• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Ben pozitifi gordum ama ne bulanti var ne bisey bende anneme soruyorum ne zaman bulancam ne zaman aşercem ne zaman eşime çektircem :halay::)
Sen çektir canım yinede :KK48: ben ilk hamileligimde cok rahattim hic birseyim olmamıştı ama cektirmistim:işsiz: 4 aylik kaybettigim gebeligimde cok bulanmistim yine hep bizmi çekeceğiz yaw onlarda psikolojik ceksin:KK48:

Sen çektir canım yinede :KK48: ben ilk hamileligimde cok rahattim hic birseyim olmamıştı ama cektirmistim:işsiz: 4 aylik kaybettigim gebeligimde cok bulanmistim yine hep bizmi çekeceğiz yaw onlarda psikolojik ceksin:KK48:
Tabi ki işin tatlı yanı birazda

Hayır ne yapacağımı da bilmiyorum mesela jeli kullanmaya devam etmeli miyim bu ne düşük mü ben ne yaşıyorum su an pazartesi tekrar test yaptircam sanırım normalde pazartesi test günüm

Hayır ne yapacağımı da bilmiyorum mesela jeli kullanmaya devam etmeli miyim bu ne düşük mü ben ne yaşıyorum su an pazartesi tekrar test yaptircam sanırım normalde pazartesi test günüm
Bildiğim kadarıyla söylüyorum basima gelmişti kimyasal gebelik oluyor galiba canım gevelik oluşmuş ama rahime tutunamadan sonlanmis deniyor. seninkide buna benziyor.

Kizlar değerin 16.4 e düşmüş kanamaya devam gidiyor sanırım
canımm dilim varmıyor söylemeye kimyasal gebelik canım benimde kanda 36 cıkmış tı sonra 27 derken 2 ve acile gidince dua et kimyasal olsun dış gebelik olmasın demişti ve adet olmuştum Rabbim cok büyük umut yitirmeye lim şimdi tekrar deniyor umut lanıyoz Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş senin yazdıklarını okuyorum ama dilim varmamıştı bişi diyemiyorum çok merak ettiğin için söyleyim dedim özürdilerim tv

merhaba kızlar bende bu gün başladım tedaviye ilk iğnemi vuruldum gonal f 450 112.5 dozda vurulacakmışım 4 gün sonra konturole gideceğim salı gün cok heyecanlıyım inşallah hepimize nasip eder mevlam anne olmayı
hgggg aramıza canım Rabbim yüzünü güldürsün p

Kizlar değerin 16.4 e düşmüş kanamaya devam gidiyor sanırım[/QUOT
Canım bana söylenen kanama dahi olsa test gününe kadar hiç bir ilaç kesilmicekmiş

merhaba kızlar bende bu gün başladım tedaviye ilk iğnemi vuruldum gonal f 450 112.5 dozda vurulacakmışım 4 gün sonra konturole gideceğim salı gün cok heyecanlıyım inşallah hepimize nasip eder mevlam anne olmayı
Allahım sağlıkla nasip etsin inş canım

Amin inş Allah gönlüne göre versin cnm rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun :KK33:

Back