Alla alla benim okadar değil. Çenemde şakaklarımda alnımda falan çıktı benimGerçekten öyle canımdoğum kontrol hapı kullandım doktorun tavsiyesi ile tüp bebek tedavim için geçen aydan önce o zaman yüzüm bi görsen bi natural bi natural bi ay sonra doldu neredeyse küçük kırmızı
Demi ya sonuçta jel falan sürüyolsr ediyolar. Temizlik imandan gelir :))))Ya bir de pis neticede o ortamlar, en iyi yerde bile. Bence de tepeden tırnağa yıkanmak en doğrusu hastanelerden gelince:)
Çok abartı bence saçmalığın ötesiEvet tabi bende kadın doğum kontrolü sonrası alıyorum ama şöyle bi durum var bizim yaptığımız takva boyutu bazıları bunu zorunluluk olarak görüp namazını falan terkediyo
im alnımda cıktı hep bide ufak tepek yanak bölegelerşndeAlla alla benim okadar değil. Çenemde şakaklarımda alnımda falan çıktı benim
Sorma yaa ben 6 yı bitirdim ya sizler . . ne gecmek bilmezmis bu zamanEnemmmm kızlar bugün de bittiya
Bendensin sporAy iwetya kaldı 6
Azzıcık kaldı yaAy iwetya kaldı 6
Benim 5 bitti kız bana 11 gün verdiler beklemek içinBendensin spor
benim bugun hariç 3 kalıyorrSorma yaa ben 6 yı bitirdim ya sizler . . ne gecmek bilmezmis bu zaman
Ay kız sizin bitti resmen ne güzelya. Şimdiden heyecan yaptım :)))B
benim bugun hariç 3 kalıyorr
Sen minnoşsun, ergensin olur oyle sivilceler:)Alla alla benim okadar değil. Çenemde şakaklarımda alnımda falan çıktı benim
Ay amanın vallah ben bugunden başladım hafiften heyecanlanmaya unutuyorum cogunlukla ama birden aklıma gelince gülümsüyorumAy kız sizin bitti resmen ne güzelya. Şimdiden heyecan yaptım :)))
Benim de:)B
benim bugun hariç 3 kalıyorr
Kız siz hastaneye gidip gelene kadar ben kalpten giderşm beklerken :))))Ay amanın vallah ben bugunden başladım hafiften heyecanlanmaya unutuyorum cogunlukla ama birden aklıma gelince gülümsüyorumbitti nerdeyse kızz Doei
Vay arkadaş nasıl geçiyor ya. Ne saçma şeyler izledim tv de : no brain, no pain:)) ohh mis gibi kafalar haha:) Salı sabah gideriz kısmet olursaAy amanın vallah ben bugunden başladım hafiften heyecanlanmaya unutuyorum cogunlukla ama birden aklıma gelince gülümsüyorumbitti nerdeyse kızz Doei
Benim normal de de var dı canım evvelden gelen boynum da kollarım da sırtım da yüzümde öyle olunca çok geliyor gözümeAlla alla benim okadar değil. Çenemde şakaklarımda alnımda falan çıktı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?