2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Tanıdık tanımadık herkese hep ediyorum zaten canım Allah ım isteyen herkeslere nasip etsin
Amin. Amin idrar testi yap hatra sakla nde belrtilern oldmu hc benm Adet günü pazr ile çarşamba yani bugün mutlaka olmam lazm pazr gecsnden beri belm agryo aynı adet sancısı gibi hemde oldum olcm sNki

Amin. Amin idrar testi yap hatra sakla nde belrtilern oldmu hc benm Adet günü pazr ile çarşamba yani bugün mutlaka olmam lazm pazr gecsnden beri belm agryo aynı adet sancısı gibi hemde oldum olcm sNki
Canım benimde 7. Gün belim kasığım sırtım fln ağrımıştı çok bi de ara ara kasığıma kramp giriyo gibi oluyo. Benimde normal adet tarihimden 6 gün geçti canım

Canım benimde 7. Gün belim kasığım sırtım fln ağrımıştı çok bi de ara ara kasığıma kramp giriyo gibi oluyo. Benimde normal adet tarihimden 6 gün geçti canım
Ay allah m nolur yarn pzitf sonc alm bnde vallahi koca başlıkla yazcm ya bu testlere belrtilere rağmen pzotf olrsam tam.mucize olck

Arkadaşlar şoktayım. Bugün kalp atışını duymaya gittik veeeee bir kese daha çıktı yani ikiz geliyooor. İkisinin de kalp atışlarını duyduk
Aaaaa süperrr:) hayırlı olsun canım oh ikisi bi anda büyüsünler sağlıkla inşallah gözün aydın diyelim tekrardan:)

Arkadaşlar şoktayım. Bugün kalp atışını duymaya gittik veeeee bir kese daha çıktı yani ikiz geliyooor. İkisinin de kalp atışlarını duyduk
Ayyy inanamiyor çokkkk guzel bir duygu olmali senin adina cok sevindim Rabbim saglikli sihhatli dogum nasip etsin canim darisida basimiza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…