2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Minnoşlar benim jel bitti bittiğinde kesiyormuyuz yoksa alıp test gününe kadar kullanıyormuyuz ona göre bugün aldırayım eczane kapanmadan

bu arada herkes evde mi şuan ? benim gibi kariyerini çocuk yapmak için zirvede terkeden var mı

Ben çalışıyorum canım amacım doğuma kadar çalışıp doğum iznini de kullandıktan sonra bebeişlerime kendim bakmak eminin anane babanne de cok ıyı bakar ama ben her anlarına şahit olmak kendim öğretmek istiyorum. ıkız olursa da ananne bananne destek olurlar zaten tek kısı yetmez

kaç yumurtan vardı kaç tanesi döllendi cnm

Boşaltın burayı bir Allah diyin, Kuran diyin, Kitap diyin vır vır vır sabahtan beri:)) Kızlar şaka bir yana toplu dua mı edelim napalım ezan okunuyor ne okusak napsak?
Kızlar suan öğle ezanı okunana kadar duaların en çok kabul oldugu vakit hadi 2 şer rekat namaz kılın ve dua edin kaçırmayın bu güzel vakti ben yaptım sizde yapın

Boşaltın burayı bir Allah diyin, Kuran diyin, Kitap diyin vır vır vır sabahtan beri:)) Kızlar şaka bir yana toplu dua mı edelim napalım ezan okunuyor ne okusak napsak?
Rabbim herkes e hakkından hayırlı olanı nasip et amin.. bizi kötü aksi şükürsüz sabırsız kullarından eyleme Yarabbiii amin .bizi çıkmış olduğumuz emekli zahmetli hayırlı yoldan hayır haberle ilerlememizi nasip eyle Yarabbiii amin ümmeti muhammed e isteyen herkese içinde de bizlere hayırlı sağlıklı salih evlat nasip eyle amin şüphesiz sen yeminini bozmazsın...

Yüzük testi mi ? İlk defa duydum o nedir cnm

Alyansa ip geçirip sol bileğinin üstüne tutuyosun yuvarlak dönerse kız düz bi şekilde sallanırsa erkek diyorlar. Ben de denedim önce kız sonra erkek çıktı. 3. De durdu sallanmadı hiç. İlginç bi test biz iki kardeşiz annem de 3 kere sallandı cunku annemın bı tane de kaybı var.

Bütün kalbimle kocaman bi amiiinn

Aaa çok şaşırdım

Meryem suresinden bir bölüm. Allah ol desin yeter olmıycak hiç birşey yoktur.

Eklentiler

• IMG_4432.PNG
    170,5 KB · Görüntüleme: 41
kaç yumurtan vardı kaç tanesi döllendi cnm

14 yumurta toplandı 10u döllendi. 8i bölündü. transferin olduğu gün 1 embriyo transfer edildi 1. kalite olan 3ü donduruldu. diğerleri yavaş ilerliyo izlenecek dediler. sonra aradılar 2sini daha dondurduk dediler.toplamda dondurulmuş 5 yumurtam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…