All benden de o kadar ya sabırsızlanıyorum artık inankiYa kızlar şu tedavi bi bitsede gün sayıyor olsam daha yum toplan madı
Canım dualarım seninle inş güzel haberler alacaksınYarin tekrar test yaptiracagim.. dusuk bir ihtimal de olsa sonradan duzelebiliyormus degerler... dualarinizi bekliyorum...
Olamıyorum kız elimde değil. Bi hüngür hüngür ağlasam geçecekmiş gibi:)Niye kız sakin ol relax :)
Neden gergindin kuzuuValla ben dünden beri gerginim bi atamıyom üzerimden şu gerginliğimi. Ohh tadını çıkar valla:)
Ben agladım rahatladımOlamıyorum kız elimde değil. Bi hüngür hüngür ağlasam geçecekmiş gibi:)
kuzum sen sanki evde çok dinlendin biraz çıkıp kendini yormadan dolansan ya. En kötü avm ye git iki mağaza gez dinlen falan kafan dağılır hem alışveriş hangi kanıda iyi gelmezkiValla ben dünden beri gerginim bi atamıyom üzerimden şu gerginliğimi. Ohh tadını çıkar valla:)
Kız demin bana ne olduu balkondan disariyi izliyordum bayram çocukları geçiyordu yürüyüş vardı oturdum ağladım hüngür hüngür sonra kardeşim abla noldu dedi halime baktım gulmeye basladimOlamıyorum kız elimde değil. Bi hüngür hüngür ağlasam geçecekmiş gibi:)
Hayirlisi olsun insallah10 yıl önce dondurulmus embriyolarimdan dün 2 tanesini transfer ettiler,insallah hayırlısı olur herkes için.....
Rabbim hakkında hayırlısınıversin inş. Çocuk var mı yoksa bu işk mi?10 yıl önce dondurulmus embriyolarimdan dün 2 tanesini transfer ettiler,insallah hayırlısı olur herkes için.....
Sagolun kizlar tesekkurler,,2ci denemem,ilki,memorial,,,ikinci ise,bahceci zeki akkum diyarbakir tek embriyom var orta kalite ikinci kalitesiAynıyız canım senınle. Hayırlıs olsun ıns.nerde yaptırdın canım
canım bu benim 2 ci denemem benim sorunum kürtaj dan dolayı rahim du varı inceliği 5 yum var gibi pazartesi kesin belli olur benim adet 22 de oldu 20 adet günüm bu gün 8 ci gün canım ank özel. Hastanede Dr buldum ona yaptır cazCanim senin tüp bebek nedenin nedir? Toplama oldu mu ne zaman olacak? Kac yumurtan olustu
Oyy balım seninde mi 2 benimde 2 Rabbim yüzü müzü güldürsün inşallah kardeşimKızlar bende varim,transfer gununu saymazsak,bugun,2,gunum,ve zaman gecmior,,ikinci,denemem,benimde inşallah hayırlı olur
ben daha yeni basladım canım 8 ci gün kardeşimin ki cuma günü yum toplandı o benden önde canını sıkma allah büyük bacımAll benden de o kadar ya sabırsızlanıyorum artık inanki
Adet gününe kaç gün var? Benim 16 falan kaldı bu arada sanki geç kalındı gibi hissediyorum
canım biz tanışıyor duk dimiSagolun kizlar tesekkurler,,2ci denemem,ilki,memorial,,,ikinci ise,bahceci zeki akkum diyarbakir tek embriyom var orta kalite ikinci kalitesi
Sagol canim allah razi olsun inşallah hepimiz pozitif görürüz yas 27 buaradacanım bu benim 2 ci denemem benim sorunum kürtaj dan dolayı rahim du varı inceliği 5 yum var gibi pazartesi kesin belli olur benim adet 22 de oldu 20 adet günüm bu gün 8 ci gün canım ank özel. Hastanede Dr buldum ona yaptır caz
Oyy balım seninde mi 2 benimde 2 Rabbim yüzü müzü güldürsün inşallah kardeşim
ben daha yeni basladım canım 8 ci gün kardeşimin ki cuma günü yum toplandı o benden önde canını sıkma allah büyük bacım
cani bisey mi istiyo bulaniyo mu acaba :)Midem yine isyana başladı
Bulanıyor yaa tam iştahsızım diyorum bu seferde dünyaları yiyorum daha cok bulaniyorcani bisey mi istiyo bulaniyo mu acaba :)
Oh oh bulansınBulanıyor yaa tam iştahsızım diyorum bu seferde dünyaları yiyorum daha cok bulaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?