2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

aaa cook sevindim canim tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin. yapmayınca korkuyodum valllaha okumsuz diye sormakta bike kararsizdim. ama cok sevindim
Senden başka kimseninde aklına gelmedim allah razı olsun darısı herkesede 2.tahlil çok önemli bide kese ye ne zaman bakiliyorki

Senden başka kimseninde aklına gelmedim allah razı olsun darısı herkesede 2.tahlil çok önemli bide kese ye ne zaman bakiliyorki
ins ikinci tahlilinde yuksek cikar. doktoruna göre degisiyo ilk kontrol kimi haftasına cagriyo keseye bakiyo, kimi 2 hafta sonra çağırıp hem kese hemde kalp atışını dinketiyo. hayırlısı artık. senin adına gerçekten çok sevindim

Arkadaşlar şoktayım. Bugün kalp atışını duymaya gittik veeeee bir kese daha çıktı yani ikiz geliyooor. İkisinin de kalp atışlarını duyduk

canım ne guzel bı suprız yapmıs sana senın ufaklık :) ıns saglıklı bı sekılde önce karnında sonra kucagında buyurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…