Canım bilmiyorum gazım var kaç gündür kabızlık vardı dün bi rahat ettim 6.günüm bugün sol kasığım da ağrı vurup duruyor jeli kullandıktan sonra adet olucakmışım gibi ağrı hissettim alttan rahim den yani jelimde en fazla sarı oluyor kahverengi gibi gelmiyor artık dün akşamdan beri normal migaz olabilir :))) benimde adet sancısı sandımda gaz çıkmıştı kendi kendime çok güldüm
Gayet normal canım normal yolla hamiş kalanlarda bu şeyleri yaşıyorlarCanım bilmiyorum gazım var kaç gündür kabızlık vardı dün bi rahat ettim 6.günüm bugün sol kasığım da ağrı vurup duruyor jeli kullandıktan sonra adet olucakmışım gibi ağrı hissettim alttan rahim den yani jelimde en fazla sarı oluyor kahverengi gibi gelmiyor artık dün akşamdan beri normal mi
ben 2 senedir işsizim bulamadım genelde'' cocuk yok belki çocuk yapar işten cıkarım'' diye düşünüp almak istemedilerbu arada herkes evde mi şuan ? benim gibi kariyerini çocuk yapmak için zirvede terkeden var mı
Teşekkür ederim inşallah inşallah inşallah hamile yizdir inşallahGayet normal canım normal yolla hamiş kalanlarda bu şeyleri yaşıyorlar
bende bende :)) isimleri bile hazır bi sağlıkla gelmeleri kaldıAy ben bi kız bir erkek :):):):)
ben test sonrası da kullanmaya devam ediyorum hatta oksapar iğneye de devam ediyorum .bi coraspirin bıraktımMinnoşlar benim jel bitti bittiğinde kesiyormuyuz yoksa alıp test gününe kadar kullanıyormuyuz ona göre bugün aldırayım eczane kapanmadan
bende bende :)) isimleri bile hazır bi sağlıkla gelmeleri kaldı
AMİNNNRabbim herkes e hakkından hayırlı olanı nasip et amin.. bizi kötü aksi şükürsüz sabırsız kullarından eyleme Yarabbiii amin .bizi çıkmış olduğumuz emekli zahmetli hayırlı yoldan hayır haberle ilerlememizi nasip eyle Yarabbiii amin ümmeti muhammed e isteyen herkese içinde de bizlere hayırlı sağlıklı salih evlat nasip eyle amin şüphesiz sen yeminini bozmazsın...
hadi inşallah :))Off bebe şebe dolacak buralaaaray inşallahhh
aferin güzel demişinValla benimkilerin isimleri de hazır canım geçenlerde kayınvalidem benim adım konacak mecburen dedi bana bende hayır asla öle bişe olmayacak dedim ben zor sahip oldum adını ben koyarım dedim
bu arada hoşgeldin aramıza :)) sağlıkla doğsunlarda anlaşırsınız orası kolay ikna edersin istedğin isimeBende de hazır valla ama eşimle anlaşamadık henüz
Bi tek sen eksiksin işim gücüm herşeyim tamam diyorum bebişime
benimde oldu kahverengi akıntım hatta kırmızı gibi pıhtı atıp gene kahveye döndü bugün çok şükür minik damla dısında gelmedi doktrm olabilr dediği için içim rahat zaten iiyi düşünelim iyi olsun dimi ? :)) yediklerine dikkat et gaz yapıcı şeylerden uzak dur kayısı kompostosu veya kuru kayısı ye , iç belki daha rahatlarsın...Canım bilmiyorum gazım var kaç gündür kabızlık vardı dün bi rahat ettim 6.günüm bugün sol kasığım da ağrı vurup duruyor jeli kullandıktan sonra adet olucakmışım gibi ağrı hissettim alttan rahim den yani jelimde en fazla sarı oluyor kahverengi gibi gelmiyor artık dün akşamdan beri normal mi
adı da kesin kötüdür:)))Valla benimkilerin isimleri de hazır canım geçenlerde kayınvalidem benim adım konacak mecburen dedi bana bende hayır asla öle bişe olmayacak dedim ben zor sahip oldum adını ben koyarım dedim
bu arada hoşgeldin aramıza :)) sağlıkla doğsunlarda anlaşırsınız orası kolay ikna edersin istedğin isime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?