Arkadaşımın abisi kadın dogumcu onu aricam birazdanE ebruli3355 şehrindeki bir kadın doğum doktorunu arasan bir tanıdığının mutlaka vardır ya da acilde varsa git önce ara bence
Bence de iyi edersin onlar da bilir elbette.Arkadaşımın abisi kadın dogumcu onu aricam birazdan
Geçmiş olsun cnmCok gecmıs olsun canım
Hayırdır inş cnm bilemedim tuvaletim gelince benim öle olmuştu bi kere ben her şeyi tuvalete bağlıyom yalnızSağ kasığımda feci bir ağrı var iki saattir, topalladım wc ye giderken yine.
Bencede bi dr arasan iyi edersinArkadaşımın abisi kadın dogumcu onu aricam birazdan
Nasıl bir agrı kramp gibi mi cnmSağ kasığımda feci bir ağrı var iki saattir, topalladım wc ye giderken yine.
Ara ara benide vuruyorSağ kasığımda feci bir ağrı var iki saattir, topalladım wc ye giderken yine.
Hemen ara canım bekleme benceArkadaşımın abisi kadın dogumcu onu aricam birazdan
Aynen:////Nasıl bir agrı kramp gibi mi cnm
Hemmde ne sivilceeeSivilce çıkarıyorum hani adetten önce çıkar ya sizde de oluyor mu kızlar
Ay :) ama bunlar güzel şeyleeer :)Aynen:////
Bu ne böyle/:::Ara ara benide vuruyor
Kız doğalgaz ı aç yada elektrik sobayı yak ben öyle yapıyorum soğukAy ben de oyleyım kac gundur ısınamıyorum ıkı katncorap uzerıne ev patıgı gıydım ustumde polar cıft kat battanıye yıne ısınamadım. En sonunda sıcak su torbasıyla cozdum meseleyı
ben unuttum sana hamilesin demişler miydi hatırlayamıyorumAradım söylediklerine göre gebelik olmamis dedi ignelerden değer yüksek çıkmış olabilir dedi bugünde yat dinlen yarın bi tahlil yaptir değer yükselirse müdahale edilir değer dusmusse zaten olmadı demek dedi
Öyle olsun:))pikiAy :) ama bunlar güzel şeyleeer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?