaret edip kan vermeye gidemedim. Başlasa da gidip bebişlerimi alsam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…