• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

canımm dilim varmıyor söylemeye kimyasal gebelik canım benimde kanda 36 cıkmış tı sonra 27 derken 2 ve acile gidince dua et kimyasal olsun dış gebelik olmasın demişti ve adet olmuştum Rabbim cok büyük umut yitirmeye lim şimdi tekrar deniyor umut lanıyoz Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş senin yazdıklarını okuyorum ama dilim varmamıştı bişi diyemiyorum çok merak ettiğin için söyleyim dedim özürdilerim tv

hgggg aramıza canım Rabbim yüzünü güldürsün p
Aslinda ne olduğunu bilmek içimi rahatlatır ben zaten çok umutlu olmadığım için hazırdım böyle bir sonuca ben zaten bata adet gibi kaniyorum umarım dış gebelik değildir kimyasala razıyım iki gün daha cirinone jel kullanayim ben yine de pazartesi test yaptırır sonucu bildiririm dr uma napalim kısmet değilmiş

Aslinda ne olduğunu bilmek içimi rahatlatır ben zaten çok umutlu olmadığım için hazırdım böyle bir sonuca ben zaten bata adet gibi kaniyorum umarım dış gebelik değildir kimyasala razıyım iki gün daha cirinone jel kullanayim ben yine de pazartesi test yaptırır sonucu bildiririm dr uma napalim kısmet değilmiş[/QUOTE
Canım yok dış gebelik degil kimyasal cünkü Dr bna demişti ki eğerki deger düşük kanama olmazsa dış gebelik eğerki deger düşüyor kanama varsa kimyasal düşüyor demişti neden umutlu degildin kuzum yeminle acını tüm yüreğimle bende yasadım

Çünkü kanamam her saat arttı yattım falan ama ümidim yoktu yani herşey Allahtan en azından bi şekilde kimyasal da olsa hamile kalabiliyorum olumlu tarafından bakmak lazım di mi :)

Kızlar bende umutsuzum bilmiyorum sürekli kahverengi kalıntılar geliyor jelden sonra yada büyük tuvalete gidince oluyor kabızlığım gitti iki gündür ama azda olsa ıkınıyorum çıkmak için ve sonra beyaz kahverengi tortular geliyor acaba gebelik yok mu bugün 7.gün başım çok şiddetli ağrıyor ağrı kesici kullansam mı

Kızlar bende umutsuzum bilmiyorum sürekli kahverengi kalıntılar geliyor jelden sonra yada büyük tuvalete gidince oluyor kabızlığım gitti iki gündür ama azda olsa ıkınıyorum çıkmak için ve sonra beyaz kahverengi tortular geliyor acaba gebelik yok mu bugün 7.gün başım çok şiddetli ağrıyor ağrı kesici kullansam mı
Umudunu yitirme kahverengi olması iyiymiş kırmızı olmasın dua et kahverengi yerleşmeden kaynaklı olabilirmiş hemşire bi ablam öyle dedi

Umutsuzluk yapmaaa minoset veya parol kullanin o zaman diyor doktorlar. o tortuları takma kafana jelin birikmesinden oluyor

Umudunu yitirme kız ben bile bu halde bak gürül gürül kanadım değerim düştü ona rağmen Allahtan umidimi kesmedim dikkat et kendine koru kendini inşallah olacak
Gerçekten öyle ama bilmiyorum canim inşallah Rabbim seni mutlu etsin hepimizi amin. Şükrünü bilmen de güzel hakkımızdan hayırlısı olsun

Umudunu kaybetme canım kahverengi lekeler tutunma belirtisi olabiliyor. Gönlünü ferah tut hakkında hayırlısı olsun fakat ıkınma . Gerekiyorsa doktorunla konuş tuvalete çıkmak konusunda yardımcı olabilecek bir ilaç yazsın. Baş ağrısı için de parol yada minoset kullanabilirsin . Bn transferden 1 hafta sonra 20lik diş çektirdim onun öncesinde antibiyotikte kullandım mecburen parol da kullandım

Umudunu kaybetme canım kahverengi lekeler tutunma belirtisi olabiliyor. Gönlünü ferah tut hakkında hayırlısı olsun fakat ıkınma . Gerekiyorsa doktorunla konuş tuvalete çıkmak konusunda yardımcı olabilecek bir ilaç yazsın. Baş ağrısı için de parol yada minoset kullanabilirsin . Bn transferden 1 hafta sonra 20lik diş çektirdim onun öncesinde antibiyotikte kullandım mecburen parol da kullandım
Bazen adetime yakın da baş ağrısı çekiyorum o yüzden bide rahmim de adet olucakmış gibi şişiyor hissi verdi bide bi ara gelen bi arada kesilince dün yine gelen kalıntılar bozdu moralim i nasip amin öyle tabi Allah sabır versin tamam içerim şimdi Sağol canım

bende ılk deneyenlerdenımm..bızım hıc ama hıcbır sorunumuz yok..2asılamadan sonra tupe karar verdıkk.1.5 yıldırdır denıyoruz..Rabbımın vardır bır bıldıgı kızlar..haydı bısmıllah deyıp ılk ıgnelerımı vurdummm:)
Hakkında hayırlısı olsun canım :)

Back