- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 344
- 163
Hepimiz bulanalım o zamanOh oh bulansın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimiz bulanalım o zamanOh oh bulansın
Ben pozitifi gordum ama ne bulanti var ne bisey bende anneme soruyorum ne zaman bulancam ne zaman aşercem ne zaman eşime çektircem :)Hepimiz bulanalım o zaman
Sen çektir canım yinede ben ilk hamileligimde cok rahattim hic birseyim olmamıştı ama cektirmistim 4 aylik kaybettigim gebeligimde cok bulanmistim yine hep bizmi çekeceğiz yaw onlarda psikolojik ceksinBen pozitifi gordum ama ne bulanti var ne bisey bende anneme soruyorum ne zaman bulancam ne zaman aşercem ne zaman eşime çektircem :)
Tabi ki işin tatlı yanı birazdaSen çektir canım yinede ben ilk hamileligimde cok rahattim hic birseyim olmamıştı ama cektirmistim 4 aylik kaybettigim gebeligimde cok bulanmistim yine hep bizmi çekeceğiz yaw onlarda psikolojik ceksin
Çok uzuldüm ebrucum allah yardimcin olsun bozma moreliniKizlar değerin 16.4 e düşmüş kanamaya devam gidiyor sanırım
Bildiğim kadarıyla söylüyorum basima gelmişti kimyasal gebelik oluyor galiba canım gevelik oluşmuş ama rahime tutunamadan sonlanmis deniyor. seninkide buna benziyor.Hayır ne yapacağımı da bilmiyorum mesela jeli kullanmaya devam etmeli miyim bu ne düşük mü ben ne yaşıyorum su an pazartesi tekrar test yaptircam sanırım normalde pazartesi test günüm
ben iyi akşamlar faslına yetişebildim :)) evet Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsunCımhuriyet bayramımızı kutlar ben de günaydın dilerim hepinize anne adayları.
9 ay bounca inş bacı gardaş olmaya devam ederizAhahaaa zaten kocalarla da olduk bacı gardaşş :)))
ayyy sorma bende evet yıldım resmen ama sonu güzel olsun inşaallah aminnZaten giren çıkan hep bize oldu
Hahah benimkide yeter artık canımı sıkıyor bu durum diyor
waaoww sağolasın canımm yememeli o zaman
hadi inşaallah rabbim yüzünü güldürsün canımYarin tekrar test yaptiracagim.. dusuk bir ihtimal de olsa sonradan duzelebiliyormus degerler... dualarinizi bekliyorum...
çok üzüldüm canım (Kizlar değerin 16.4 e düşmüş kanamaya devam gidiyor sanırım
canımm dilim varmıyor söylemeye kimyasal gebelik canım benimde kanda 36 cıkmış tı sonra 27 derken 2 ve acile gidince dua et kimyasal olsun dış gebelik olmasın demişti ve adet olmuştum Rabbim cok büyük umut yitirmeye lim şimdi tekrar deniyor umut lanıyoz Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş senin yazdıklarını okuyorum ama dilim varmamıştı bişi diyemiyorum çok merak ettiğin için söyleyim dedim özürdilerim tvKizlar değerin 16.4 e düşmüş kanamaya devam gidiyor sanırım
hgggg aramıza canım Rabbim yüzünü güldürsün pmerhaba kızlar bende bu gün başladım tedaviye ilk iğnemi vuruldum gonal f 450 112.5 dozda vurulacakmışım 4 gün sonra konturole gideceğim salı gün cok heyecanlıyım inşallah hepimize nasip eder mevlam anne olmayı
Kizlar değerin 16.4 e düşmüş kanamaya devam gidiyor sanırım[/QUOT
Canım bana söylenen kanama dahi olsa test gününe kadar hiç bir ilaç kesilmicekmişHayır ne yapacağımı da bilmiyorum mesela jeli kullanmaya devam etmeli miyim bu ne düşük mü ben ne yaşıyorum su an pazartesi tekrar test yaptircam sanırım normalde pazartesi test günüm
Allahım sağlıkla nasip etsin inş canımmerhaba kızlar bende bu gün başladım tedaviye ilk iğnemi vuruldum gonal f 450 112.5 dozda vurulacakmışım 4 gün sonra konturole gideceğim salı gün cok heyecanlıyım inşallah hepimize nasip eder mevlam anne olmayı
Amin inş Allah gönlüne göre versin cnm rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunmerhaba kızlar bende bu gün başladım tedaviye ilk iğnemi vuruldum gonal f 450 112.5 dozda vurulacakmışım 4 gün sonra konturole gideceğim salı gün cok heyecanlıyım inşallah hepimize nasip eder mevlam anne olmayı