2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

kızlar nasıl da hemen yapıp sonuç alıyorsunuz ben hala cesaret edemedim. bugün 11. günüm. transfer sonrası. 16. gün kan tahlilime kaldı 5 gün. sabır sabır.
Aslında en doğrusu senin yaptığın canım. Çünkü kullandığımız ilaçlardan dolayı da o ince çizgi çıkabiliyor. A Aybens senin bebislerin inşallah seninledir. En iyisi kan sonucundaki sayıyı görmek ama sabretmek çok zor gerçekten :KK17:

Kizlar ben de yeniyim.21eylulde adet oldum ve 22 eylulde tedavim basladi.igne tedavisi sonrasi 3ekimde 13 tane yumurtan toplandi.ve 6tanesi kaliteli dollendi.6ekimde embriyo transferi yapildi. Tarnsfer sonrasi bugun 2.gunum ve gebelik testim icin 10 gun var daha. Ilk tup bebek denememiz ve cok gerginim. Duygularim alinmis gibi olumlu yada olumsuz bisey hissetmiyorum.notrum sanki.dua bekliyorum.
Hiç deneyimlemediğim bir durum böyle olman hissetmen cok normal bndede oluuor bazen allahım inşallah emeklerimizin karşılığını verır. Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatlı bebekleriniz olur. Oyalanacak bişeyler bul kendine elişi yap kıtap oku vs

Hiç deneyimlemediğim bir durum böyle olman hissetmen cok normal bndede oluuor bazen allahım inşallah emeklerimizin karşılığını verır. Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatlı bebekleriniz olur. Oyalanacak bişeyler bul kendine elişi yap kıtap oku vs
Aminnnnn rabbim kimsenin emegini bosa cikarmadin.bu sabah mide yanmasi ile uyandim. Bugun kalan embriyolarimin durumunu ogrenecegjm. Kaliteli olarak hayattalarsa p.tesi dondurmaya alacaz bakalim. Oyalanma isine gelince tam kitap okuyum diyorum aklimatup bebekle ilgili bisey geliyor hemen netten onu arastiriyorum. Baska biseye odaklanmak da cok zor cnm

Aminnnnn rabbim kimsenin emegini bosa cikarmadin.bu sabah mide yanmasi ile uyandim. Bugun kalan embriyolarimin durumunu ogrenecegjm. Kaliteli olarak hayattalarsa p.tesi dondurmaya alacaz bakalim. Oyalanma isine gelince tam kitap okuyum diyorum aklimatup bebekle ilgili bisey geliyor hemen netten onu arastiriyorum. Baska biseye odaklanmak da cok zor cnm
bende nete giriyrm bakıyrm cok dalmşım okudugum yerlerı defalarca okuyrm sonra kızıyrm kendime elişi alıyrm onunla oyalıyorum.

kızlar nasıl da hemen yapıp sonuç alıyorsunuz ben hala cesaret edemedim. bugün 11. günüm. transfer sonrası. 16. gün kan tahlilime kaldı 5 gün. sabır sabır.
masallah cnm sana , ben ilk denememde hergun ama hergun evde gebelik testi yapmıştım :) yapmamak en iyisi ins guzel haberler alırsın

cadiprensesss cadiprensesss tatlım merhaba nasılsın? takip edemedim bu ara tedavin nasıl gidiyor hangi aşamadasın? benim sonucum negatif. tabloya devam ediyorsan haber vereyim istedim.
Merhaba canım iyiyim çok şükür iğne aşamasındayım gelecek hafta toplamam olur sanırım pazartesi tekrar kontrolüm var. Hayırlısı olsun canım bu tedavide negatif olmuş olabilir ama ben inanıyorum hepimizin birgün hamile kalacagını ama o gün hangi gün bilemiyoruz işte rabbimden gelene sabredip beklememiz gerekli inşallah sınavımız daha uzun sürmez en kısa zamanda hepimiz anneliği tadarız...

Merhaba canım iyiyim çok şükür iğne aşamasındayım gelecek hafta toplamam olur sanırım pazartesi tekrar kontrolüm var. Hayırlısı olsun canım bu tedavide negatif olmuş olabilir ama ben inanıyorum hepimizin birgün hamile kalacagını ama o gün hangi gün bilemiyoruz işte rabbimden gelene sabredip beklememiz gerekli inşallah sınavımız daha uzun sürmez en kısa zamanda hepimiz anneliği tadarız...
inşallah canım. tedavin hayırlı olsun. güzel haberlerle gel inşallah

Canım varsa artık kanda çıkar ki. 3.gün embriyosu konduysa 14. gün sayılır.Acil yakınsa kan testi yaptır derim

Merhaba bayanlar 5 ekimde transfer oldu 5. Gün embriyosu 17 tahlil dedi doktor. İnşallah olumlu olur diye bekliyorum. Hiç idrar testi yaptınız mı kaçıncı gün yapmalıyım.

Bir sorum olacaktı toplama işlemi biraz erken gibi geldi yoksa normalmi perşembe günü 11 ci günüm doluyor yani tedaviden 11 gün sonra toplama işlemi olan varmı.

Kimse cevap vermemiş ama ben yine yazayım :KK43: Dr muaynesi çok iyi geçti çok şükür iğneye 3 gün daha devam ve 4 günlük ayrı bir iğne daha yazdı hayırlısıyla inşallah perşembeye yumoşlarım toplanıyor. Dua ile. ⚘ :KK66:
Canım en büyüğü kaç mm erken olması daha iyi bence benimde pazartesi 11. Gün olacak toplama pazartesi belli olur dedi hemşire belki aynı gün toplatırız :)

Canım en büyüğü kaç mm erken olması daha iyi bence benimde pazartesi 11. Gün olacak toplama pazartesi belli olur dedi hemşire belki aynı gün toplatırız :)

Sayısını ve büyüklüğünü sorduğumda çok dedi birşey söylemedi ama muayne sırasında iki ölçümün biri 14 biri 20 m m dediğini duyduğum için biliyorum.

X