• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Valla ben dünden beri gerginim bi atamıyom üzerimden şu gerginliğimi. Ohh tadını çıkar valla:)
kuzum sen sanki evde çok dinlendin biraz çıkıp kendini yormadan dolansan ya. En kötü avm ye git iki mağaza gez dinlen falan kafan dağılır hem alışveriş hangi kanıda iyi gelmezki :KK54:

Olamıyorum kız elimde değil. Bi hüngür hüngür ağlasam geçecekmiş gibi:)
Kız demin bana ne olduu balkondan disariyi izliyordum bayram çocukları geçiyordu yürüyüş vardı oturdum ağladım hüngür hüngür sonra kardeşim abla noldu dedi halime baktım gulmeye basladimo_O durum vahim galiba bendede:KK48:

Canim senin tüp bebek nedenin nedir? Toplama oldu mu ne zaman olacak? Kac yumurtan olustu
canım bu benim 2 ci denemem benim sorunum kürtaj dan dolayı rahim du varı inceliği 5 yum var gibi pazartesi kesin belli olur benim adet 22 de oldu 20 adet günüm bu gün 8 ci gün canım ank özel. Hastanede Dr buldum ona yaptır caz

Kızlar bende varim,transfer gununu saymazsak,bugun,2,gunum,ve zaman gecmior,,ikinci,denemem,benimde inşallah hayırlı olur
Oyy balım seninde mi 2 benimde 2 Rabbim yüzü müzü güldürsün inşallah kardeşim
All benden de o kadar ya sabırsızlanıyorum artık inanki :110:

Adet gününe kaç gün var? Benim 16 falan kaldı bu arada sanki geç kalındı gibi hissediyorum :110:
ben daha yeni basladım canım 8 ci gün kardeşimin ki cuma günü yum toplandı o benden önde canını sıkma allah büyük bacım

Kızlar bu duayı buldum. Allah kabul etsin :dua:

Eklentiler

• IMG_4440.PNG
    IMG_4440.PNG
    238,7 KB · Görüntüleme: 50
canım bu benim 2 ci denemem benim sorunum kürtaj dan dolayı rahim du varı inceliği 5 yum var gibi pazartesi kesin belli olur benim adet 22 de oldu 20 adet günüm bu gün 8 ci gün canım ank özel. Hastanede Dr buldum ona yaptır caz

Oyy balım seninde mi 2 benimde 2 Rabbim yüzü müzü güldürsün inşallah kardeşim
ben daha yeni basladım canım 8 ci gün kardeşimin ki cuma günü yum toplandı o benden önde canını sıkma allah büyük bacım
Sagol canim allah razi olsun inşallah hepimiz pozitif görürüz yas 27 buarada

Back