2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

trasferiniz adetin kaçıncı günü oldu ?

kızlaar umarım sorularıma cevap verırsınz bir şey daha sorcam folik asit gunde bir miydi ikmiydi folıbol var bnde. tup bbek doktru bısey demedı devlet hastnesı cnku. ılk bebek dusundgmde baska doktr vermstı içmedim simdi içeym dedm de kac tane içiliodu unuttum lutfen cevapppppp?????

Ben sadece pazartesi perşembe günleri günde 1 tane içiyorum canım bizim doktor öyle veriyo

Her akşam bir tane

Canım transferler sadece 3. Ve 5. Gün olmuyor. Yumurtanın kalitesine göre 2.,3.,4.,5. Ve 6. Günde transfer olabiliyor.. benim her iki transferimde adetimin 18. Gün oldu.. folik asitide ben her gün sabah içiyorum.

Canım nasıl çizik attılar ya histereskopi denilen şey bu mu.bi de transferden önce mi attılar çiziği

Kızlarr yumurta toplandığı gün sıfırmı sayiliyo yani benim salı günü toplanicak 3.gün transfer edileceğini düşünürsek 3.gün Cumamı oluyo

merhaba hanımlar. Bugün Anatolia tüp bebek merkezinde tedaviye başladığım ilk gün. Aksama ilk iğnemi olucam ve heyecan yaptım çok kötü. insallah Allah hepimize sağlıklı bebekler verir.
Merhaba hayirli olsun tedaviniz sonucu ne zaman alacaksiniz..

Kızlarr yumurta toplandığı gün sıfırmı sayiliyo yani benim salı günü toplanicak 3.gün transfer edileceğini düşünürsek 3.gün Cumamı oluyo
Evet canım yumurta toplanan günü saymıyolarmış. Cuma ya da pazar transferin olur seninde. Benimde pazartesi olcak heyecandan ölcem :)

Canım inşallahhhh pozitifleri goruruzzzz kaçıncı gün embiryosu transfer edilecek sana. Benm salı opu bakalm
5.gün olcak Allahın izniylr canım. Opudan sonra 2-3gün mutlaka benim zor geçti. Birde çoksu iç bol protein al. Sonrasında verilen ilaçlarıda aksatma

Merhaba hayirli olsun tedaviniz sonucu ne zaman alacaksiniz..
merhaba. ben tedavimin sonucunu aldım almadım mı anlayamadım. ilk basta kan testim pozitif cıktı. transfer sonrası 7. gün ve 9. gün kanda bakıldı ve ikiye de katladı ama 11. gün kan değerim yükselmiş olmasına rağmen ikiye katlamadı ve hersey basıma yıkıldı. şimdi pazartesiyi bekliyorum bir daha kan bakılacak

Ben de eylulde tedavi oldum anatoliada.demoralize etmemek icin soylemedim basta devam eden bir surec varsa uzmeyeyim diye.taze transfer olmadiysaniz vs diye.10.gun degerim 16 cikmisti.13.gun 8 oldu...ve sonra dustu.sizin 11.gun degeriniz kacti

Ayrica 2ye katlamasa da en az %60artmasi istenir.ins sizin oyledir ve bosa uzuluyorsunuzdur.

insallah öyledir. kan değerlerim sırasıyla 32-71-103 sonucusu sanırım yuzde atmıştan az. yine de bir nebze ümidim var.
Yok gayet guzel gorunuyor %50 .belki kan verdigin saatle ilgilidir.moralinizi bozmayin bu asamaya kadar gelmissiniz.ve bana ilk 10.gun baktirdilar.dusunsenize ilk 11.gun bakmis olsaydiniz degeriniz 103 ve hamilesiniz:)10.gun 30ustuolmasi isteniyor.
Benim rezervim azalmaya baslamis.fsh 10.yas 34.sizin tedavi olma nedeniniz neydi.
Cevaplamak istemezseniz anlarim.

öncelikle güzel ve moral veren cevabınız için teşekkür ederim. bana da cok erken bakıldı gibi geliyor. insallah pazartesi günü güzel haberler veririm. sorunuza gelince tabiki cevaplarım. benim de yaşım 34. pko var bende. eşimde de morfoloji bozuk. o yüzden normal olmuyor malesef. siz tedavide ne asamadasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…