- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
oyy oy hadi inş emeklerinin karşılığını alırsın inş canım 5 nerdeyse bitmiş Rabbim yüzü müzü güldürsün inşallahBiter biter bende ayni sen gibi diyordum ne zaman bitecek diye simdi safak 5 kaldi darısı başına :)
Aminn hepimizin insallah persembe sabah erkenden giderim artik ilk ben açarım hastaneyi :)oyy oy hadi inş emeklerinin karşılığını alırsın inş canım 5 nerdeyse bitmiş Rabbim yüzü müzü güldürsün inşallah
Canım haklıymışsın ama çok zararı olsaydı uyarmazlar mıydı. Bilemedim ki şimdi
Evet neden uyarmıyor drlarCanım haklıymışsın ama çok zararı olsaydı uyarmazlar mıydı. Bilemedim ki şimdi
Hadi hayilrisi olsun canim benim transfer gunu endometrium 8.7 idi sana göre baya dusukmüszlar bugun yine kontorlim vardi 3 buyuk yumurtam 18. Ve 19 olmuslar. Diger 2 kucugum 11 ve 14.5 olmuslar. Endimetrium 13 mm olmus. Kan degerlerin hepsi cok iyi dedi. Bugun 22.30 da otrivelle vuracagim. Yarin hic ilac yokmus. Pazartesi de toplama olacak. Hadi hayirlisi bakalim. Yapiskan akintim oldu dedim oda ovulasyonun yaklastiginin belirtisi çok iyi dedi.
İnşallah düzelir canim sıkma canınıYarin tekrar test yaptiracagim.. dusuk bir ihtimal de olsa sonradan duzelebiliyormus degerler... dualarinizi bekliyorum...
Benimde perşembe :)Aminn hepimizin insallah persembe sabah erkenden giderim artik ilk ben açarım hastaneyi :)
Canım hakkında hayırlısı inş düzelir dua ediyoruz.Ben yine oturdum dualara başladımYarin tekrar test yaptiracagim.. dusuk bir ihtimal de olsa sonradan duzelebiliyormus degerler... dualarinizi bekliyorum...
Böyle bir durum icindemi verilmiyor rapor. olmaz inşallah sen içini ferah tutKizceler bir de şunu soracagim. Transferden sonra ertesi gün Ise baslayan var mi benim gibi .. Öğretmenim. Ohal'den dolayi rapor alamadm mecbur gttm okula. Ama arabmla gttm snfa grdm 80dakka kalkmdm yerden tenfse faln ckmadm snfta otrdm hep. Sadece merdvn cktm biraz ama yavaş yavaş. Bse olmzz dmii
Ohhh harikasınKader ortaklarımmmm nasılsınız ben bugun daha iyiyim valla süslendim güne geldim pasta börek yemeyeeeeeee
Bakalim önce kim haber verecekBenimde perşembe :)
Sabah 8 de burda ol dedi klinikBakalim önce kim haber verecek
Cancazım afiyet bal şeker olsunKader ortaklarımmmm nasılsınız ben bugun daha iyiyim valla süslendim güne geldim pasta börek yemeyeeeeeee
Neden o kadar geçki hcg 1 saate çıkıyorSabah 8 de burda ol dedi kliniksonuç 4 gibi çıkar
benim de pazartesi kontur olum var hadi hayırlısıAminn hepimizin insallah persembe sabah erkenden giderim artik ilk ben açarım hastaneyi :)
bin kere maşallah çok iyi herseyinzlar bugun yine kontorlim vardi 3 buyuk yumurtam 18. Ve 19 olmuslar. Diger 2 kucugum 11 ve 14.5 olmuslar. Endimetrium 13 mm olmus. Kan degerlerin hepsi cok iyi dedi. Bugun 22.30 da otrivelle vuracagim. Yarin hic ilac yokmus. Pazartesi de toplama olacak. Hadi hayirlisi bakalim. Yapiskan akintim oldu dedim oda ovulasyonun yaklastiginin belirtisi çok iyi dedi.
dualarımız seninle canımYarin tekrar test yaptiracagim.. dusuk bir ihtimal de olsa sonradan duzelebiliyormus degerler... dualarinizi bekliyorum...
yok gülüm gayet iyi o daha yükselir üzülmeHadi hayilrisi olsun canim benim transfer gunu endometrium 8.7 idi sana göre baya dusukmüs
hgggg afiyet olsun canımKader ortaklarımmmm nasılsınız ben bugun daha iyiyim valla süslendim güne geldim pasta börek yemeyeeeeeee
Hocam bende öğretmenim ama bi sorun yaşamadim rapor almakta ya da sonrasında tüp bebek olduğu için yaşayacağını sanmam sonuçta bu çok özel bir durumKizceler bir de şunu soracagim. Transferden sonra ertesi gün Ise baslayan var mi benim gibi .. Öğretmenim. Ohal'den dolayi rapor alamadm mecbur gttm okula. Ama arabmla gttm snfa grdm 80dakka kalkmdm yerden tenfse faln ckmadm snfta otrdm hep. Sadece merdvn cktm biraz ama yavaş yavaş. Bse olmzz dmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?