Belkide ikizdir hayırlı olsun :)Arkadaslar benim deger 844,40 ya simdi normal mi normalden yuksek mi hic anlamiyorum bu degerlerden tek bildigim bu degerle hamileyimde :)
benim 12.gün 129 çıkmıştı çok da anlamıyorum gerçi kalp atışlarını ne zaman duyacaksın kısmetse ?Bugun 13. Gun ilk defa bugün kan testi verdim
Allah tan ümit kesilmez canım doktorunla konuşunca bize bilgi ver olur mu? sonradan artış gösterecektir belki...Hamileyim ama sonu iyi degil.. ulasamadim hemsireme... bilmiyorum ki
Sonuc iyi degil dedi hemsirem... yarin doktorla gorusecegim...Allah tan ümit kesilmez canım doktorunla konuşunca bize bilgi ver olur mu? sonradan artış gösterecektir belki...
1 hafta sonrabenim 12.gün 129 çıkmıştı çok da anlamıyorum gerçi kalp atışlarını ne zaman duyacaksın kısmetse ?
Arkadaslar benim deger 844,40 ya simdi normal mi normalden yuksek mi hic anlamiyorum bu degerlerden tek bildigim bu degerle hamileyimde :)
İyi değil derken düşme tehlikesi mi var canımSonuc iyi degil dedi hemsirem... yarin doktorla gorusecegim...
Cok tesekkur ederim :)Gözün aydın kuzum çok sevindim rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :)
Hayırlısı olsun canım rabbim hakkında hayırlısını versin.. gerçekten üzüntünü yaşadım içimin en derininden..Sonuc iyi degil dedi hemsirem... yarin doktorla gorusecegim...
Baya yüksek cnm ikiz kesinArkadaslar benim deger 844,40 ya simdi normal mi normalden yuksek mi hic anlamiyorum bu degerlerden tek bildigim bu degerle hamileyimde :)
Artis iyi degil dedi yuzde 80 artmaliydi dedi... yarin doktora diyeyim arayalim dedi.. tesekkür ederimİyi değil derken düşme tehlikesi mi var canım
Sonucu mutlaka bildir canım lütfen inş Rabbim bi mucize yaratır ve güzel sonuçlar olur..Artis iyi degil dedi yuzde 80 artmaliydi dedi... yarin doktora diyeyim arayalim dedi.. tesekkür ederim
canım çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin sanaSonuc iyi degil dedi hemsirem... yarin doktorla gorusecegim...
Hunca var paraben ve parafin içermiyor saç kremide var ben uzun zamandır kullanıyorum çok da memnunum fiyatida çok uygun duş jeli de dalan in çok güzel o da parabensiz tavsiye ederimbende öğrendiğimden beri paraben içermeyen duş jeli aldım şampuanda araştırıyorum .:))
aklımda olsun bakayım dışarı çıktığımda sağolasın .duş jeli yves rocher kullanıyorum şimdilik bitince bakarım onadaHunca var paraben ve parafin içermiyor saç kremide var ben uzun zamandır kullanıyorum çok da memnunum fiyatida çok uygun duş jeli de dalan in çok güzel o da parabensiz tavsiye ederim
evet oldu bana doktorum uyarmıştı zaten bu konuda .hatta kan sonucum iyi cıktı ama hala ara ara geliyor normaldir dedi . yerleşiyordur inş bebişinSelam kızlar hepinizin tedavisi pozitif sonuclanir insallah...bugün 3.gun olan 1 tane embriyo transferi oldum. Yanlız aksam tuvalette peçeteye kahverengi minik bir tortu geldi kızlar sizde de oldumu bu yazarmsnz lütfen
Ay canm insallah ya korktum ya doktor uyardı ama tortu şeklinde gelme ihtimalinden bahsetmedi. Böyle bişey görünce de tedirgin oldum. Çok teşekkür ederim cvbin icin. Kan sonucum iyi çıktı demişsin Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin canm darısı basimiza:)evet oldu bana doktorum uyarmıştı zaten bu konuda .hatta kan sonucum iyi cıktı ama hala ara ara geliyor normaldir dedi . yerleşiyordur inş bebişin
rica ederim ,amin cnm inş güzel haberler verirsin sende :))Ay canm insallah ya korktum ya doktor uyardı ama tortu şeklinde gelme ihtimalinden bahsetmedi. Böyle bişey görünce de tedirgin oldum. Çok teşekkür ederim cvbin icin. Kan sonucum iyi çıktı demişsin Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin canm darısı basimiza:)
İnşallahhhhhrica ederim ,amin cnm inş güzel haberler verirsin sende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?