2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Hakkında hayırlısı olsun

Canım benim hakkında hayırlısı yarını bekle

Kızlar bızım gebelık haftamıs neye gore hesaplancak sımdı transfere gore mı

Fitili şehvetle sokmak mı? Bence kimse öyle sokamaz, kesinlikle inanmam. :))) Zorla giriyor zaten ne zevki be(
Bencede kimsenin fitille şehvetleneceğini sanmam ama bu konu çok soruluyo mesela kadın doğum kontrolleri de bunun gibi o çatalda şehvet alacak halin yok e hüküm belli millet boşu boşuna birbirinin aklını bulandırıyo

Ben manevi olarak rahat edemediğimden doktordan gelince gusül alırım ama bozuldumy diye hiç düşünmem hani başkası gördü etti temiz olayım diye yani

Evet millet aklina geldiğince konuşmayı çok seviyor .

Hemde nasıl ergenliğe yeni girenler gibiyim:)
Gerçekten öyle canım doğum kontrol hapı kullandım doktorun tavsiyesi ile tüp bebek tedavim için geçen aydan önce o zaman yüzüm bi görsen bi natural bi natural bi ay sonra doldu neredeyse küçük kırmızı

Ben manevi olarak rahat edemediğimden doktordan gelince gusül alırım ama bozuldumy diye hiç düşünmem hani başkası gördü etti temiz olayım diye yani
Ya bir de pis neticede o ortamlar, en iyi yerde bile. Bence de tepeden tırnağa yıkanmak en doğrusu hastanelerden gelince:)

Evet tabi bende kadın doğum kontrolü sonrası alıyorum ama şöyle bi durum var bizim yaptığımız takva boyutu bazıları bunu zorunluluk olarak görüp namazını falan terkediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…