• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Hocam bende öğretmenim ama bi sorun yaşamadim rapor almakta ya da sonrasında tüp bebek olduğu için yaşayacağını sanmam sonuçta bu çok özel bir durum
Ya benim idareciler çok titiz :((pfff. Siz merkezinden alip direk oklnza mi verdnz.benim transfer çarşamba idi ,çarşamba zaten bos idi Allah'tan. Perşembe gttm okula.. Olmaz etkilemiş midr ki.Doktorun da baslayablrsn deyince başladım..

Kanı dışarı gönderiyolar tatlım belkide 1 saatlik bir yerde gider yaptırım benim işim belli olmaz :halay:
Canım bende çok uyuz oldum niye 4 buçuk diye saatler geçmiyo gibi geldi ama alev hanım kendisi arıyor Rabbim hayırlı sonuçlarla güldürsün yüzünü inşallah canımm

Ya benim idareciler çok titiz :KK43:(pfff. Siz merkezinden alip direk oklnza mi verdnz.benim transfer çarşamba idi ,çarşamba zaten bos idi Allah'tan. Perşembe gttm okula.. Olmaz etkilemiş midr ki.Doktorun da baslayablrsn deyince başladım..
Merak etme canım yurtdışında hiç yatırmıyolar bile direk çataldan kaldırıp gönderiyolarmış . Ağır iş yapmadığın sürece bir sorun olmaz hakkında hayırlısı olsun bebişin sımsıkı tutunsun inşallah

Ya benim idareciler çok titiz :KK43:(pfff. Siz merkezinden alip direk oklnza mi verdnz.benim transfer çarşamba idi ,çarşamba zaten bos idi Allah'tan. Perşembe gttm okula.. Olmaz etkilemiş midr ki.Doktorun da baslayablrsn deyince başladım..
İlk gün dinlendiysen hareketlerine de dikkat ettiysen Allahın izniyle birseycik olmaz

Hadi hayilrisi olsun canim benim transfer gunu endometrium 8.7 idi sana göre baya dusukmüs :KK64:
Rabbim ol desin yeter ki cnm zaten endimetrium 8 ile 17 arasinda olmali diye biliyorum kizimda 17 idi korkmustum kalin diye doktorum o zamanda cok iyi demisti. Ama 6 ile bile kalan var yeter ki Rabbim ol desin

Rabbim ol desin yeter ki cnm zaten endimetrium 8 ile 17 arasinda olmali diye biliyorum kizimda 17 idi korkmustum kalin diye doktorum o zamanda cok iyi demisti. Ama 6 ile bile kalan var yeter ki Rabbim ol desin
Insalalh canim rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın hayırlısı neyse onu versin

benim de pazartesi kontur olum var hadi hayırlısı

bin kere maşallah çok iyi herseyin

dualarımız seninle canım

yok gülüm gayet iyi o daha yükselir üzülme

hgggg afiyet olsun canım
Canim senin tüp bebek nedenin nedir? Toplama oldu mu ne zaman olacak? Kac yumurtan olustu

Canım bende çok uyuz oldum niye 4 buçuk diye saatler geçmiyo gibi geldi ama alev hanım kendisi arıyor Rabbim hayırlı sonuçlarla güldürsün yüzünü inşallah canımm
Amin cnm aynısı geçen senede oldu,saatler geçmiyor bekledim aramadılar sonra ben dayanamadım aradım 5 saat beklemiştm o gün :mad:

Back