- 17 Haziran 2016
- 670
- 541
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.601
Canım en büyüğü kaç mm erken olması daha iyi bence benimde pazartesi 11. Gün olacak toplama pazartesi belli olur dedi hemşire belki aynı gün toplatırız :)
Hoş geldin canm hakkında hayrlisiKimse cevap vermemiş ama ben yine yazayımDr muaynesi çok iyi geçti çok şükür iğneye 3 gün daha devam ve 4 günlük ayrı bir iğne daha yazdı hayırlısıyla inşallah perşembeye yumoşlarım toplanıyor. Dua ile. ⚘
Evet benimde 10.gün toplandı onlar olması gereken büyüklüğe gelince topluyorlar zaten sıkıntı yapma
Hoş geldin canm hakkında hayrlisi
Ne güzel cnm benimde dün en büyüğü 14 küsür dü inşallah kaliteli de olurlar :)Sayısını ve büyüklüğünü sorduğumda çok dedi birşey söylemedi ama muayne sırasında iki ölçümün biri 14 biri 20 m m dediğini duyduğum için biliyorum.
Ne güzel cnm benimde dün en büyüğü 14 küsür dü inşallah kaliteli de olurlar :)
ben ilk denememde 5. gün hamilelik testi yaptığımda tek çizgi çıkmıştı sen hamilesin bence :) hayırlı olsunKızlar mrb yeni katıldım aranıza benimde 1 ekimde transferim oldu 5. Gün embiryosu ilk denememiz 4. Gece yaptıgım mavi olan ve pembe olan 5. Gün sabah ilk idrarla yaptıgım dayanamayıp erken gebelik test yaptım fotoları koyuuorum lütfen bakarmısınız çünkü 2. Çizgiler yok denecek kadar silik sizde görürseniz tecrübesi olan böylr olup hamile olan varmıikiside farklı marka bebişim benimlemi acaba çok heycanlıyım ve korkuyorum hiçbir belirtimde yok biliyorum çok erken ama zor süreç
canım ilaç iğne işini nasıl hallettin? bulabildin mi?Merhaba canım iyiyim çok şükür iğne aşamasındayım gelecek hafta toplamam olur sanırım pazartesi tekrar kontrolüm var. Hayırlısı olsun canım bu tedavide negatif olmuş olabilir ama ben inanıyorum hepimizin birgün hamile kalacagını ama o gün hangi gün bilemiyoruz işte rabbimden gelene sabredip beklememiz gerekli inşallah sınavımız daha uzun sürmez en kısa zamanda hepimiz anneliği tadarız...
benim 5. gün embriyosu e 10 gün sonraya kan testi dedi doktor senin artık kesin kanda belli olur bence test yaptır artıkkızlar nasıl da hemen yapıp sonuç alıyorsunuz ben hala cesaret edemedim. bugün 11. günüm. transfer sonrası. 16. gün kan tahlilime kaldı 5 gün. sabır sabır.
Allah kabul etsin canım bol bol dua et yumurtalarımız kaliteli çıksın sonrada pozitifi görelim :)İnşallah canım birazdan eyüp sultana gidicem hepinize dua edicem inşallah. ALLAH buyur etsin inşallah meleklerimizi.
Buldum şükür canım yeter heralde pazartesi gününe kadar yetecek ilaç var bakalım :)canım ilaç iğne işini nasıl hallettin? bulabildin mi?
Ayy inşallahhh:))Sizinkisi normal testlerdenmiydi erken gebelik testi olanlardanmıydı ??2. Çizgi yeri bembeyazmıydı?sonra kandadamı çıkmamıştıben bu gece ikisindende yapıcam artıkben ilk denememde 5. gün hamilelik testi yaptığımda tek çizgi çıkmıştı sen hamilesin bence :) hayırlı olsun
Allahh hayırlısını versin moralini yüksek tut bırak ya olmassa yeni baştanmı diye düşünmeyi evet çok zor süreçler allah hepimizin yardımcısı olsun ama belkide bebişlerin sıkıca tutunucak ve gerek kalmıycak bak avakado diyolar hergün 1 tane ben daha yeni okudum yiyrmedim bugün 7. Günüm sen başındasın bulursan yemeye başla yani öyle okudum söyliyim dedim kaçıncı denemen bukızlar selam bugün transferim vardı canım braz sıkıldı açıkçası. şöyleki benim 19 tane yuurtam oldu 13 tanesi döllendi ve 12 tanesi pgt'ye gitti ve pgt'ye giden 12 embriyodan 6 tanesinin kromozomları normal geldi ve ben bugün transfere gittim ve şok oldum çünkü kromozomu normal 6 tane embriyodan 1 tanesi gitmiş ve 5 tane kalmış bu 5 taneninde sadece 1 tanesi 1. kalite 1 tanesi de 2. kaliteymiş geriye kalan 3 embriyonunda gelişimi çok yavaşmış. bana 1. ve 2. kalite olan 2 embriyoyu yerleştrdiler. Geriye kalan ve iyi görünmeyen 3 embriyoyu bugün takip edecekler eğer gelişirlerse saklaacaklar gelişmezlerse atılacaklar. Anlayacağınız belki hiç dondurulmuşum kalmayacak ve sil baştan tüp bebek tedavisine başlamak zorunda kalacağımDua edin bana bebişlerim tutsun. Bu arada daha da ilginci kromozumu bozuk olan embriyolarum maaşallah o kadar güzel gelişmişlerki doktor şok oldu yani pgt yapılmasa görünüşe göre transfer yapılsa onları koyarlarmış o kadar iyi görünüyorlarmış. NEyse çok konuştum dualarınız bekliyorum. Allah hepimizize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
İnşallahh biliyorum çok erkendi ama dayanamadım gerçekten zor benim 5. Gün embiryosu ve ilk denemem 4 tanede donduruldu yani tutmaması için sebep varmı diyodum kendime ama bi çok yorum okuyunca kafam çok karıştı tabiki allahın takdiri hayırlısını diliyorum
