Sağol cnm,yormadan yavaş yavaş dikkat et :)İyi olmana sevindim keyfine bak canım bende evi topladım kendimi yormadan napıyım dayanamıyorum evi dağınık görmeye enerjimi alıyor :) selavat vakti bugün cuma gün ü inşallah hacetlerimiz gerçekleşir
bu arada herkes evde mi şuan ? benim gibi kariyerini çocuk yapmak için zirvede terkeden var mı
Bana testi yapana kadar kullanacaksın dedi kuzumMinnoşlar benim jel bitti bittiğinde kesiyormuyuz yoksa alıp test gününe kadar kullanıyormuyuz ona göre bugün aldırayım eczane kapanmadan
kaç yumurtan vardı kaç tanesi döllendi cnmdoktorum alev hanımdı canım
benim eşi azosperm olduğu için yine o klinikte alper beye ameliyat oldu.sperm bulununca
sonrasında adetimle beraber tedavi başladı
adetin 3. günü muayene oldum iğneler yazıldı ve vurulmaya başladım.3 günde bir yumurta takibine gittim.
yumurtalar uygun boyuta ulaşınca çatlatma iğnesi vuruldu 2 gün sonra da yumurta toplama işlemi oldu
eşten alınan spermlerle yumurtalar döllendirildi. 3 gün sonra kaliteli olan 3. gün embriyosunu transfer ettiler
süreçten keyif almaya bak sürekli pozitif düşün Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız :)
Ahahah çok iyi demişsin vallahi :) ben kendim sadece 3 kişiyim diyeydin :))))
Teşekkür ederim aldırırım şimdiBana testi yapana kadar kullanacaksın dedi kuzum
test gününe kadar devamMinnoşlar benim jel bitti bittiğinde kesiyormuyuz yoksa alıp test gününe kadar kullanıyormuyuz ona göre bugün aldırayım eczane kapanmadan
Allah seni inanmayın kız şöyle şeylere :)
Kızlar suan öğle ezanı okunana kadar duaların en çok kabul oldugu vakit hadi 2 şer rekat namaz kılın ve dua edin kaçırmayın bu güzel vakti ben yaptım sizde yapınBoşaltın burayı bir Allah diyin, Kuran diyin, Kitap diyin vır vır vır sabahtan beri:)) Kızlar şaka bir yana toplu dua mı edelim napalım ezan okunuyor ne okusak napsak?
Boşaltın burayı bir Allah diyin, Kuran diyin, Kitap diyin vır vır vır sabahtan beri:)) Kızlar şaka bir yana toplu dua mı edelim napalım ezan okunuyor ne okusak napsak?
Yüzük testi mi ? İlk defa duydum o nedir cnmAnneme de yaptım doğru çıktı kız kocamada yaptım babama dainandığından degıl de hosuma gidiyo
Rabbim herkes e hakkından hayırlı olanı nasip et amin.. bizi kötü aksi şükürsüz sabırsız kullarından eyleme Yarabbiii amin .bizi çıkmış olduğumuz emekli zahmetli hayırlı yoldan hayır haberle ilerlememizi nasip eyle Yarabbiii amin ümmeti muhammed e isteyen herkese içinde de bizlere hayırlı sağlıklı salih evlat nasip eyle amin şüphesiz sen yeminini bozmazsın...Boşaltın burayı bir Allah diyin, Kuran diyin, Kitap diyin vır vır vır sabahtan beri:)) Kızlar şaka bir yana toplu dua mı edelim napalım ezan okunuyor ne okusak napsak?
Yüzük testi mi ? İlk defa duydum o nedir cnm
Rabbim herkes e hakkından hayırlı olanı nasip et amin.. bizi kötü aksi şükürsüz sabırsız kullarından eyleme Yarabbiii amin .bizi çıkmış olduğumuz emekli zahmetli hayırlı yoldan hayır haberle ilerlememizi nasip eyle Yarabbiii amin ümmeti muhammed e isteyen herkese içinde de bizlere hayırlı sağlıklı salih evlat nasip eyle amin şüphesiz sen yeminini bozmazsın...
Aaa çok şaşırdımAlyansa ip geçirip sol bileğinin üstüne tutuyosun yuvarlak dönerse kız düz bi şekilde sallanırsa erkek diyorlar. Ben de denedim önce kız sonra erkek çıktı. 3. De durdu sallanmadı hiç. İlginç bi test biz iki kardeşiz annem de 3 kere sallandı cunku annemın bı tane de kaybı var.
kaç yumurtan vardı kaç tanesi döllendi cnm
Ahahah demi ben sonuna kadar kullanıom bu durumumu nazımj niyazımı yapıyom:))Aynen ya bi anda 3 kişi olmaz da ayrı zevkli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?