Bende çocuk gelişimi bitirdim çalısıyordum ama eşim asker oldugu için tayin endeniyle işi oturtamadım evdeyim uzun zamandır çocuk kreş çagına geldiğinde bende çalısmaya devam etmeyi düşünüyorum çocugumu ilk seneler kendim büyütmek ve eğitmek isterim :):):):)
Sy 110'da sana mesaj yazmıştım gozunden kaçtı heralde:) sende neler var? Demiştim:))Hoşbulduk canımannem babamla kahvaltı hazırlarken 3 kişiyiz yetmez falan diyodu ben de 3 mü dedim bebişlerim var benim 5 kişiyiz doyurdum karınlarını geldim
Neşeeee:)) Site kurulduğundan beri bu kadar güzel muhabbet görmedi bence:)) hoşgeldin. test sonucu ile ilgili yazdıklarımızı okuduysan ok:) okumadıysan bu sabahki sayfalara bir bakıver. Çocuk kertiyorduk:)) Sende ne var:)))
Tabiki imkanı olan kendi büyütmeli bence de çocugun herşeyi öğrendiği yaşlarda karmaşa yaşamaması için :)evet kesinlikle anneanne babaanne elinde çocuk büyütmek inanın çok iyi olmuyo tamam çok iyi bakan da var ama bir anne olarak otoriteniz sarsılıyor bir anne eğer mümkünse kendi yetiştirmeli çocuğunu çünkü çocuğunuzun o yılları bir daha geri gelmiycek. Tabi bu dediklerimi çalışmak zorunda olan annelerden tenzih ediyorum
Sy 110'da sana mesaj yazmıştım gozunden kaçtı heralde:) sende neler var? Demiştim:))
hamileyim canım inşallah :)
İnşallah canım benim çok sevindim inşallah hepimizin pozitif olsun inşallah gözün aydın olsunhamileyim canım inşallah :)
Ben de iki erkek gibi hissediyorum sanki:) Hiç önemli değil hayırlısı olsun dilerim cinsiyeti sayısı vs. Allahım hislerimizi gerçeğe çevirsin hamile olalım insallah Cuma gününün yüzüsuyu hürmetine:)Okudum canım ben de sabredeceklerdenim. Bu anlarımın tadını kaçırmaya hiç niyetim yokben bi kız bi erkek hissediyorum yarışmaya istanbuldan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara da başarılar diliyorum
Ay ben bi kız bir erkek :):):):)Ben de iki erkek gibi hissediyorum sanki:) Allahım hislerimizi gerçeğe çevir Cuma gününün yüzüsuyu hürmetine:)
Ayy doei koptum evet sorma ziyan oldu hepsiAy canım ya haklısın. Şimdiye kadar wclerde peçetelerde ziyan ettiler evlenmeden önce, şimdi kıymetini anlamışlardır:))) Allah sevindirsin hepimizi:))
Ben de iki erkek gibi hissediyorum sanki:) Allahım hislerimizi gerçeğe çevir Cuma gününün yüzüsuyu hürmetine:)
Kesinlikle katılıyorum benim gözümün önünde örnek var ablamın kızı annem baktı hep çok şımarık oldu hayırı bilmiyor çünkü anne baba hayır dese ananeyle dedeye koşuyoevet kesinlikle anneanne babaanne elinde çocuk büyütmek inanın çok iyi olmuyo tamam çok iyi bakan da var ama bir anne olarak otoriteniz sarsılıyor bir anne eğer mümkünse kendi yetiştirmeli çocuğunu çünkü çocuğunuzun o yılları bir daha geri gelmiycek. Tabi bu dediklerimi çalışmak zorunda olan annelerden tenzih ediyorum
Ayy doei koptum evet sorma ziyan oldu hepsi
Ayy çok sevindim kendimi olmuş kadar mutlu oldum umarım bir sorun çıkmaz ve sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın doktorun kimdi ve süreç nasıldı zahmet olmazsa ve sıkılmazsan anlayabilirsiniz
Ahahahah kız delisiniz siz vallahi delisiniz:))))ay valla ya ben de sıktın sıktın bana posasını bıraktın diyorum
Allah seni inanmayın kız şöyle şeylere :)Ay valla sağlıklı olsunlarda cinsiyet hiç önemli diil. Yüzük testi yaptım bi kız bı erkek çıktı
İyi olmana sevindim keyfine bak canım bende evi topladım kendimi yormadan napıyım dayanamıyorum evi dağınık görmeye enerjimi alıyor :) selavat vakti bugün cuma gün ü inşallah hacetlerimiz gerçekleşirBen evde köşede sultan sultan oturuyorum :)) içime su serpiyorsunuz sizi okumaktan başka birşey yapmıyorum. Dua ediyorum okuyorum birde yaptıgım bu rabbim hepimizi güldürsün.@Karadut41 aradım ilaçları 2 ye çıkardılar daha erken diyor adet içinde, eğer artarsa kırmızı kana dönerse Ozaman iğne olcakmışım.Dinlen dedi.Benimde test gününü adet günlerime denk
Hehehe:))) Neyse ki bitti kötü günler insallah sağlıkla al bebeklerini kucağınaAyy doei koptum evet sorma ziyan oldu hepsi
hoşgeldin aramıza canım Rabbim hayırlı sonuçlarla sevindirsin 12 günlük bu serüvenin tadını çıkar :)
Kesinlikle katılıyorum benim gözümün önünde örnek var ablamın kızı annem baktı hep çok şımarık oldu hayırı bilmiyor çünkü anne baba hayır dese ananeyle dedeye koşuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?