2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kalp atışı duyulmaz zaten dedi doktorum onun için sonra bakıcaz dedi ne bilim şu 3 ay bi geçse de bende rahatlasam çok pimpirikliyim

canım nası gidiyo hamilelik. benım mıde bulantılarım basladı yemek yesem bı turlu yemesem bı turlu bı de acayıp sısım karnım 5 aylık gıbı çıktı resmen. ben de bı an once 12. haftayı bıtırmek ıstıyorum artık. bebegım saglıklı olsun her turlu yan etkısıne razıyım ama tek endısem ona bısey olması.

Canım ben transferden sonra hem coraspin hemde clexan iğneyi kullanıyorum. Benimde daha önce kaybım olduğu için kan sulandırıcı iğneyi 3-4ay kullanabiliriz dedi

çok şükür canım. değerin yüksekti tek bebek mi göründü canım? ben en son transferimin 17. gününde baktırmıstım 2341 cıkmıstı cok merak edıyorum tek mı cıft mı acaba :)
Evet canım 11.gün 369 çıktı 13.gün 1119 çıktı ama tek gördü. Bakalım asıl doktorumuz ne görecek

duruma göre değişir canım işim ağır değil . annem ve kayınvalidem :)
İşin ağır değilse hiç bırakma zaten canım benim. Ben gebeliğimi öğrendim işten ayrıldım. İlkinde çok yoğun çalışıyordum. Bunda tadını çıkarmak istedim

Canım ben transferden sonra hem coraspin hemde clexan iğneyi kullanıyorum. Benimde daha önce kaybım olduğu için kan sulandırıcı iğneyi 3-4ay kullanabiliriz dedi
Cok sagol canm rahatladim valla benim dr da bir tuhaf biz 4 yilda zor gorduk adam keseyi sallamiyor kalbi atarsa bebek diyor dikkatimi dagitti ilaci birakmi dedi devam etmi dedi kaynadi gitti

Kalp atışı duyulmaz zaten dedi doktorum onun için sonra bakıcaz dedi ne bilim şu 3 ay bi geçse de bende rahatlasam çok pimpirikliyim
En kötü şey pimpirik ama yapma gerçekten. Bi kere banada oldu kafayı yiyo insan. Rabbime emanet hepsi gönlünü ferah tut

Maslak acıbademde bülent tıraşa gidiyorum canım. Arada koşuyolu medipole gittim dayanamadım bebeği orda gördük. Cuma bülent hocaya gidicez bakalım

ben daha kendı druma gıtmedım medıpol bagcılara gıdıcem ben de. umarım tup bebek oldugum ıcın sorun cıkartmaz

Kızlar merhaba, bende bugün transferin 15. Günündeyim, 12. Gün değerim 148 di. Yarın kese için çağırdı doktorum inşallah görünür erken gibi geldi biraz ama.. bide kızlar arada regl olcam gibi kasık ve bel ağrılarım oluyo korkuyorum herkes yaşadımı bunu? Ne belirtileriniz vardı?

Ben de sennin gibiyim 5.gunumdeyim.kafayi yicem.sonuc beklemek cok zor.bir belirti de yok.transfer gunu wcye gittigimde peceteye kirmizi bisey geldi.arayip sordugumda normal oldugunu solediler cunku kataterin gecisi cok zor olmustu
Merhaba ben çok şükür çoktan atlattım ve güzel haberrler aldım inş sende alırsın

Hadi gözün aydın çok sevindim canım. İnşallah bidahada olmaz. Sen kalp atışını duymuş muydun?
Evet cnm 2 hafta önce duydum hersey normaldi bebegin ama kanama alanlarim.vardi malesef dusuk riski yani.igne kullaniyorum cuma goruscez bakalim bebisle nasil.kendileri)))

Evet cnm 2 hafta önce duydum hersey normaldi bebegin ama kanama alanlarim.vardi malesef dusuk riski yani.igne kullaniyorum cuma goruscez bakalim bebisle nasil.kendileri)))
İnşallah çok daha güzel haberlerini alırsın canım benim. Zor olsa gerek ama geride kaldı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…