- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 38
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.661
Kızlar ben kan vermeye gidiyorum sizde görüyor musunuz o ikinci çizgiyi
Merhana ben de Antalyada tedavi oluyorum. Agustosta tedavi olmustunuz sonucun ne oldu?Meraba arkadşlar benmde rezerv sıkıntısı var birdahaki tedavide bende yumrta biriktrme istyrm henüz doktrmla konşmadk.. Merak ettiğim maddi olarak nasıl oluyor biriktrme hersefernde normal tüp bebek ücretimi ödüyoruz.. Biraz bahsedersen sevinirm
InsaaAllah gebesindir canim.. sonucta tedavi sprecinde hamile kalanlari duyuyoruz.. ben dondurulmus embriyo transferine baslamadan önce adetim hemen hemen 45 günü bulmustu.. dr ilacta vermemisti cok stres yaptigin icin gelmiyor.. kendini rahatlatirsan gelir demisti.. dedigi gibide oldu baska seylere odaklandim hemen geldi..ama umarin seninkisi gebelikten dolayidor..Kızlar bu ay dondurulmuşlarımın transferi için tedaviye başlayacaktık.Adet olunca gel demişlerdi. 2 kasımda adet olmam lazımdı hala bir şey yokstresten mi oldu bilemiyorum. nazlieylul çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. darısı başımıza...
Hayırlı olsun canım olmuş bu işKızlar ben kan vermeye gidiyorum sizde görüyor musunuz o ikinci çizgiyi
60 çıktı cnm hamileyim rabbime binlerce şükürler olsunCAnım verdin mi kan merak ettim kaç çıktı
60 çıktı cnm hamileyim rabbime binlerce şükürler olsun
Ben de stresten olduğunu düşünüyorum ama insan diger seçeneği de düşünmüyor değil. Gelse de bir an önce başlasak artık diye sabırsızlanıyorum. Hakkımızda hayırlısı...InsaaAllah gebesindir canim.. sonucta tedavi sprecinde hamile kalanlari duyuyoruz.. ben dondurulmus embriyo transferine baslamadan önce adetim hemen hemen 45 günü bulmustu.. dr ilacta vermemisti cok stres yaptigin icin gelmiyor.. kendini rahatlatirsan gelir demisti.. dedigi gibide oldu baska seylere odaklandim hemen geldi..ama umarin seninkisi gebelikten dolayidor..
60 çıktı cnm hamileyim rabbime binlerce şükürler olsun
Amiiiin cnm inş saolÇok şükür canım cok sevındım kat kat artmasını da nasıp etsın saglıklı bi gebelik sağlıklı bi bebeğimiz olsun inş.darısı isteyenlerin bekleyenlerin başına
sağdaki yumurtalar büyümed
İnş olur Rabbim yardımcımız olsun
Merhaba arkadaşlar
Bugun toplama işlemim oldu aynı zamanda çikolata kistimdr var 6adet yumurta toplandı 3boş çıktı 1 i dejenere olmuş 2 si içinde çok parlak görmüyorum dedi doktor çok gerginim yarın dönüş yapılacak bu konuda bilgi olanvar mı?
Tebrikler canımm hayırlı ugurlu olsun insallah :) rabbim kucagımızada almayı nasip etsin
teşekkür ederim cnm çok saol rabbim hepimize nasip etsin inş.Kızlar bu ay dondurulmuşlarımın transferi için tedaviye başlayacaktık.Adet olunca gel demişlerdi. 2 kasımda adet olmam lazımdı hala bir şey yokstresten mi oldu bilemiyorum. nazlieylul çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. darısı başımıza...
Canimmm iiyimmm nolsun merakla bekliyorum bugün transferin 10.günü 11 kasım test tarihim inşallah güzel haberler veririm canimmm. tedavin hayrli olsun canim bu surece başlamak bile guzel. seninde güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah canım inşallah pozitif haberler alırız hayırlısı olsun inşallah bak ne güzel az kalmış bebişinin merhaba demesineCanimmm iiyimmm nolsun merakla bekliyorum bugün transferin 10.günü 11 kasım test tarihim inşallah güzel haberler veririm canimmm. tedavin hayrli olsun canim bu surece başlamak bile guzel. seninde güzel haberlerini bekliyorum
Insallah olumlu olur canmyaİnşallah canım inşallah pozitif haberler alırız hayırlısı olsun inşallah bak ne güzel az kalmış bebişinin merhaba demesine
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben negatif aldıktan sonra sayfaya bakamadım kimler negatif, kimler pozitif bilmiyorum yazışmalar çok oldugu için hepsini okuyamadım, kendimi yeniden toparladım veeee ocak ayında tekrar başlıyoruz Allah izin verirse bu sefer bebişlerim gelir inşallah...
Kızlar ben kan vermeye gidiyorum sizde görüyor musunuz o ikinci çizgiyi