Bu aksam bende yasayayim ayni patlamayı durO kadar bunaldım ki yatak halinden yani ağlamaya başladımçünkü hergün aynı şeyleri yapıyorum iğneden ipliğe herşey aynı hergün aynı bü an patlama yaşadım eşim biraz arabayla dolaştırdı rahatladım
Valla aklıma geldikçe içiyorum bende duydum onuda normaldede çok sewiyom zaten dayanamıyom:)4 içme hayatım 3 ten sonrası zarar bende 3 içiyorum
3-4litre hemide :)))
Benimkide karşı apartmanda ama 5 te geliyor istenKıyamam benim annem çok yakın Allahtan şükürler olsun. Bende 15.00da yapıyorum:)
Bende ya suyu hiç sevmem 3 gün içmesem aklıma gelmiyor cidden ama midem almaya almaya içiyorumBen zor içiyorum ama içiyorum:/
ay anlamadım bir anda ağlamaya başladımBu aksam bende yasayayim ayni patlamayı durbıktırdı yaw isterse kalkma ben ördek getireyim diyor nede olsa tohumuna para saydık diyor
Benimde ucunda bekliyor zaten kesin ağlarım bide benim oglan okulda arkadaslarina bizim tüpten bebegimiz olcak demiş ben kimseye söylememistim sabahtan beri arayan arayana millet ne merakli yaaaay anlamadım bir anda ağlamaya başladım
Ahahahah seninkide çok iyiymiş. Ördeğe kadar gitmiç olay:)))Bu aksam bende yasayayim ayni patlamayı durbıktırdı yaw isterse kalkma ben ördek getireyim diyor nede olsa tohumuna para saydık diyor
Ben 68 ile başladım hala suan 68.4Kilo aldınız mı peki kızlar ben tedaviye 54.5 la başladım şuan 57.5 im
Temam 3 ltrede bırakırım:)Canım cok ıcme bobreklerını yorarsın. Azında fazlasında zarar.
Bende ya suyu hiç sevmem 3 gün içmesem aklıma gelmiyor cidden ama midem almaya almaya içiyorum
Ahahahaha kız güldürdün beni Allahta seni güldürsün. Tüpten bebekBenimde ucunda bekliyor zaten kesin ağlarım bide benim oglan okulda arkadaslarina bizim tüpten bebegimiz olcak demiş ben kimseye söylememistim sabahtan beri arayan arayana millet ne merakli yaaa
Adam napacagini şaşırdı artıkAhahahah seninkide çok iyiymiş. Ördeğe kadar gitmiç olay:)))
Kilo aldınız mı peki kızlar ben tedaviye 54.5 la başladım şuan 57.5 im
Ahahahaha kız güldürdün beni Allahta seni güldürsün. Tüpten bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?