2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

evet kesinlikle anneanne babaanne elinde çocuk büyütmek inanın çok iyi olmuyo tamam çok iyi bakan da var ama bir anne olarak otoriteniz sarsılıyor bir anne eğer mümkünse kendi yetiştirmeli çocuğunu çünkü çocuğunuzun o yılları bir daha geri gelmiycek. Tabi bu dediklerimi çalışmak zorunda olan annelerden tenzih ediyorum

Okudum canım ben de sabredeceklerdenim. Bu anlarımın tadını kaçırmaya hiç niyetim yok ben bi kız bi erkek hissediyorum yarışmaya istanbuldan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara da başarılar diliyorum

Tabiki imkanı olan kendi büyütmeli bence de çocugun herşeyi öğrendiği yaşlarda karmaşa yaşamaması için :)

Ben de iki erkek gibi hissediyorum sanki:) Hiç önemli değil hayırlısı olsun dilerim cinsiyeti sayısı vs. Allahım hislerimizi gerçeğe çevirsin hamile olalım insallah Cuma gününün yüzüsuyu hürmetine:)

Ben de iki erkek gibi hissediyorum sanki:) Allahım hislerimizi gerçeğe çevir Cuma gününün yüzüsuyu hürmetine:)

Ay valla sağlıklı olsunlarda cinsiyet hiç önemli diil. Yüzük testi yaptım bi kız bı erkek çıktı

Kesinlikle katılıyorum benim gözümün önünde örnek var ablamın kızı annem baktı hep çok şımarık oldu hayırı bilmiyor çünkü anne baba hayır dese ananeyle dedeye koşuyo

doktorum alev hanımdı canım
benim eşi azosperm olduğu için yine o klinikte alper beye ameliyat oldu.sperm bulununca
sonrasında adetimle beraber tedavi başladı
adetin 3. günü muayene oldum iğneler yazıldı ve vurulmaya başladım.3 günde bir yumurta takibine gittim.
yumurtalar uygun boyuta ulaşınca çatlatma iğnesi vuruldu 2 gün sonra da yumurta toplama işlemi oldu
eşten alınan spermlerle yumurtalar döllendirildi. 3 gün sonra kaliteli olan 3. gün embriyosunu transfer ettiler

süreçten keyif almaya bak sürekli pozitif düşün Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız :)

İyi olmana sevindim keyfine bak canım bende evi topladım kendimi yormadan napıyım dayanamıyorum evi dağınık görmeye enerjimi alıyor :) selavat vakti bugün cuma gün ü inşallah hacetlerimiz gerçekleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…