- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
canım sen ankarada Novart mı gidiyor sunSabah 8 de burda ol dedi klinik sonuç 4 gibi çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen ankarada Novart mı gidiyor sunSabah 8 de burda ol dedi klinik sonuç 4 gibi çıkar
Canım İstanbul Euro Fertile gidiyorum kanı dışarı gönderdikleri için uzun sürüyor belkide 1 saatlik bir yerde gider yaptırım benim işim belli olmazcanım sen ankarada Novart mı gidiyor sun
Kanı dışarı gönderiyolar tatlım belkide 1 saatlik bir yerde gider yaptırım benim işim belli olmazNeden o kadar geçki hcg 1 saate çıkıyor
Oh oh oh missssssCancazım afiyet bal şeker olsun en iyisini yapmışsın bende gittim bi güzel pazarı gezdimm saglikli faydali herseyi aldim
Ya benim idareciler çok titiz (pfff. Siz merkezinden alip direk oklnza mi verdnz.benim transfer çarşamba idi ,çarşamba zaten bos idi Allah'tan. Perşembe gttm okula.. Olmaz etkilemiş midr ki.Doktorun da baslayablrsn deyince başladım..Hocam bende öğretmenim ama bi sorun yaşamadim rapor almakta ya da sonrasında tüp bebek olduğu için yaşayacağını sanmam sonuçta bu çok özel bir durum
Canım bende çok uyuz oldum niye 4 buçuk diye saatler geçmiyo gibi geldi ama alev hanım kendisi arıyor Rabbim hayırlı sonuçlarla güldürsün yüzünü inşallah canımmKanı dışarı gönderiyolar tatlım belkide 1 saatlik bir yerde gider yaptırım benim işim belli olmaz
Merak etme canım yurtdışında hiç yatırmıyolar bile direk çataldan kaldırıp gönderiyolarmış . Ağır iş yapmadığın sürece bir sorun olmaz hakkında hayırlısı olsun bebişin sımsıkı tutunsun inşallahYa benim idareciler çok titiz (pfff. Siz merkezinden alip direk oklnza mi verdnz.benim transfer çarşamba idi ,çarşamba zaten bos idi Allah'tan. Perşembe gttm okula.. Olmaz etkilemiş midr ki.Doktorun da baslayablrsn deyince başladım..
İlk gün dinlendiysen hareketlerine de dikkat ettiysen Allahın izniyle birseycik olmazYa benim idareciler çok titiz (pfff. Siz merkezinden alip direk oklnza mi verdnz.benim transfer çarşamba idi ,çarşamba zaten bos idi Allah'tan. Perşembe gttm okula.. Olmaz etkilemiş midr ki.Doktorun da baslayablrsn deyince başladım..
Rabbim ol desin yeter ki cnm zaten endimetrium 8 ile 17 arasinda olmali diye biliyorum kizimda 17 idi korkmustum kalin diye doktorum o zamanda cok iyi demisti. Ama 6 ile bile kalan var yeter ki Rabbim ol desinHadi hayilrisi olsun canim benim transfer gunu endometrium 8.7 idi sana göre baya dusukmüs
Ben başında beklerim onların kesinKanı dışarı gönderiyolar tatlım belkide 1 saatlik bir yerde gider yaptırım benim işim belli olmaz
Insalalh canim rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın hayırlısı neyse onu versinRabbim ol desin yeter ki cnm zaten endimetrium 8 ile 17 arasinda olmali diye biliyorum kizimda 17 idi korkmustum kalin diye doktorum o zamanda cok iyi demisti. Ama 6 ile bile kalan var yeter ki Rabbim ol desin
Oh oh oh missssss
Canim senin tüp bebek nedenin nedir? Toplama oldu mu ne zaman olacak? Kac yumurtan olustubenim de pazartesi kontur olum var hadi hayırlısı
bin kere maşallah çok iyi herseyin
dualarımız seninle canım
yok gülüm gayet iyi o daha yükselir üzülme
hgggg afiyet olsun canım
Amin cnm aynısı geçen senede oldu,saatler geçmiyor bekledim aramadılar sonra ben dayanamadım aradım 5 saat beklemiştm o günCanım bende çok uyuz oldum niye 4 buçuk diye saatler geçmiyo gibi geldi ama alev hanım kendisi arıyor Rabbim hayırlı sonuçlarla güldürsün yüzünü inşallah canımm
Valla ben dünden beri gerginim bi atamıyom üzerimden şu gerginliğimi. Ohh tadını çıkar valla:)Kader ortaklarımmmm nasılsınız ben bugun daha iyiyim valla süslendim güne geldim pasta börek yemeyeeeeeee
Niye kız sakin ol relax :)Valla ben dünden beri gerginim bi atamıyom üzerimden şu gerginliğimi. Ohh tadını çıkar valla:)
Hadi bakalim hayirlisi olsyn canimm Allah emeklerini bosa cikarmasinKızlar bende varim,transfer gununu saymazsak,bugun,2,gunum,ve zaman gecmior,,ikinci,denemem,benimde inşallah hayırlı olur
İnşallah hayırlısı olur senin icin :)Kızlar bende varim,transfer gununu saymazsak,bugun,2,gunum,ve zaman gecmior,,ikinci,denemem,benimde inşallah hayırlı olur
Kızlar bende varim,transfer gununu saymazsak,bugun,2,gunum,ve zaman gecmior,,ikinci,denemem,benimde inşallah hayırlı olur