2. denemem canım ve 2 sinde de süreçte beden olarak çok yıprandım tam diyordum inşallah dondurulmuşlarım olacak bu süreci tekrar yaşamayacağım ama öyle olmayacak sanırım. Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah. hep sağlıklı ve hayırlı olacaksa nasip et Allah'ım diye dua ettim. İnşallah Allah kabul eder. ananas duydum ama avakado hiç duymamıştım. deneyeceğim. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.Allahh hayırlısını versin moralini yüksek tut bırak ya olmassa yeni baştanmı diye düşünmeyi evet çok zor süreçler allah hepimizin yardımcısı olsun ama belkide bebişlerin sıkıca tutunucak ve gerek kalmıycak bak avakado diyolar hergün 1 tane ben daha yeni okudum yiyrmedim bugün 7. Günüm sen başındasın bulursan yemeye başla yani öyle okudum söyliyim dedim kaçıncı denemen bu
Allah yardımcın olsun, bebislerin sana sımsıkı tutunsun inşallahkızlar selam bugün transferim vardı canım braz sıkıldı açıkçası. şöyleki benim 19 tane yuurtam oldu 13 tanesi döllendi ve 12 tanesi pgt'ye gitti ve pgt'ye giden 12 embriyodan 6 tanesinin kromozomları normal geldi ve ben bugün transfere gittim ve şok oldum çünkü kromozomu normal 6 tane embriyodan 1 tanesi gitmiş ve 5 tane kalmış bu 5 taneninde sadece 1 tanesi 1. kalite 1 tanesi de 2. kaliteymiş geriye kalan 3 embriyonunda gelişimi çok yavaşmış. bana 1. ve 2. kalite olan 2 embriyoyu yerleştrdiler. Geriye kalan ve iyi görünmeyen 3 embriyoyu bugün takip edecekler eğer gelişirlerse saklaacaklar gelişmezlerse atılacaklar. Anlayacağınız belki hiç dondurulmuşum kalmayacak ve sil baştan tüp bebek tedavisine başlamak zorunda kalacağımDua edin bana bebişlerim tutsun. Bu arada daha da ilginci kromozumu bozuk olan embriyolarum maaşallah o kadar güzel gelişmişlerki doktor şok oldu yani pgt yapılmasa görünüşe göre transfer yapılsa onları koyarlarmış o kadar iyi görünüyorlarmış. NEyse çok konuştum dualarınız bekliyorum. Allah hepimizize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Aynen amin allah dualarımızı kabul etsin inşallah evet zor süreç iğneler hormonlar yıpranan sinirlerimiz agrılar biranda gelen sinirlenmeler benim transferin ilk 5 günü popodan yediğim iğneler çok agrımıştı artık oturcak yerim kalmsmıştı şimdi bitti jele döndüm:)bizi bizim gibiler anlar ancak2. denemem canım ve 2 sinde de süreçte beden olarak çok yıprandım tam diyordum inşallah dondurulmuşlarım olacak bu süreci tekrar yaşamayacağım ama öyle olmayacak sanırım. Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah. hep sağlıklı ve hayırlı olacaksa nasip et Allah'ım diye dua ettim. İnşallah Allah kabul eder. ananas duydum ama avakado hiç duymamıştım. deneyeceğim. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.
canım ben şansa bırakmak istemiyorum malum zor bir süreç ne yapılması gerekiyorsa yapılsım dedim doktora ama doktor ilk denemede normal bi tüp bebek yapalım tutmazsa ozman diğer testleri yaparız dedi. İlki tutmayınca hoca da sebepleri araştıralım dedi iyi ki araştırmış bütün suçlu eşim görünürken bende de probelmler olduğu ortaya çıktı :) ve pgt ile gidelim dedi. iyi ki de öyle yaptık çünkü pgt ile kromozom sayısı normal olanlarla normal olmayanları eliyorlar ve sağlıklı embriyoları yerleştiriyorlar. down sendromu gibi birçok hastalıklı embriyoyu bu sayede eleyebiliyorlar ve sğlıklı olanı yerleştiriyorlar öyle olunca da ttunma şansı çok oluyor. Eğer pgt yaptrmaaydım göz ile bakıp iyi görüneni koyacaklardı ve tutmayacaktı.benim sağlıksız embriyolar çok iyi gelişirken sağlıklılar gelişmemiş. Tekrar tedaviye başlasam yine pgt yaptırırm. maddi olarak imkanınız varsa bence mutlaka yaptırın.Allah yardımcın olsun, bebislerin sana sımsıkı tutunsun inşallahcanım bir şey soracağım pgt ye neden gerek duyuldu? Siz mi istediniz, doktor mu?
eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var onun için tüp bebek yaptık ama ilk deneme tutmayınca bana da bakıldı bende de pıhtılaşma falan çıktı.Aynen amin allah dualarımızı kabul etsin inşallah evet zor süreç iğneler hormonlar yıpranan sinirlerimiz agrılar biranda gelen sinirlenmeler benim transferin ilk 5 günü popodan yediğim iğneler çok agrımıştı artık oturcak yerim kalmsmıştı şimdi bitti jele döndüm:)bizi bizim gibiler anlar ancakmaddi manevi çok emek veriyoruz sizin neden olmuyodu da tüp bebeğe karar verdinix bizim herhangi bi problem yoktu sadece çatlama sorunu var demişlerdi artık yaşım 30 bursada acıbademde şahin bey var ona geldik çok iyi doktor direk tüp bebek yapalım dedi ve hayırlısıyla bekliyorum hayırlı sonucumu