- 12 Temmuz 2015
- 350
- 360
- 23
- 32
inş cnm saolÇıkmaz yahu neden çıksın bebişini görünce çok başka oluyo :)
Kalp atışı duyulmaz zaten dedi doktorum onun için sonra bakıcaz dedi ne bilim şu 3 ay bi geçse de bende rahatlasam çok pimpirikliyim
Canım ben transferden sonra hem coraspin hemde clexan iğneyi kullanıyorum. Benimde daha önce kaybım olduğu için kan sulandırıcı iğneyi 3-4ay kullanabiliriz dediKizlar keseyi gördük çok şükür dr kanaman icin progestan igne kullan dedi.dinlen dedi. Şuan için net birsey soyleyemem bebek var gibi kesenin icinde dedi 30 kasimda kalp atisi icin gel dedi. Aranizda bebe asprini ve clexani ayni anda kullanan varmi acaba önce birak dedi daha oncr dusuk yaptiysan kullan dedi kafam karişti ya
Evet canım 11.gün 369 çıktı 13.gün 1119 çıktı ama tek gördü. Bakalım asıl doktorumuz ne görecekçok şükür canım. değerin yüksekti tek bebek mi göründü canım? ben en son transferimin 17. gününde baktırmıstım 2341 cıkmıstı cok merak edıyorum tek mı cıft mı acaba :)
İşin ağır değilse hiç bırakma zaten canım benim. Ben gebeliğimi öğrendim işten ayrıldım. İlkinde çok yoğun çalışıyordum. Bunda tadını çıkarmak istedimduruma göre değişir canım işim ağır değil . annem ve kayınvalidem :)
Cok sagol canm rahatladim valla benim dr da bir tuhaf biz 4 yilda zor gorduk adam keseyi sallamiyor kalbi atarsa bebek diyor dikkatimi dagitti ilaci birakmi dedi devam etmi dedi kaynadi gittiCanım ben transferden sonra hem coraspin hemde clexan iğneyi kullanıyorum. Benimde daha önce kaybım olduğu için kan sulandırıcı iğneyi 3-4ay kullanabiliriz dedi
En kötü şey pimpirik ama yapma gerçekten. Bi kere banada oldu kafayı yiyo insan. Rabbime emanet hepsi gönlünü ferah tutKalp atışı duyulmaz zaten dedi doktorum onun için sonra bakıcaz dedi ne bilim şu 3 ay bi geçse de bende rahatlasam çok pimpirikliyim
Evet canım 11.gün 369 çıktı 13.gün 1119 çıktı ama tek gördü. Bakalım asıl doktorumuz ne görecek
Maslak acıbademde bülent tıraşa gidiyorum canım. Arada koşuyolu medipole gittim dayanamadım bebeği orda gördük. Cuma bülent hocaya gidicez bakalımhangi hastaneye gidiyosun canım kontrole
Maslak acıbademde bülent tıraşa gidiyorum canım. Arada koşuyolu medipole gittim dayanamadım bebeği orda gördük. Cuma bülent hocaya gidicez bakalım
Bizde medipolde devam edeceğiz ama 3-4kontrole bülent hocaya gideceğizben daha kendı druma gıtmedım medıpol bagcılara gıdıcem ben de. umarım tup bebek oldugum ıcın sorun cıkartmaz
Evet cnm kesildi agrilar devam ediyor cuma gidecegiz bakalim ne var ne yok...Sen nasıl oldun canım herşey yolunda mı? Kanaman kesildi mi?
Hadi gözün aydın çok sevindim canım. İnşallah bidahada olmaz. Sen kalp atışını duymuş muydun?Evet cnm kesildi agrilar devam ediyor cuma gidecegiz bakalim ne var ne yok...
Biz de ikiz zannettik ama tek kese göründüİkiz mi ki :) öyle erken belli olur diyolar ya :)
Olsun canım çıkar tadını dinlen evde ohhh :)İşin ağır değilse hiç bırakma zaten canım benim. Ben gebeliğimi öğrendim işten ayrıldım. İlkinde çok yoğun çalışıyordum. Bunda tadını çıkarmak istedim
Hayırlısıyla olsun canım da önemli olan o :)Biz de ikiz zannettik ama tek kese göründü
Merhaba ben çok şükür çoktan atlattım ve güzel haberrler aldım inş sende alırsınBen de sennin gibiyim 5.gunumdeyim.kafayi yicem.sonuc beklemek cok zor.bir belirti de yok.transfer gunu wcye gittigimde peceteye kirmizi bisey geldi.arayip sordugumda normal oldugunu solediler cunku kataterin gecisi cok zor olmustu
Evet cnm 2 hafta önce duydum hersey normaldi bebegin ama kanama alanlarim.vardi malesef dusuk riski yani.igne kullaniyorum cuma goruscez bakalim bebisle nasil.kendileri)))Hadi gözün aydın çok sevindim canım. İnşallah bidahada olmaz. Sen kalp atışını duymuş muydun?
İnşallah çok daha güzel haberlerini alırsın canım benim. Zor olsa gerek ama geride kaldı şükürEvet cnm 2 hafta önce duydum hersey normaldi bebegin ama kanama alanlarim.vardi malesef dusuk riski yani.igne kullaniyorum cuma goruscez bakalim bebisle nasil.kendileri)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?